Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to samo pomyslalam

MAM 25 LAT I NIEMAM ŻADNEGO DOSWIADCZENIA W PRACY JAKIEJKOLWIEK..

Polecane posty

Gość to samo pomyslalam

A CHCE SZUKAC PRACY..kolzeankja mowi ze nikt mnie nie [przyjmie bez doswiadczxenia:(

Gość powiem wam
Nie będze łatwo - musisz przekonac pracodawce ,że brak doświadczenia to twój atut . Nie masz złych nawyków i to jest twój plus za to szybko siże uczysz itd.

Gość kozjaninuddd
mam to samo bo studiowalam:(

Gość ja po studiach
zalatwilam sobie roczny staz (niewielkie doswiadczenie ale zawsze cos)..

Gość powiem wam
dziweczyny ja miałam osoby co ; - studiowały - pracowały - pilnowały młodszej siostry - chodziły na impreski - koniecznie - chodziły na prawko podziwiam , jedna taka była - uwielbiam ją do dzisaj i na prawde słowa uznania :)

Gość gghhgh
nie kapuje co ty piszesz?

Przede wszytskim to umieć sie dobrze zareklamowac i nie wygladac jak przestraszona myszka ktora wyszla z norki; pewnosc siebie to podstawa - wtedy odbiorą Cie jako osobe ktora nie boi sie nowosci. Nie ukrywaj, że nie masz doswiadczenia - to i tak wyjdzie, ale nie przypominaj o tym zbyt czesto podczas romowy, podkreslaj ze chcesz zdobyc doswiadczenie (nawet jesli nie ma zwiazku z Twoim wyksztalceniem), jestes otwarta na nowosci (o ile to jest prawda).

Gość O.o
Taa a co niby Ci co pirwszy raz pracuja to kiedy doswiadczenie zdobyli? Szok, moja siostra bez doswiadczenie dostala prace, trze ba chciec a nie jeczec:/

jestes zarejestrowana w urzedzie pracy? jesli tak, i trwa to juz rok to skorzystaj z formy przygotowania zawodowego, przysluguje ona osobom dlugotrwale bezrobotnym po 25 roku zycia, placa niewiele bo tylko wysokosc 100 procentowego zasiłku czyli okolo 500 zl brutto ale bez doswiadczenia to raczej zadnej konkretnej pracy nie znajdziesz, a przygotowanie zawodowe mozesz przerwac po np dwoch miesiacach jesli znajdziesz zatrudnienie, wystarczy ze dostarczysz do urzedu umowe o prace, jesli chcesz to podaj gg to moge cos wiecej podpowiedziec w tej kwestii, powodzenia

Gość heniazeta
ja tez nie mam doswiadczenia