Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....beznadziejna.osoba........

jak tu żyć?

Polecane posty

Gość ametria
A tam?:O

Gość O.o
Popij śledzia mlekiem, i zycie stanie sie piekne :.

cały czas myśle o tym ze muszę cxoś wymslaci o czyms gadać z ludzmi gdy się z nimi spotykam dlatego wolę siedzieć w domu:o po za tym jak być lubianą bo ja praktycznie nie mam osobowości :o jestem taka nijaka

Gość ajcik
i znowu Ty.............eh, masz zdrowie do zakladania watkow o niczym. A jak tu zyc? proponuje przeniesc zycie w realny swiat - tu, w kafe nie zyje sie najlepiej..

Gość O.o
Taa wmawiaj se tak da;lej, przestan dziewczyno takie pierdoly gadac! Ja lepiej nie mam i zyje... co sie bede uzalac, z ludzmi zyc nie bede tylko ze soba i z kims mi bardzo bliskim...

ludzie do mnie nie grną bo jestem nudna ale jak przychodzi co do czego to mówią ze mnie najbardziej lubią np w gim wygrąłam jako najsymatyczniejsza osoba w klasie ja tego nie rozumiem niby mnie lubią a wola coś planować , spotykać się rozmawiać z innymi :O

beznadziejna osoba-zaczynam cie lubic bo chyba ty podobnie jak ja jestes nieźle stuknięta:)

himself :) ale :o też maasz takie problemy egzystencjonalne ???

nie wiem czemu nie umiem tego opanować ale pzrzy ludziach jestem taka ze ich strasznie dowartościowuje a siebie zaniżam i dlatego przez pewien czas mnie lubią potem taka dzioewczyna staje się odkompleksiona, lepiej się uczy, ma dobre relacje z innymi a ja nic :O

no pewnie ze mam ciągle sie zastanawiam jaki sens ma życie,jak życ skoro wiadomo że się umrze ,mam chwile zwątpienia, czuje sie jak odmieniec ,załamuje sie i mam czarne myśli z tego powodu,a innym razem wszystko olewam -nawet siebie samego :o

Gość O.o
se strzel se w leb se :>

himself--> to Ty płci męskiej jesteś ? :O O.o --> dlaczego tak piszesz? daj spluwe bo nie mam

Gość O.o
bo tez mam takie problemy czasem, i chcialabym sobie w leb strzelic, wiec pisze!

beznadziejna osoba-ile masz lat ,z kad jestes i jaki masz kolor oczu -napisz proszę:)

mam 3 latka 3 i poł siegam dupaponad stół...Yo

Gość panna psycholozka za dyche
ja wam powiem drogie dziatki- heheh ..ja mialam tez takie problemy jak bylam "mloda";D teraz mam 20 lat co prawda ale juz nie nurtuja mnie takie problemy bo za bardzo zajeta jestem.ale do rzeczy .[pzrede wszytkim pzrestan tak robic ze kogos dowartosciowujesz! dobzre ze to zauwazasz chocidzaz! bo to jest tak ze tak naparwde ludzie maja cie za ciote...mysla ze zawsze im pomozesz,wysluchasz, dasz wsparcie itp...a sami nic ci nie dadza! wykorzystaja cie tylko i bedziesz sie czula jescz egozrej!naparwde to ejst nauka ktora wynioslam z kliceum...musisz nauczyc sie myslkeco soboe ze ejstes..BOSKA! nie mysl o tym jak inni cie postzregaja tylko rob to nA CO AMSZ OCHOTE! naparwde ! a zobaczysz ze ludzie sami do cieie ebda lgnac,,bo tak juz jest ze ludzie chca pzrebywac w towarzystwie osob wrtosciowych i silnych!neich zobacza ze sama sobie dajesz arde!napewno nie ejstes nudna tylko tak ci sie wydaje..masz zla samoocene!jestem pewna ze jestes wspaniala osoba tylko jescz etego nie odkryals:) ps.sorry za bledy ale zawsze mi sie literki pzrestawiaja;> naparwde uwerz w siebie bo ejstes 100 razy lepsza od innych skzreczacych i halasliwych pustych dziewczat chcacych tylkoz robic wrazenie na plci pzreciwnej!

Gość no cóż...
link nie wszedł...szkoda:( to masz słowa.:) Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Czerp energię ze słońca , kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły , entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz . Po swojemu. Spełniaj się...