Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 40 lat

mam 40 lat, czy pasuje mi w tym wieku przekłuc soebie pępek

Polecane posty

Gość mam 40 lat

chciałabym nosic w pepku kolczyk

Gość do 40-stki
jeśli idziesz pracować do Agencji, to wypada choćby dla samej zarobionej kasy, jeśli jesteś normalną kobietą to raczej nie, gdyż normalnych mężczyzn to brzydzi. A o ślimaczeniu się rany nie wspomnę. Już kiedyź pewna idiotka błagała o pomoc, bo rana się nie chciała zagoić i przypuszczalnie zrakowaciała, bo nagle zamilkła.

Gość do 40-stki
pewna "idiotka" zrobiła sobie kolczyk w wardze sromowej, może i Ty spróbuj. W agencji będziesz miała 100% powodzenie i szmal, a, że za parę lat kojtniesz, to chuuj, żyje się raz i kiedyś trza umrzeć, prawda?

Gość kolczyk w pępku brzydzi
mężczyzn?? wręcz przeciwnie, ,,to ich podnieca, co za bzdury wypisujesz!

Gość Ja mam 36 lat
a kolczyk od dwóch lat. Jak o to dbasz,nic sie nie slimaczy.

Gość tez 40letnia i normalna
stara idiotka i tyle

Gość mam 40 lat
ty widocznie jestes juz stara PRUKWA bo ja sie czuje bardzo młodo i wygląd mam bardzo młody i atrakcyjny

Gość jelesais
Wszytkim zlosliwcom i niekulturalnym juz podziekujemy. Nie wazne ile masz lat, to jets Twoja sprawa i jesli masz taka ochote ,to sobie go zrob. Ja mialam kolczyk, ale niestety musialam wyciagnac, bo mialam zle przebity. Warto zrobic sobie kolczyk w profesjonylanym salonie. Tam powieza Ci dokladnie jak o to dbac i na co uwazac. Pozdrawiam

Gość luneczkaa
Pewnie ze wypada o ile masz ladny plaski brzuszek to moim zdaniem jak najbardziej.Jezeli kobieta jest zadbana to wiek nie gra roli.I nie zwracaj uwagi na wpisy wyzej.Ja jak przyjezdzam do Polski to najgorzej nie znosze tych wlasnie normalnych 40-tek,takie szare myszy komunistyczne.

Gość do dod do 40
zrób, jesli masz ochotę Znam panią około 50-tki, zrobila sobie tatuaż, wygląda świetnie, sama pani też:) wygląda najwyżej na 35 lat

Gość do dod do 40
luneczkaa, same sedno sprawy ujęłaś

Gość do dod do 40
samO sedno

Gość ze smakiem i powabem
Kobieta 40 letnia powinna juz wiedziec,ze nie wszysko jej pasuje,chociazby była piekna i zgrabna.Garderobe,dodatki i bizuterie powinno dobierac sie ze smakiem i stosownie do wieku.

Gość ze smakiem i powabem zgadzam
sie! ludzie pbez przesady! kazdy wiek ma swoje prawa i ograniczenia i niewazne czy 40 dobrze wyglada czy nie. po prostu pewnie rzeczy które pasuja nastolatce u dojrzałej kobiety wyglądaja śmiesznie i odwrotnie!

Boże ludzie. Ta Pani tak samo jak każdy inny ma prawo zrobić sobie kolczyk w pepku. Czy to ważne ile ma lat? Wątpie. Ja sama chcem namówić moją mamę (35 lat ) pozdrawiaam ;)

Gość mnmnnmnmmn
jak to mawia mój facet: głowa siwieje - dupa szaleje

kolczyki w pepku sa paskudne no chyba ze masz taki pepek ze go zakryc chcesz... juz lepiej wygladaja cieniutkie lancuszki w talii mniam...

Do ładnego płaskiego brzuszka pasuje niezależnie od wieku, tylko gdzie go pokazywać będziesz, na plaży? ;)

Gość paco rabanne
ja cie moge "przekuć"

Gość też 40-tka
Sama jestem atrakcyjną 40-tką i nie mam żadnych przesądów na temat wieku, ubieram się modnie, niekonwencjonalnie, kolczyki, mnóstwo dodatków. Jakby pytała o tatuaż - czemu nie. Ale kolczyk w pępku - wiesz to się wybitnie już kojarzy z durnymi małolatami latającymi do tego z odsłoniętym brzuchem. Ja ci nie powiem, że nie wypada itd. Ale to po prostu tandeta i brak gustu.

Gość paco rabanne
masz racje nie lubie kolczykow w pepku ale za to lubie dojrzałe ,piekne zadbane kobiety ale jeszcze nigdy z taka nie byłem .....

Gość chyba cyba
też 40-tka- masz całkowitą racje:) jest wiele dojrzałych kobiet, które potrafią ubrać sie ze smakiem (co wcale nie znaszy szaro i nijako)... ale niestety są kobiety które tego wyczucia nie mają:o niby chcą dobrze i ciekawie a wychodzi żałośnie...

Gość pijaczka smakoszka ...
Jezuniu, ma Pani 40 lat i pyta o radę nastolatki na forum? :O jeśli ma Pani ładny, płaski brzuszek, to czemu nie! to chyba Pani życie i Pani gust, prawda?

Gość o w morde jeża ....
gdyby mi żona powiedziała,ze chce kolczyk chyba wściekłbym sie ... nie ,zabronic nie zabroniłbym ale MNIE TO WŁAŚNIE WKURZA ... dla mnie to jest śmieszne tak jak tatuaż ....moja żona mysli podobnie ...

Gość dulszczyzna
o w more jeza -miec takiego meza to gorzej niz zle przekuty pępek. Ile w nas Polakach nienawisci i braku tolerancji!!!Ale to juz normalne osoby wiedza Jezeli masz ochote przekuc sobie pępek ,to zrob to ,bo lepiej zrobic cos ,noz pozniej zalowac ,ze sie tego nie zrobilo.Twoje cialo ,twoje zycie i nikomu nic do tego;...