Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___ona___

Tabletki dla młodej,tanie,bezpieczn,skuteczne

Polecane posty

Gość ___ona___

Witam Wiem, wiem pelno tu tych samych tematow ale ja mam pytanie juz do Was-bardziej w tych sprawach doswiadczonych ode mnie. A wiec przed wizyta u lekarza chcialabym tak mniej wiecej zorientowac sie w tematyce. A wiec chcialabym brac tabletki antykoncepcyjne tylko spelniajace dane kryteria: - moga przyjmowac mlode dziewczyny -dosc tanie -skuteczne -nie powodujace tycia itp. I takie pytanie: Po jakim czasie od zaczecia brania tabletek mozna juz bezpiecznie wspolzyc? Pozdrawiam serdecznie Podajcie jak mozecie nazwy takich tabletek spelniajacych te warunki, moze cos doradzicie a reszte informacji to juz sobie poszukam o nich

kierunek ginekolog...bo to co dobre np. dla mnie niekoniecznie musi byc dobre dla ciebie...i to do ginekologa powinnas kierowac to pytanie

Gość ___ona___
no wiem wiem...dlatego napisalam ze to tak przed wizyta u lekarza tylko w celach orientacyjnych sie pytam

Gość ___ona___
upppppp

Koleżanka już Ci odpowiedziała. Tabletki dobiera się indywidualnie do pacjentki.

z doświadczenia wiem ze lekarze nie zawse trafiają z doborem tabletek ja jako farmaceutka dobieralam sobie sama przez jakis czas i czułam sie swietnie