Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia20-84.

I juz po slubie

Polecane posty

Gość plumisia
do nietwarzowej kiecki: generalnie suknie bezy są bez wyrazu i to powie Ci każda mająca gust osoba. wszystkie są po prostu do siebie podobne, tyle tylko, że jedna ma marszczenie z prawej, inna z lewej strony, u jedenej kwiatek jest różowy, u drugiej złoty itp... Wiadomo, że dla każdej z nas to nasza sukienka jest najpiękniejsza, ale są jeszcze te naprawdę INNE niż wszystkie i sukienka autorki topicu do takich się właśnie zalicza.

Gość plumisia
aha, a dziewczyna wyglądała w niej wyjątkowo elegancko i bardzo korzystnie.

Gość przyczepa
a kto Ty jestes? he? :P na pewno ktos z Azylu co? ;)

Gość Nietwarzowa kiecka
Nie zgodzę się z Twoją opinią, sukienka twórczyni tematu jest typowa: bez wyrazu. Dziewczyna jest śliczna - nie szkodzi, że przy kości. Ktoś, kogo Matka Natura obdarzyła tak bujnymi kształtami, nie powinien zakładać sukienki, która zrobi z niej cukierek lub związanego serdelka. I do tego te falbanki na dole... Rozumiem, o gustach się nie dyskutuje, ale o ich braku owszem. Wg mnie suknia oszpeciła dziewczynę i tyle.

Gość niunia20-84.
co do figury to bluzki nosze rozmiar 38-40 ze wzgledu na biust a spodnie 36 wiec chyba az tak tragicznie nie jest do swiadkowej mnie nie porownujcie bo nosi rozmiar wklesniete 34 :-)

Gość o co wam chodzi
Twarzowa czy nie, wyglądała grubo czy nie itp., itd., Zazdrośnice jedne! Najważniejsze, że ona czuła się cudownie i pięknie. A ja życzę autorce wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, abyście się kochali i byli sobie wierni do grobowej deski

Gość niunia20-84.
mam taka nadzieje ogolnie jestesmy ze soba juz 4 i pol roku mamy cudowna coreczke i jestesmy naprawde szczesliwi

Gość marmoladka...
ja nie rozumiem jednego, w ankiecie wybrałas naprawdę ładna suknię (nr 6) napisałaś , ze taką bedziesz mieć, a te co miałas ZUPEŁNIE nie są do niej podobne...

Gość niunia20-84.
bo nie wiem czy dalej czytalas ta sukienka w rzeczywistosci nie jest taka ladna wez pod uwage ze modelka, oswietlenie itd robia swoje poogladaj zdjecia tej sukni np na alegro

Demi Mur Ty weź mie nie wkurzaj bo tylko skiknę palcem i Aston będzie mie stopy lizał :classic_cool: a Brad na Ciebie nie poleci choćbyś sie rozklapiła przed nim :P :P 🖐️

Gość
przyczepa , ja nie z Azylu :D Andzelina , daj se na luz kochana , bo i tak jakos niewyraznie wygladasz :P

Gość niunia20-84.
kazdy ma prawo na forum do napisania tego co naprawde mysli zdania nigdy nie beda takie same wiec po co to dogryzanie

Gość
Andzelina ty juz nie ogladaj tych teletubisiow , bo normalnie przewrazliwiona jestes kochana :P:P:P:P:P

Gość ladne byly te kiecki
ale wybralas chyba najbardziej niekrozystna: powieksza biust i biodra... poza tym ladna z ciebie dziewczyna i ladnie wygaldalas w bieli poza tym atmosfera zdjec fajna... widac, ze jestescie fajna para!! wszystkiego najlepszego!!

ale juz jest po slubie wiec o co chodzi? po co ci nasze komentarze juz po?:) i tak to nic nie zmieni

Gość ładna jestes dziewczyna
apetyczna, sukienki to rzecz gustu, ale ja bym zafarbowała włosy na cieplejszy odcień blond i pozbyła się tych ciemnych końców bo to nieładnie wygląda

ja też uważam, że jesteś fajna babeczka ale suknie nietrafione :P zwłaszcza ta biała no ale jeśli Tobie sie podobała i czułaś się w niej dobrze to najważniejsze ;) w każdym razie ja w takiej sukni ślubu bym nie wzięła ale to rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje :D a tak BTW najlepszego na nowej drodze życia 🌻