Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mermene tene

a co ja dostane jak oddam krew?

Polecane posty

Gość Bronislawa Gungel
ja czasem sobie upuszczam w domu sama krwi by sie napic drinka ze spirytusem pod nazwa : krwawa bronka"

Gość ulaaaaaaaaa
hahahaha:D a ja dostalam 10 tabliczek czekolady i kawe! :)

Gość mdc
do adeptka piekarnictwa wiesz co wszystko jest napisane na stronie www.krewniacy.pl trudno mi powiedziec bo ja zadnej z wymienionych chorob nie przechodzilem i juz nie pamietam.ewentualnie idz do centrum lubn zadzwon i zapytaj napewno odpowiedza.

Gość mdc
do Szalowa blondynka Romualda jakbys niezauwazyla to jest powazna dyskusja i twoje przecinki sa zbedne idiotycznie a nawet chyba nizsze niz na poziomie mojego psa.wiec daruj sobie i wejdz na inny watek.

Gość mdc
do Mietek Wirażka mam nadzieje ze bedziesz ktoregos dnia zebrac o krew ktora bedzie twojej rodzinie lub tobie potrzebna.

Gość Nie na
poziomie ta dyskusja. To nie zarty. Jak odmówi szpital operacji waszym bliskim bo nie będzie krwi (w wakacje zawsze jej brak) to odechce wam sie pisać idiotyzmy na topiku. Ja jestem krwiodaawcą, nie robie tego dla czekolad. Dlatego by pomóc. Niedawno zrobiliśmy akcję odddawania krwi dla krewnego (kilkuletnie dziecko) kolegi z zaprzyjaźnionego klubu HDK z innej części Polski. A akurat ten krewniak mieszka w naszym powiecie.Krew potrzebna była pilnie. Uratowaliśmy życie dziecku. I to się liczy. Potem tamten klub uhonorował nas odznaczeniami "zasłuzony". A matka tego chłopca dla którego oddalismy krew płakała cały czas i dziekowała. Tego się nie da opisać, to trzeba przeżyć. Pozdrawiam honorowych krwiodawców.