Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa25l.

Czy wypada isc do pani doktor, nie majac...

Polecane posty

Gość wstydliwa25l.

... nie majac ogolonych nog? :( Prosze sie nie smiac!!!! Wiem, ze to moze glupie, i powinnam raczej ogolic te nogi, lecz chodzi o to, ze ja jutro mam to wizyte, natomiast nie moge ogolic nog, gdyz czyni to moja kosmetyczka woskiem! Aby wyrwac woskiem musze jeszcze z tydzien poczekac:O A jutrzejszej wizyty u pani ginekolog nie moge przelozyc! Poradzcie czy mam sama ogolic te nogi?? :(

Gość zdecydowanie nie golić
pomyśl o tych wszystkich babach, które do niej chodzą i NIGDY się nie depilowały, a Ty jesli robisz to woskiem regularnie to i tak masz mniej widoczne owłosienie bo włoski są słabsze, do tego gin świeci światłem rtylko w jedno miejsce więc nawet nie ogląda Twoich nóg

Gość wstydliwa25l.
ehhhh od niedawna wyrywam je woskiem, fakt sa troche slabsze ale i tak sa jeszcze paskudne! zwlaszcza wiecej jest ich tam wyzej.. A tak z drugiej strony to ja watpie czy sa takie osoby ktore moga pojsc do takiego lekarza, nigdy wczesniej nie golac sie, chyba bym ze wstydu umarla tam:O

zapewniam Cię, że są, moja mama tak chodzi i ma gdzies depilację i wszystkie koleżanki w jej wieku też...

Gość wstydliwa25l.
ale ja jestem dosc mloda, moja mama tez goli przynajmniej maszynka, no ale moze jakos przezyje z tymi nogami jutro heheh

możesz tez ogolić i przełozyć wizyte u kosmetyczki o tydzień, w 2 tygodnie powinny wystarczająco odrosnąć

Gość prowadzić auto ciężko jest
a jak się wstydzisz, to włóż długie skarpety, takie za kolana ;)

Gość fkakakka
Daj spokój, kobieto. Nie dajmy się zwariować. Depilacja to kwestia estetyki a nie higieny. Lekarza interesuje tylko higiena.

Gość hjfbv7
nogi jak nogi..pół biedy...ale co z bikini?? golić czy depilować czy może nic nie robić przed wizytą? jak to u was z ty jest??;>

Gość hehenka
ja depiluje