Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blacksmith

Poszukuję towarzyski podróży - Przylądek Północny 2007! zapraszam

Polecane posty

Gość blacksmith

witam poszukuję współtowarzyszki podróży na wyprawę na Przylądek Północny (Nordkapp) termin: koniec lipca 2007, ale jest do wspólnego ustalenia cel: Przylądek Północny, po drodze fiordy, maksimum przyrody, przygody i wrażeń, minimum kosztów Jadę swoim samochodem, mam 20 lat, jestem fajnym i przystojnym ;) studentem z Krakowa. Jeśli jesteś szaloną dziewczyną, która się nie boi się świata i przygód, to pisz na jackhammer11@poczta.onet.pl lub gg 3561647

Gość przycisk
jeszcze mlodziutki jestes... za mlodziutki , zeby zaufac w takiej sprawie... za krotko prawko itd..

Gość blacksmith
/przycisk/ prawko mam od 2,5 roku i zapewniam Cię, że większość takich chłopaków jak ja jeździ lepiej od niektórych kobiet które mają prawko od 20lat... poza tym młodośc jest po to żeby sie wyszaleć ;) a, i zaufanie to bardzo ważna rzecz, nie każdy od razu musi być gwałcicielem albo innym Kubą rozpruwaczem...hehe mail jackhammer11@poczta.onet.pl

Gość no niestety
powtarzasz sie chlopcze

Gość czerwone swiatlo w glowce
wlasnie gwalciciele i mordercy by zwabic swoja ofiare czesto staraja sie wyrobic w niej przekonanie ze musi zaufac. takze dziewczyny uwazajacie by wam facet krzywdy nie zrobil