NiunieXa 0 Napisano Maj 30, 2007 Hejka mam pytanie dziewczyny :) Biorę tabletki Yasmin od 5 miesięcy i zamierzam tak za jakiś czas odstawić je na ok 3 miesiące.. później znów brac i znów przerwa na 2-3 .. Czy mogę tak robić bez konsultacji z lekarzem ginekologiem? Czy raczej dać sobie spokój i brac je normalnie bez przerw? Chcę tak odstawiać ponieważ troszkę się nasłuchałam .. może i bzdur...sama nie wiem ... z racji tego,ze jestem bardzo młoda [18 lat. ] nie chciałabyms się tak ciagle truć. z góry dziekuję za odpowiedz :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiunieXa 0 Napisano Maj 31, 2007 czy ktoś mi tutaj odpowie? halo !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ok.ok. Napisano Maj 31, 2007 Lepiej się spytaj lekarza. Moim zdaniem zrobisz sobie jeden wielki bajzel w organiźmie. Raz bierzesz, raz nie, za nim się organizm przyzwyczai to już będzie zmiana. Rozregulujesz się na amen. Wdg mojego gina przerwe robi się raz na 1,5-2 lata.Inaczej branie i niebranie robi tylko zamieszanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kangurek 0 Napisano Maj 31, 2007 Najlepiej poradź się swojego gina ale uważam że jak będziesz brała tak jak piszesz to w swoim organiźmie zrobisz większy meksyk.Mój gin twierdzi że najlepiej robić rpzerwy co 2 lata na 1-3 miechy. Jeśli się boisz brac pigułki to możesz pomyśleć też o innej antykoncepcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiunieXa 0 Napisano Maj 31, 2007 dziekuje kochane za odpowiedzi ;) po prostu juz wiem,ze nie musze sie bac .. i ze nie musze robic tak czestych przerw ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach