Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaaa

Tunezyjczycy,jacy są

Polecane posty

Gość chadidża
Chyba mało znasz arabów :) może to i dobrze dla ciebie.

Gość ja mam 15 lat częste wpisy
panienek. W wieku 15 lat to ty smarkulo jeszcze żeś matce za mleko nie zapłaciła, a już myślisz o brudasach arabskich. Naucz się smarkulo dobrze pisać i czytać po polsku, a także rachować i liczyć, abyś wiedziała , że liczyć możesz tylko na siebie, jak się obudzisz w wieku 20 lat z ręką w nocniku, z obciętą łechtaczką i depresją do końca życia.

Gość animowanka
moja bliska kolezanka wyszla za tunezyjczyka, jest spoko lubie go jest msieszny, jezdza tam na wakacje etc. Ale poznalam rowniez wystarczajaco cala ta klike tunezyjczykow, sama NIGDY bym za takiego nie wyszla. Polak to Polak swoj i juz:)

Gość tunezyjka
Otz drogi "mam 15 lat czeste wpisy" po pierwsze obrzezanie kobiet praktykuje sie w wioskach afrykanskich nie w w Tunezji czy Maroku tak dla Twojej wiadomosci poza tym stowarzyszenie kobiet Afryki nadal z tym walczy wiec najpierw poczytaj potem pisz o czyms. Co do tunezyjczykow owszem sa tacy ktorzy chca tylko dostac wize i tyle wiec opowiadaja o wielkiej milosci.Pytanie po co chca sie wyrwac z Afryki dla pieniedzy,tak to prawda.

Gość tunezyjka
Dlaczego?Bo chca zapewnic godziwa starosc rodzicom.Dodam ze w Polsce liczymy tylko na emeryture.Nie wiecie ile nocy potrafi przeplakac matka martwiac sie o takiego jak co niektorzy nazwali "brudasa". Mam przyjacila Tunezyjczyka bylam u niego rodzina wspaniala i na pewno nie dali mi odczuc ze jestem nie muzulmanka.Matka jego zajela sie mna jak moja wlasna. Ponadto podrozuje z nim po Europie nie dokladajac do tego nawet zlotowki.Mam rowniez meza tunezyjczyka:czuly,wyrozumialy i opiekunczy. Przyjaciel pomaga mi w zalatwianiu prwyjazdu meza tutaj.Kiedy nie mialam gdzie mieszkac przyjal mnie z otwartymi ramionami i oddal wlasny "kawalek"lozka. Powinnismy najpierw poznac inna kulture,narodowosc potem oceniac.Ale jestesmy zasciankowym i jak mowia inni europejczycy rasistowskim krajem. Maja na prawde piekne zwyczaje.U nas nie zdarza sie zeby zaprosic kogos obcego do stolu i podzielic sie tym .A Biblia mowi " . . . nakarm glodnego . . ."Tu mowie o ich wierze jak jest silna i nienaruszona.Wiara i cywilizacja na rowni moze byc.Jak cos pytajcie moj mail: stupikrotka@interia.pl odpowiem na wszelkie pytania.Pozdrawiam

Gość ... xD
moja siostra ponad dwa lata temu tez wyszla za maz za tunezyjczyka tak dokladnie to sa arabowie... troche dziwnie sie im zyje... jesli on sie troche upije to wariuje i nawet ja bije!! zdaje mi sie ze kazdy arab taki jest... pewnie dlatego wszystkie kobiety co jada do tunezji nie wracaja!!

Looorenca 5 i Tunezyjka czy mogę was prosić o kontakt na maila, mam parę pytań :) Dziękuje :) anika1969@tlen.pl

Gość LAHIDA
pospiech,zrobil jej wode chce wize dostac a potem jezcze szybciej odfrunac z polski do angli na przyklad gdzie ma rodzine

Gość LAHIDA
do katusti,kochana....KOTECZKO nie ma co szlochac,wyciagnij nauke z porazki,jest cos co ci podarowal synek,wiec po cos to bylo,teraznauczylas sie patraec rozumem,powodzenia zycze i osusz lzy,w zadnym wypadku nie pozwalaj mu zabierac dziecka jak sie zjawi ,uwierz tesciowa juz sie o nie dopomina.tO INNNA MENTALNOSC SYN NALZEZY DO RODZINY MEZA INIE WAZNE ZE NIGDY OJCA NIE ZOBACZY on jest ich

Gość Blahahalal
do ' to jakaś masakra jest...' - od kiedy Jola Rutowicz jest blondyneczka mwhahaha ? XD . a tak ogólnie to moja przyjaciółka poznała na wakacjach właśnie takiego araba .. ii ona jest tak na maksa w niego wpatrzona i on niiby też... eh.. ona est strasznie zauroczona .. tęskni za nim i wgl.. ale on mi wygląda na takiego , co co wakacje ma taką dziewczynę jak moja przyjaciółka.. boo.. on pracuje w hotelu .. ;x .. ogólnie to nie ufam typowi..

Gość inga745
Jak pracuje w hotelu,to co noc inna. Raz zapytałam dlaczego tak robią,to mi odpowiedział,że turystki tak chcą,to jest ich praca ,żeby były zadowolone. Ruskie tam wyprawiają orgie,gżdżą się z trzema na raz ,albo wszyscy razem.

heh.... sluchajcie mowicie brudasy a nie wszyscy tacy sa. to ze pracuje w hotelu nie znaczy ze co noc inna My Polacy nie jestesmy lepsi i mamy tam opinie taka jaka mamy my kobiety "Puszczalskie" a faceci "zlodzieje" teraz jak bylam z przyjaciolka w Monastirze to rezydentka opowiadala nam ze tak zwane przez was Arabusy wszystkiego nauczyli sie od Nas europejczykow miedzy innymi krasc wiec wezcie zastanowcie sie skad to sie bierze jestescie wszyscy zapatrzeni w Polske ze az zal... a wiekszac ucieka za granice!!!!!!!!! Swego nie znacie a cudze osadzacie. Co sie u nas dzieje co dzien sa morderstwa kradzieze gwalty mlodzi ludzie okradaja starszych ludzi zabijaja dla pieniedzy!!! wiecie co ? Nie wypowiadajcie sie na ich temat jak nic nie wiecie. Ja osobiscie jestem zakochana w Tunezyjczyku i osobiscie wolalabym chodzic w huscie i czuc sie bezpiecznie bo wiem ze jak wyjde na ulice to nikt mi nic nie zrobi niz w polsce byc "WOLNYM CZLOWIEKIEM " I bac sie wyjsc na ulice by nie dostac kosy bo ktos przypadkiem moze pomyslec ze mam kase!!!!!!! Brudasy???????? a Wy to co? Czyscioszki sie znalezli... Oni kapią sie czesciej niz jeden z Nas tyle mam do powiedzenia na ten temat. A Wy dziewczyny zakochane nie przejmujcie sie :) Ja tez wierze ze moj jest inny :D:D Pozdrawiam. i Laseczki uwierzcie nie kazdy tam jest taki sam. Moj pracuje w hotelu ale zawsze ma dla mnie czas jak mu napisze ze czekam na skypie to 2 min do 5 i on tez juz jest takze nie wierzcie w te stereotypy:P

Nasi Polscy chłopcy są zazdrosni bo na nich laseczki tak nie leca jak na obcokrajowcow :D Ćpacie chlejecie bijecie Nas traktujecie jak szmaty i oczekujecie szacunku haha dobre Sobie nie mowie ze wszyscy bo juz wczesniej powiedzialam ze kazdy jest inny nie kazdy Polak jest taki sam i to tez dotyczy Arabów jeden chce kasy wizy i sexu a drugi poprostu normalnbej kobiety ktora nauczy go czulosci i pokaze co to znaczy Kochac naprawde bo my Polki naprawde potrafimy Kochac!!! Arab tez czlowiek i zasluguje na szacunek jak kazdy inny czlowiek... Nie mowie tego tylko dlatego ze zakochalam sie w Tunezyjczyku poprostu chodzi o przedstawienie prawdy jaka jest. Bo My Polacy tylko obrazac potrafimy i nic wiecej a Wy chlopaki zero szacunku do drugiego czlowieka dlatego jestesmy tak spostrzegani.... ciekawe jak Wy byscie sie czuli??? PAMIETAJCIE TO TEZ SA LUDZIE poprostu maja inna religie i tradycje ale Oni czuja i maja serca wieksze niz nie jeden z Was... naczytalam sie Tych wypowiedzi nie tylko na tym forum i poprostu przykro mi sie robi i WSTYDZE SIE TEGO ZE JESTEM POLKĄ bo NIE MACIE SZACUNKU DO OSOB TRZECICH JESTESCIE ZAPATRZENI W SIEBIE JAK W OBRAZEK.Oni nie krytykuja naszej wiary koloru skory i pogladow wiec do cholery o co Wam chodzi??? Co chcecie osiagnac?????

"Oni nie krytykuja naszej wiary koloru skory i pogladow" Jak porozmawiasz dogłębniej to powiedzą ci co myślą naprawdę. Nie manifestują tego bo się boją a może raczej bali Ben Alego.

"jak mu napisze ze czekam na skypie to 2 min do 5 i on tez juz jest takze" Jesteś jego przepustką do Europy to pilnuje. Na liście kontaktów takich jak ty ma ze 100 w razie jakbyś się rozmyśliła.

Mozze i tak moze i ma ze 100 takich jak ja to nie wazne dla mnie poprostu to tez jest czlowiek. Przepustka do Europy ? skoro ma ze 100 takich jak ja "przepustek" to czemu nie jest jeszcze w Europie?? Jak sie przejade to moze wtedy zmadrzeje bo ja jestem taka ze na wlasnej skorze musze sie przekonac :P :)

odemnie osobiscie nie dostal nic i nic nie dostanie bo juz mu to powiedzialam :P takze wybacz ale trzymam sie w swoich przekonaniach ale bardzo dziekuje za rade... aniaaaaaaa Twoja kuzynka chajtnela sie 3 lata temu powiedz jak sie jej zyje ?

Gość Anioshka
Poznałam przez internet pewnego Tunezyjczyka. Czytając Wasze wypowiedzi,również twierdzę,że nie mamy prawa ich tak oceniać.. Tak samo mają uczucia :) Bardzo chcę go bliżej poznać. Dziewczyny w podobnej sytuacji przoszę o kontakt. PS:mam 16 lat ;)

Gość Arwena83
Tunezyjczyk nie nadaje się na partnera zyciowego dla przeciętnej Polki. Pomijam już temat oszustów i wizowców, ale po prostu są między nami ogromne różnice kulturowe, które miłość jest w stanie bardzo żadko przezwyciężyć. Ostrzegam głównie przed Tunezyjczykami z biednych rodzin i tradycyjnych środowisk. Absolutnie nie są żadnymi partnerami dla wykształconych Polek i nawet jeśli będzie między Wami miłość, to niestety nie pokona tych wszystkich różnic. A wiem co mówię, bo mam w domu Tunezyjczyka...

Gość my darling
Szanujące się starsze kobiety nigdy nie powinny zawierać kontraktów ( związków małżeńskich) z młodszymi panami z Tunezji od swoich własnych dzieci.Tunezyjscy panowie mamusie już mają ale w starszych paniach z Europy mają bardzo dobry bank,W Tunezji to mąż utrzymuje żonę i całą rodzinę a kobiety zajmują się domem.Młody Tunezyjczyk(20 -25)lat i kobieta dobrze po 50 ha ha ha wielka miłość.Mamuśka, wzięła sobie do adopcji synka bo wie że musi na niego pracować i go utrzymywać za to że jej powie ,,I love you" sorry.Jeśli chodzi o młode dziewczęta 16 letnie myślę,że dla nich to najlepszy boyfriend jest szkoła i nauka,żeby rodzicom nie robiły przykrości,bo kiedyś też będą rodzicami.

Gość gość
To są kozojebcy. Poszłąm z jednym do łóżka to zaraz próbował mi wsadzać w pupę. Pogoniłam go to mało się nie popłakał.

Gość onaé1209983
ludzie jacy wy jestescie popieprzeni Poczytalam wasze wypowiedzi i moge napisac tylko tyle ze jestescie beznadziejni Mam meza tunezyjczyka i absolutnie nie zgadzam sie z waszymi opiniami Bariera kulturowa jest do ogarniecia tylko poprostu trzeba chciec i nie znaczy ze ja ustepuje i robie tak jak maz chce Obrazacie ich pod kazdym wzgledem a pomyslcie co sie dzieje np w naszym pieknym nadmorskim Mielnie Twierdzicie ze jak dostanie karte na stale to zostawia :to dlaczego jeszcze jestem z nim? Wszyscy to babiarze ?: po raz kolejny napisze ze popieprzeni jestescie

Gość gość
ciemni to zwykłe plejboje które zaliczają łatwe dziewczyny a własne żony zdradzają a każda kolejna zraniona kobieta to kolejne trofeum krzywdzą kobiety bo mają zazwyczaj bardzo ładną urodę na którą kobiety lecą zwłaszcza ci z tunezji i pakistanu turcji także

Gość gość
naiwne są kobiety mężów tunezyjczyków które ślepo wieżą swoim mężom że nie zdradzają

Gość afafadsfdas
15-latko z pierwszej strony, jak Ci się życie z Tunezyjczykiem potoczyło? :D

Gość NNNiinaaa
Poznalam w tym roku Tunezyjczyka, podchodze do niego z dystansem, chociaz przyznam ze ma gadane, bardzo otwarcie mowi o uczuciach, czego my europejczycy nie potrafimy. Co najbardziej mnie zdziwilo, kiedys zaczal mowic ze dla niego to nie do pojecia jezeli maz bije zone, nie naruszylam tego tematu, sam od siebie zaczal o tym gadac, nie wiem moze wie ze my myslimy o nich w ''ten sposob''. Ciezko stwierdzic czy to co pisze to prawda, na skypie jak z nim rozmawiam nie widze aby klamal, ciagle wysyla smsy i chce rozmawiac na skypie. Zobaczymy jak sie to potoczy, nie mysle narazie o niczym powaznym, zwyczajna znajomosc, tak aby poznac go blizej. Co do opinii na temat ich narodowsci, kazdy ma prawo wyrazic swoja jednak ludzie powinni sobie przemyslec czasem co pisza, chyba zapomnieliscie jaka my Polacy mamy opinie za granica, nie mowie tu o Afryce a o samej Europie. Dziwie sie jeszcze ze nie zamkneli granic przed wjazdem Polakow ;) Pozdrawiam ;)

Gość gość
jak jest się jedną z ofiar takich czarnuchów to nie powinno cię to dziwić co do opini jakie to świnie bez uczuć