Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teolog

rozstępy-pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość teolog

jak pozbyć się rozstępów na brzuchu? 3 tygodnie temu urodziłam córeczke,mam rozstępy na brzuchu,jak się ich pozbyć czy już nie jest za późno?

Gość teolog
smaruje gęsiwem i nic nie pomaga :-(

Gość gosiaIrlandia
chyba nic jeszcze na rozstepy nie wymyslili :( ja mam je na bokach, ogromne i zaczynaja sie na brzuchu, za niedlugo rodze, najgorsze jest to ze uzywalam cala ciaze specjalnych kremow na roztepy i nic :(

Gość tak się wam tylko wydaje
a nie sądzicie, że o takich rzeczach powinno się myśleć wcześniej, zanim się zajdzie w ciążę? regularne ćwiczenia na brzuch, dużo napojów... przecież w dużej mierze te sprawy właśnie odpowiadają za elastyczność naszej skóry i jeśli się o to nie zadba o właściwej porze, rozstępy będą o wiele większe i bardziej widoczne. nie mówię, że nie będzie i ch wcale, ale będą małe i będzie ich o wiele mniej.

Gość SabinkaN
niestety rozstepow nie nabywa sie tylko i wylacznie tyjac.... ja nabawilam sie ich po ciazy, kiedy to w 1 miesiac schudlam 14 kg, porobily mi sie po bokach :-o polecam ostre peelingi, dobry krem i opalanie :) ja przez ok pol roku stosowalam prawie codzinnie peelnig, pozniej krem a na koniec wykupilam karnet i po rozstepach nic nie widac, ale to nie znaczy ze ich nie ma, czuc je i jak naciagne skore to widac, ale normalnie ich nie widac i to mnie cieszy :)

Gość gosiaIrlandia
moznaby tak powiedziec ale zanim zaszlam w ciaze pracowalam po 50godz tygodniowo wiec bylo mi ciezko cwiczyc, bo kazda wolna chwile sie regenerowalam, co do picia, pracujac tam gdzie pracuje czasem nie bylo czasu pic 2 czy 3 litrow dziennie

Gość wargasta
ja w ciąży nie byłam, a rozstepy i tak mam - na cyckach , na biodrach - niektóre od szybkiego rośniecia (cycki - mam te rozstepy od 14 roku życia, bo jakoś sie strasznie broniłM PRZEZ STANIKIEM, A CYCKI JUZ SPORE BYŁY - I TERAZ MAM ZA SWOJE) inne od przytycia, jeszcze inne od schudniecia pocieszeniem jest, że po jakimś czasie przestają być takie czerwone i stają się blade dla mnie to żdna tragedia, przyzwyczaiłam sie już

A ja napisze ci tak :) Tez ostatnio sie zalamalam jak zobaczylam jakie roztepy wyszly mi na udach 😭 ,ale mozesz mi wierzyc,ze pomogl mi krem VICHY na roztepy i krem z masy perlowej :p Na brzuchu nie mam nic smaruje prawie od poczatku ciazy Systematycznie smaruje i widac juz po miesiacu skutki :) oczywiscie pozytywne za kazdym razem jak zaczne wsmarowywac krem pobudzam skore szorstka gabeczka .Czasami mnie sie juz nie chce,ale nie mam wyjscia PAMIETAJ !!!! Systematycznosc :) i jeszcze raz systematycznosc i oczywiscie dobry krem :) a bedzie oki

Gość gosiaIrlandia
po jakim czasie mniej wiecej zaczna blednac???

ja stosowalam Vichy i efekt taki sobie, najbardziej zadowlona bylam z Galenica -rozstepy mam tylko na \"boczkach\" zreszta teraz juz ich nie widac, polecam ten krem, a pozniej sie opalic, u mnie efekt powalajacy nic nie widac za to nie polecam kolagenu, drogi jak szatan a gow.. daje...

Gość wargasta
trudno mi powiedziec , po jakim czasie, nie wiem naprawde , nie pamietam już co do skutecznosci kremów - jakos , muszę sie przyznać , nie bardzo mi sie chce w to wierzyc, no ale skoro piszesz.... moze to możliwe w przypadku brzucha, bo on sie własciwie kiedyś wciagnie i tam skóra jest grubsza; raczej nie wierze, żeby rozstępy z piersi były w stanie zniknąć, tam skóra jest zbyt delikatna i ciągle napieta, bo musi dźwigać

Gość Dodaj nowy temat
mi zbladły po kremie slim extreme z serii eveline

Gość wargasta
przyjrzałam się własnie swoim rozstepom, faktycznie na biuodrach ich prawie wcale nie widac i mysle. , że z brzuchem wygląda to podobnie na cyckach za to nie pomoże swiety boże; jak podniosę je do góry, tak że skóra nie jest naprężona, to rzeczywiscie ich prawie nie widac, ale jak z powrotem poddam je sile grawitacji, to widać

ja stosowalam najpierw 3x Vichy i efekt taki sobie pozniej kupilam sobie galenica chyba w lutym, stosowalam miesiac i po tym czasie rozstepy wyraznie sie splycily i zrobily sie blade pozniej wykupilam karnet 100 min na solarium i teraz sa koloru skory, normalnie ich nie widac, ja czuje je po naciagnieciu skory

Gość Balbinka58
Ja trzy miesiące temu urodziłam Syna...Miałam rozstępy na całym brzuchu, ale zaczęłam używać kremu na rozstępy z Kolastyny. Mówię Wam!!! Rewelacja!!! Nie ma juz prawie nic, a i Mąż taki jakiś weselszy...