Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALINKJA

MAM PROBLEM UCZUCIOWY

Polecane posty

Gość MALINKJA

chodze z chlopakiem od pol roku bardzo go kocham ale kocham tez jego przyjaciela kiedys razem ze soba krecilismy ale ja wybralam mojego obecnego chlopaka...zaraz pewnie wyzwicie mnie od egoistek,dziwek ale ja bardzo cierpie jak idziemy do baru razem wszyscy ja moj chlopak jego koledzy i ON to plakac mi sie chce i bardzo cierpie w dodatku zaczal mnie unikac bardzo gdy zaczelam chodzic z moim obecnym facetem:(

Gość klaudis
ale ON by chciał z toba być?? to dlaczego wybrałaś obecnego chłopaka mogłaś wybrać JEGO przeciez nie rozumiem wytłumacz dokładniej

Gość MALINKJA
oby dwoje mi sie cholernie podobali tak samo ale tw moim obecnym chlopaku oczarowialo mnie to ze jest taki szalony a tamten jest taki spokojny ale potradfi sie tez zabawic gdy trzeba i co ja mam zrobic moze to gupie ale ja naprawde cieprie:(

Gość UPpodnoszeeeeeee

Gość kosssmoss
Malinko może sieokazać, że rezygnując z tego chłopaka wcale nei bedziesz szczesliwa z tym drugim.. wiesz czesto nas pociaga to czego nie mamy.. pozniej dopiero doceniamy co stracilismy.

a myslals, ze ten 2i bedzie Cie podrywal czy jak - bo nie rozumiem to jasne, ze nie chcial wchodzic w droge swojemu kumlowi no i to logiczne, ze jesli dziewczyna jest zajeta to inni kolesie musza byc nieco na dystans trzeba przyjmowac konsekwencje swoich wyborow - nie chcialas mic ich na raz za kumli, wybralas jednego i badz konsekwenta albo z nim zerwij - nie mozesz oczekiwac aby drugi czekal na Ciebie albo usychal z tesknoty