Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółty maczek

czy uważacie, ze rozmiar 44/46 to strasznie wielki rozmiar?

Polecane posty

Gość żółty maczek

ja mam włąsnie taki, wiem, ze jestem gruba, ale dopiero teraz spostrzegłam, w sklepie ( nie jednym ), że mam właśnie taki rozmiar:-o

Gość te rozmiary w polsce to
sa i tak male jak na swoje oznaczenia. w anglii. np nosilabys pewnie 40-42.

Gość żółty maczek
mam 173 cm wzrostu, jak myślicie ile ważę przy takim rozmiarze....bardzo proszę o odpowiedzi.

Gość te rozmiary w polsce to
ja nosze teraz w polsce 38-40 a w anglii kupuje 36-38, a czasem nawet 36 jest za duze!!! tyle tam grubasow...

Gość hi ha he
a gdzie tam

Zależy jaki masz wzrost. ja jestem wysoka, więc dla mnie to nie byłby aż taki wielki rozmiar, ale dla niskiej osoby raczej tak. Zauważyłam na allegro, ze już rozmiar 42 jest okreslany jako \"dla puszystych\"

Gość a z 90 kg

Gość żółty maczek
mnie tam w Anglii nie obchodzi, ważne, ze w Polsce nie mogę sobie kupić ciuchów, poza sklepami dla puszystych gdzie większość ciuchów jest dla dojrzałych kobiet, a myślisz, ze ile ważę przy moim wzroście?

Gość tak a czasem ten
42 to tak uszyja ze pasuje na osobe co nosi 38.

Myslę, że ważysz koło 80 kg. A co rozmiarów to fakt. Kupiłam sobie spodnie next rozmiar 38 i są mi sporo za duże. Według tej rozmiarowki powinnam mieć 36 albo i mniejsze.

Gość żółty maczek
miałam rozmiar 54, więc teraz czuję sie jak laska.

Gość ale jak nie mozesz
kupic to lec do anglii, jak mieszkasz blisko lotniska i masz w anglii znajomych u ktorych moglabys sie przespac to czasem mozna bilet kupic naprawde tanio (ja kupilam niedawno za 190 zl. w obie strony!!!!!!!!!!) i tam jest pelno cudnych ciuchow w twoim rozmiarze!!! i tanich!!! gwarantuje, ze tansze niz w polsce!!!!!!!!!! oplacaloby ci sie.

Gość żółty maczek
juz odpowiadam, ważę 99 kg:-D a jak Boga kocham wchodze bez problemu w rozmiar, który podalam, i to przymierzając w wielu róznych sklepach, także nie ma mowy o zaniżonych rozmiarach.

Gość żółty maczek
chętnie poleciałabym do Anglii, ale na pewno nie w tym roku:-( zresztą mam nadzieję jeszcze schudnąć!

Gość żółty maczek
ostatnio odkryłam kappahl i tam sa dość fajne ciuchy w miarę tanie, zwłaszcza jak jest promocja, sprzdają aż do rozmiaru 56. No i najważniejsze, ze są to ciuchy modne i mlodzieżowe, a nie worki, bluzki na poduchy itp.

Hej, ja też noszę rozmiar44, jestem iższa od ciebie, mam 165cm i ważę 80kg. A co do zakupów, też miałam problem z kupowaniem ubrań, teraz po prostu wiem do jakich sklepów chodzic. Większe rozmiary można znaleźc np. w Orsay i H&M. Teraz cieszę się z zakupów, kupóję ubrania w moim rozmiarze, ale modne a nie jakieś namioty czy sukienki dla grubszych starszych ciotek:O

A ja w połowie kwietnia ważyłam 77 kg i mam 155 cm wzrostu i też nosiłam rozmiar 44 teraz waże 68(jupi) i bez najmnijeszego problemu ubieram rozmiar 42 nawet czasami jakieś duże 40 ale chciałabym dojśc do tego by spokojnie zmieścić się do każdego 38 a nawet 36( co przy moim wzroście wcale nie jest aż takim małym rozmiarem wiem bo taki nosiłam w dawnych czasach)

i zgadzam się z tym że w H&M są duże ubrania mam stamtąd płaszczyk i 40 pasuje idelanie:)a w H&M są przy okazji fajne ciuszki:)

a ja kupilam sobie ostatnio spodnie w rozmiarze 40 :) :) :) ciesze sie jak nie weim, do niedawna nosilam 44-46 mam 165, waze 67kg---> w sierpniu bylo 87 ;)

zapomnialam dodac- w sierpniu nie miescilam sie w h&m w 46, jezeli juz, to mi wszystko \"wyplywalo\" bokami. wygladalam paskudnie w lustrze wyszczuplajacym. to mnie zmotywowalo do walki z oponkami ;)

Gość XX eska
dla mnie to ogromny rozmiar, kobieta nie powinna miec wiekszego rozmiaru jak 38- 40, max

Gość buuuuuuuuuummm
kasienka czemu sie nie odchudzasz???

Gość sevill
strasznie wielki to moze nie - ale duzy napewno !

Gość wyrozumiala
xx eska- ty pewnie oprocz ubrania to rowniez masz taki rozmiar mozgu!!!ja np mam 38 i nie widze nic dziwnego ze jakies kobiety nosza wieksze!nie wszyscy jestesmy tacy sami!:)a poza tym ciesz sie ze nie masz problemu z odchudzaniem..jak urodzisz dzieci i bedziesz wazyc 80 kilo zobaczymy co wtedy napiszesz na forum!

Gość madmike
tak uwazam

Gość madmike
czemu? eska ma racje!! 40 to max najpiekniejszy rozmiar to 36

Gość 926895
acha czyli ty lubisz plaskie dziewczynki z malymi dupkami...nie bede mowic kto leci na takie dziecinki?!

Gość madmike
czemu plaskie? kobieta ktora ma 90 -88 cm w biuscie spokojnie wlozy rozmiar 36 to samo z biodrami 90 cm