Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Ludzie przestańcie się w końcu spierać jak przekupy na bazarze

Polecane posty

Nie przekupka TYlko wracam z uczelni, zasnęłam na wykładzie:O, myślę sobie- zobaczę, co śmiesznego robicie, zanim znowu zasnę nad książką, a tutaj już od tygodnia to samo:O No ile można?:O Róbta se te plebiscyty, ale czy musicie tak na siebie najężdżać. Może przydałoby się takie miejsce, gdzie za drobną opłatą możnaby wszcząć sprzeczkę albo awanturę... Moze to Wam coś przypomina:P

A, suszarka super:D Naprawdę, tak jest idealna:) I nawet już mi tak włosy nie sterczą na wszystkie strony- tzn. trochę mniej;) Bardzo dobra do kręconych włosów. Teraz mam nową rozterkę, jako, z ejuż zasnąłam dzisiaj w autobusie i na wykładzie:p musze się napić kawy. Ale wczoraj piaskowałam zeby:O Bo od tej kawy z ekspresu 6 razy dziennie strasznie mi się kamień na zębach osadza:O I nie wiem, czy to nie zniweczy efektu. I jeszcez mam tam jakiś lakier:( Wypije szybko i idę umyć zęby:classic_cool:

Gość siemankooooo
🖐️ ! :D

masz rację Deska... od jakiegoś dłuższego już czasu wszyscy zachowują sie jak małe dzieci, gorzej niż 2 latki :) same wyzwiska, kłótnie, spekulacje... a niech sobie będzie \"Zenek\" \"Heńkiem\" co kogo to obchodzi....:-o Trochę tolerancji, luzu, dobrego samopoczucia i od razu będzie tu wesoło :):)