Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jednak.

Prosba do faceta.rocznik1978

Polecane posty

Gość ktoras tam babka
facet ma cywilną odwage pisac pod swoim nikiem,a ty gimsrako ,wypierdalaj ...Facet chcialam byc bezstronna ale ta idiotka jesli tylko widzi ze sie pojawiasz zaklada durne tematy...kretynko to ty jestes jebnieta i to zdrowo

Do cywilnej odwagi nalezy takze przyznanie sie do bledu, czego twoj ukochany facet nie zrobil. Idz i wyzwij go teraz, jesli wiesz co to konsekwencja. Babko.

Na Smietniku facet juz przeprosil moderatorki, ze sadzil, ze to ktoras z nich. Mnie, jako zainteresowanej, tego nie powiedzial :D To teraz pokaz swoja bezstronnosc, babko. Oczywiscie, w imie cywilnej odwagi, pod czarnym nickiem.

Gość ktoras tam babka
po pierwsze nie ukochany ba nawet nie wie kim jestem bo nigdy ze mna nie rozmawial..i do jakiego bledu ma sie przyznac ,moze go ponioslo w jednym momencie,ale ty tez swieta nie jestes ,a to nie jest prawdziwe zycie uspokoj sie bo przeginasz nie on lecz ty

I to mnie w Tobie \"facet\" wkurrwia co o Tobie dobrze zostaje. Źle..... płacz. Próbujesz zrobić z siebie jakąś nieskazitelną postać. Bazując na tym że nikt nie siedzi tu 24 na h , w odpowiednim czasie, ukryć niewygodne topiki, zatuszować sprawę i tylko te miłe i przyjemne zostają. Siedzisz na \"politycznym\" to znaczy to Cię interesuję. Pomału nabierasz politycznych manier i płyniesz z prądem. Średniowiecznymi freskami na ścianach kościołów, nie zamydlisz oczu.

Jezeli nic zlego w tym co robil nie widzisz, babko, ja ci tego nie pokaze... "Ukochany" w sensie ze stawiasz go za wzor. Heh, to kogos moze poniesc, a mnie nie moze? Okresle to tak, ze mnie nosi :) a gdyby przyszedl moj czas, chetnie przeprosze. GDYBY, podkreslam.

oooooo jak ten madrala od niedzieli swoje paranoiczne pomysly wpiera to jest dobrze , a jak ktos domaga sie od niego wyjasnien to juz przesada i przegiecie :O

Gość do a jednak
dziecko piszerz pod czarnym nikiem od kilku chwil , nikt nie wie o co ci chodzi ! Nie znamy twoich wczesniejszych wypowiedzi , od faceta i owszem . Tobie łatwo je prezentowac bo sa widoczne a twoje nie . Dla mnie jesteś żałosna lub bardzo w nim zakochana ,ze tak ci na nim zalezy .

Skoro ty facet masz jedno pytanie \" czym ja tak zawiniłem \" , dlaczego Ty nie pozwolisz ludziom czytać topów????????????? Za dużo do ukrycia???

Gość ktoras tam babka
po cholere roztrzasa po piec razy dziennie od paru dni chora afere,facet ignoruj bo zadajac sie w pyskowke z d......,najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem ja rowniez koncze dyskusje,jednak zycze ci wiecej dystansu

Nic nie roztrzasam od paru dni, tylko od wczoraj, a szczegolnie od dzisiaj. Ktos tu powiedzial, ze wszystkie moje wypowiedzi sa tej samej tresci :) Ja dobrze wiem o co chodzi. A Wy, gdybyscie chcieli wiedziec, to juz za pozno, bo facet kazal pokasowac topiki. Ale najwazniejsze rzeczy mam w glowie, i nie tylko ja.

Gość To bardzo żałosne
co tu się dzieje. I wydawało mi się że wczoraj Facet obiecał Nowemu w mieście że nie będzie wtrącać się w jego topik. Więc co ty tu robisz po stronie tej histeryczki. Ale to już twoja spara. A ty dziewczyno - nie zapominaj ze to tylko internet !

Nowy, oczywiscie ze do ukrycia :D Tak usilnie zabiegal o skasowanie, sam widziales, jak bardzo mu zalezalo na pokasowaniu. Mnie - przeciwnie.

Gość To bardzo żałosne
ale teraz na śmietniku jest jego post żeby to zostawić by inni zobaczyli co ty wyprawiasz

Gość hej zauwasz ze sama sie
nakrecasz ,on ma cie w czterech literach

Ja nic nie zapominam. Tylko....nie wiem jak z twojej strony, ale z mojej siedzi przy kompie zywa osoba, a nie maszyna, ani nie kon pociagowy, skazany na zaglade. To tylko internet, ale tez az internet. Bluzgi, wyzwiska itd. bywaja odczuwalne.

A już chój mnie strzela, jak słyszę komentarze: dajcie spokój, po co się kłócić. Kuźwa!!! jest naprawdę tyle ciekawych tematów. Jednak widać gówno przyciąga

Gość do a jednak
rozmowa to wymiana opini 2 ludzi --- zgadzasz się?

Gość hej zauwasz ze sama sie
haha az internet musialabym rzucic sie do gardel wielu osobom ktore nie przychylnie sie o mnie wyrazily ...co ty wyprawiasz?

"rozmowa to wymiana opini 2 ludzi " - zgadzam sie. Lub wiecej ludzi. Ale ten topik nie jest typowa rozmowa, i nie szukam na nim opinii, tylko wyjasnienia czegos. Hej zauwasz-----nie chcesz, to sie nie rzucasz, ja chce :D

Gość do a jednak
Nie jestem czarna z jednego powodu --- ale mam nadzieje ,że Ci to nie przeszkadza :) prosze o odpowiedz ; Czy jakość rozmowy jest zalezny od oponentów ?---twoim zdaniem .

Nie przeszkadza mi. Moja odpowiedz: Jest zalezna. Choc nie powinna byc, ale to trudne zeby nie byla zalezna. Zadowolona?

Gość Czucieła
Cos tu jest na rzeczy z tym facetem rocznik ktorys tam. Zamieściłam wypowiedź na forum o Kaczkach na taczkach i zaraz mi sie od niego oberwalo. Oznajmil mi, że przeczytanie całego topiku przerasta moje mozliwości umyslowe. Nie wiedzialam, że tu jest taki obowiązek - czytanie całych topików ze szczególnym uwzglednieniem postow faceta. A jak nie przeczytasz to jestes tuman i wypowiadac ci sie nie wolno. A tu się zgina dziób pingwina.hehehehe

Gość do a jednak.
Uwazasz ze , osoba która zadaje pytania kieruje rozmową czy ta która odpowiada --- prosze uzasadnij wypowiedz :)

Gość 11111111111111111111
do Czucieła-- wypowiadałam sie tam , wiesz dlaczego facet ci tak napisał , bo odpowiedział kilka ładnych stron wcześniej na twoje argumenty . A ty gdybyś przeczytała całość topiku zmieniłabyś swoją wypowiedz . Nie martw tez kiedyś to usłyszałam i chyba ma racje .