Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwira S.

Doszły mnie słuchy ze Wszechpolaków porywa jaszczomb!!!

Polecane posty

Gość Elwira S.

Ostatnio wszechpolacy bardzo czesto spogladaja w gore ze strachu bojac sie porwania. teraz chodza w taki dziwny sposob jakby iwdzieli ze ich koniec jest bliski.

t ja ferzje poprafionom puzdzam bom fosdala jinformadzje ze (wdzeszniejza (http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3466141&start=1080) trodno zrosumiala jezd...:) oooo jaszczomby fyhucone pudelkami jusz snodzone bo śiem mienska nahapaly zame po co njie wjiecjialy oj nie nie nie kohjia polzka nie jezt strofa zwlazdza taka pudelkowa bo to mjiensko nie jezt dobreee jagoz tako jezie ..Ziobrem oj tak tak tak tera bendom jatly kadżgi a najlepiej kadżgi BLISNIJADZGIIIIIIIIIIIIIIIII jaszczomb polske oratuje kadżgi zżoje i fyploje co by pomuc pszeszuc kadżgi zrzodzmy siem na wygaladzki oj je je je

Gość Przyaciel
Rozmawiałem ostatnio z moim przyacielem teletubiśemm i on powiedzal mi ze teraz się zacznie uwazajcie na tylki nie na jaszczomba bo to mala skodliwość znak rozpoznawcy teletubisa to cerwona torebka UWAGA

Gość ciumkacz pospolity
teletóbiś ztaie śe coras bardźej njebespiedżny... widźiauam go jak czohrau pódelka!!

Gość Mallllllllllllllllllllllllllll
LATUJMY PUDELKA WZYWAM WAS DO PLOMOCY SYBKO ON NA NAS CEKA LĄCMY SIŁY WSYSCY JEDNOCMY SIE

Gość jaszczomb nie gupi
takiego badziewia nie tyka.... ich co najwyrzej to mogom króki i wrony rozdziobać :P

Gość smutaseekkk jak i wy
a syseliscie ze króki ataknely Asika?? :P