Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagódka_XX

Do posiadaczy telefonów z klapką

Polecane posty

Gość Jagódka_XX

takich otwieranych rzecz jasna. Najlepiej Nokia. Czy te klapki sie po jakims czasie uzytkowania "wyrabiaja" znaczy sa takie chwiejace?

Gość pomóżta
nie.

...no niestety tak...najwieksza ich wada jest to ze po jakims czasie predzej czy pozniej w 95% przypadkach zrywa sie tasma trzymajaca klapke z reszta...a mam doswiadczenie z jednym telefonem z klapka Nokia 6101 i juz nigdy nie kupie telefonu z kalpka bo to wyrzucanie pieniedzy w bloto...po pierwsze tego tel nie bylo nigdzie w okolicy wiec jechalam po niego 100km...po drugie klapka sie rozwalila po 2 miesiacach od kupienia przy normalnym uzytkowaniu a zaznacze ze nie mam 16 lat i nie bawie sie tel pozatym szanuje tel bo wiem ze musze na niego zarobic...po drugie oddalam go do salonu na gwarancje i za naprawe musialam i tak zaplacic dokladnie 150 zl.:O...po odebraniu poszlam do komisu i od razu go sprzedalam bo balam sie ze znowu za miesiac lub dwa cos sie popieprzy... dostalam za niego w komisie marne grosze i kupilam tel bez klapki...i tak sie cieszylam ze pozbylam sie tego badziewia na dobre:)...zaistniala sytuacja miala miejsce 1.5 roku temu:O...

moja kumpela ma nokie z klapką od ok pół roku i klapka jej lata na boki, tzn poluzowała się ps ciemnooka 🖐️ ;)

Gość Jagódka_XX
no to tak jak myslalam. ja mam od niedawna i tak sie zastanawiam czy mi ta klapka sie wyluzuje :P

Gość tez słyszałam że takie
telefony predzej czy poźniej przysparzają problemów z odpadającymi klapkami.

Gość Jagódka_XX
a obejmuje to gwarancja? czu kurde wpisane to w zwykle uzytkowanie :P

Ja mam LG z klapka (kg220) i polecam wszystkim - jak na razie absolutnie zadnych problemow ani z klapka, ani z niczym innym. Fakt, ma dopiero 8 miesiecy, ale nie wyglada jak by sie mial w najblizszym czasie schrzanic;)

...ja teraz wymieniam tel i zastanawialam sie nad nokia 5300 lub 6300 ale wiele jest przeciw tej 5300 a najbardziej to ze jest zamykana:Owiec chyba jednak zdecyduje sie na ta 6300 lub jak ktos doradzi mi jakas inna to inna!!! Jagódka_XX a ty jaka masz nokie??

Gość Jagódka_XX
ja mam 6085. narazie jest ok ale mam ja nawet niecaly miesiac

mi klapka jeszcze nie odpada, ale mam go dopiero 3 miechy :P i nie lubie tej klapki, nie cierpie, nigdy wiecej telefonu z klapka 😠 😡 !!!!!!!!!!!!!!!! poprzednio mialam 3 nokie bezklapkowe io byly super, tylko ze sie zurzytkowaly ...

Jagódka_XX no tak jak Ci wyżej napisałam...lipa z gwaracja...tego ona nie obejmuje...zabulilam 150 zl i jeszcze wmawiano mi ze spadl mi telefon jak wiem co z nim robilam i nikt mi nie bedzie mowil ze spadl jak nie spadl...:O:)

Gość Jagódka_XX
ja tez dbam o takie rzeczy. No zobaczymy.

Gość Jagódka_XX
chwiala sie na boki? jak to wygladalo?

...mi tez sie chwiala a potem juz wisiala na takiej koncówce:O ...pozatym w niedlugim czasie wygladala jak nokia n93i:O ...ale juz jej nie mam dawno i nigdy wiecej...:)

Gość Jagódka_XX
mi narazie sie nic nie chwieje, chyba za szybko na to, ale kurde wsciekne sie jak mi zacznie cyrki odwalac :P

ja mam telefon nie z klapką,tylko taki..otwierany, tzn jakby łamany w połowie. Od roku wszystko jest ok,nic się nie poluzowało,nadal otwiera się dość..może nie ciężko,ale przez przypadek się nie otworzy na pewno.Czasem jak w pośpiechu odbieram,to mi si.ę zatrzaskuje nawet :|

Gość Jagódka_XX
tak wlasnie chodzi o taki lamany w polowie.

połowa wyświetlacz-połowa klawiatura. Ja mam Samsunga X660. Jestem z niego bardzo zadowolona. Nie ma super dodatków w stylu radia czy mp3,ale wystarcza :) Ostatnio wrzuciłam go do wanny i nawet nie poczuł :)