Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popelniajaca duzo bledow

Co ICH odstrasza

Polecane posty

Ok dziewczyny, (panowie tez) co ICH odstrasza? Czyli co robic/nie robic zeby facet byl ciagle zainteresowany? 1. Nie mowic o slubie!! Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami.

Gość zryta ...
2.nie mozna być za dobrą

3. trzeba ich rzucac dosyc czesto :) chyba nie wierzycie w milosc?:P

Przesadna adoracja....faceci to zdobywcy a gdy są zdobywani i zagłaskiwani szybko się nudzą :)

a ja sie nie zgodze:):) ja niegdy nie walczylam o zainteresowanie... to jest tylko i wylacznie wybor faceta czy ze mna chce byc czy nie, nic na sile... a mimo to jestesmy juz ze soba od ponad roku:) i jest bardzo bardzo dobrze:):)

Gość szczesliwa niunia
trzeba od czasu do czasu strzelac focha od czasu do czasu zostawic ich samych by robili swoje sprawy

Gość *****coco****
udawac glupsza niz sie jest (facetci nie lubia madrzejszych od siebie),udawac bezbronna i bezranna(lubia sie opiekowac i uwazac za zajsilniejszego) ,nie opowiadac o swoich wczesniejszych facetach(bo beda ci wypominac), nagradzac i karac nie tylko sexem , sluchac bo nawet jak masz to w dupie co on gada udawaj ze jestes zainteresowana:), pytaj sie o cos ze niby nie wiesz(lubia byc najmadrzejsi) ,gotuj mu obiadki pyszne ale mu nie matkuj,przytul i zrob masaz jak jest zmeczony, nie kokietuj innych facetow, nie zapoznawaj go z sliczna kolezanka ktora nie umie cipy trzymac w majtkach, nie mow zle na jego mame, a o slubie mow po roku juz musi wiedziec bo sam sie nie domysli co chcesz ja mam 25 i juz 2 latka po slubie pozdrawiam

Gość tolaaaaaa
jak nie załorze majciohóf to wszyscy uciekają bie wiem czemu :(

Gość *****coco****
no i jeszcze nie skacz mu nie rob wszystkiego ,owszem mozesz go rozpieszczac jak on jest kochanym facetem i robi tez dla ciebie wszystkoio buzzkii

Jesli jestes : ZADBANA, INTELIGENTNA, WESOLA, PEWNA SIEBIE I DOBRA W LOZKU - oni leza u Twych stop!!

Wszystko \"NA ODWROT\" sprawi,ze uciekaja..predzej czy pozniej!:) Pozdrawiam!

Ela lat 25: ZADBANA, INTELIGENTNA, WESOLA, PEWNA SIEBIE I DOBRA W LOZKU jestem zadbana, inteligentna, wesola, bardzo pewna siebie i dosc dobra w lozku (nie moja opinia) i jakos uciekaja...

Gość zgodasj
jestem tylko zadbana, troszke inteligentna, malo wesola, bardzo niepewna siebie i nie wiem jeszcze jak dobra w lozku........ -SAMOTNA OD ZAWSZE i jak widac do konca zycia:O bo siebie az tak bardzo niezmienie 😭

Gość Swienty_Walenty
zgodasj ... hihi ... dobre :)

Gość zgodasj
Swienty_Walenty - poprostu prawdziwe;) heh

choćbyśmy robiły fikołki na rzęsach to im i tak będzie mało... taki naród wszytsko co ich odstrasza może równie dobrze przyciągać ;)

W takim razie : kiey ich odstraszasz?? Na 1szej randce?? Czy dopiero po pol roku?? :)

Gość bioderka
A ja chyba jestem "WSZYSTKO NA ODWRÓT" :-(

Gość bioderka
A ja chyba jestem "WSZYSTKO NA ODWRÓT" :-(

W takim razie : kiey ich odstraszasz?? Na 1szej randce?? Czy dopiero po pol roku?? :)

hehehe dobre pytanie, kiedy.... nie odstraszam powiedzmy \"zaplanowanie\" kiedy chca sami sie odstarszaja (czyt. zostawiaja) :)

Jesli uciekaja juz na samym poczatku tzn,ze poprostu nie sa Toba w ogole zainteresowani. Nie daja Wam szansy poznania sie. Natomiast jesli uciekaja po pewnym czasie tzn cos miedzy wami jest nie tak.. Wasze charaktery sa tak rozne,ze w zaden sposob do siebie nie pasujecie..ehhh Ja tam i tak wierze,ze kazda potwora znajdzie swego amatora! :-P

zazwyczaj to ja uciekalam no i trafila kosa na kamien jest taki jeden ktory planuje ucieczke po kilku miesiacach ale ja planuje to ratowac i dlatego ten topic...

myśle że coco trafia w dziesiątke. przebiegła z niej kobietka :) można się trochę takie bać ;>)

Gość Dajana Cruss
Dziewczyny wezcie mi wytlumaczcie jedna rzecz jak to jest .... jedna napisala ze nie mozna "przesadzac z adoracja" no ale przeciez jak sie kogos kocha to powinno sie okazywac uczucia... jak mam okazywac facetowi ze mi zalezy ale zachowac przy tym dystans ... ?? bo wiem ze jak jest sie za dobra to tez niekiedy zle sie na tym wychodzi...:/

Gość chereska
jesooo...czy majac 25 lat i meza od 2 lat to jest sie czym chwalic???dla mnie bylaby to porazka..pewnie dzieciaki sie zaraz posypia , wnuki itp...a gdzie czas na ZYCIE????

wiec ja teraz trace GO przez wlasnie dokladnie nadmierna adoracje dalam znac ze jestem jego i teraz... juz mnie nie chce kochanie kochaniem ale sztuczki trzeba stosowac ZAWSZE ech zycie to jest ciezkie....