Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

ja pierdzielę przecież to jest kpina normalnie

Polecane posty

no ręcę opadają zamiast majtek, słuchajcie, tzn. jurge słuchaj idź ty do psychiatry czy coś, bo to normalnie nie robota

normalnie zero szacunku chciażby dla mojego czasu, który poświęcam.

Weź ty Zośka sie uspokój bo zaczynasz mnie juz zniesmaczać. To wcale nie jest śmieszne. I zapamiętaj sobie jedno: nigdy na tym forum nikogo nie wyzywałem, a zwłaszcza ciebie. A jak sie nie znasz na żartach to chyba twój problem a nie mój. :D

Wezmę sobie tę dobra radę pod rozwagę, dziękuję, skończyliśmy temat.

Gość jurek a moze
bys zmienil sygnaturke wtedy da ci spokuj

VZośkaV czy tobie placa od kazdej napisanej literki powinnas sie zbadac bo chyba jestes osobo hiperaktywna, piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz,piszesz, piszesz , piszesz,piszesz..................... ...... i piszesz tylko ze juz nikt nie chce czytac tych pierdol, idz na podworko sie pobaw albo idz do kina bo czasami mam wrazenie ze cie rodzice przykuli do tego kompa i nie mozesz od niego odejsc na wiecej niz 1 metr

Gość ja tu tylko jeden wpis
juz to jej wczesniej napisalam ale delikatniej ;)

Gość ja tu tylko jeden wpis
na rady dla ciebie to juz za pozno niestety , jedyne wyjscie to pogodzic sie z twoim stanem i znosic te pierdoly :O

No a ja się muszę pogodzić z tym, że za dobra jestem dla coponiektórych i mnie to na dobre bynajmniej nie wychodzi. Ach ten humanizm! Czasem to zazdroszczę że niektórzy na wszystko i wszystkich leją.