Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sies

ej jak to jest ?

Polecane posty

Tak się właśnie zastanawiam, bo ciepłoo się zrobiłoo... mnóstwo ludzi na krakowskim rynku... Jeżeli przykładowo facet uśmiechnie się do kobiety na ulicy tudzież gwizdnie finezyjnie (czego osobiście zbytnio nie lubie) a kobieta owa odwzajemnia uśmiech i wykaże minimalne zainteresowanie delikwentem too (zapomniałam o co pytałam...) aha.. no to myślicie o niej jako o ŁATWEJ LASCE ? Bo ostatnio szłam z koleżankąm jakiś koleź mrugnął do mnie, uśmiechnęłam się z lekką nutką wstydliwości... na co koleżanka \'\'ZWARIOWALAS?\'\' w sensie, że daje mu jakąś nadzieje.. yyy co o tym sądzicie? (wiem wiem chaotycznie napisałam;p)

Gość oswiadczoww
nie chodź z koleżanką.

Gość ważneważne
no co Ty!!! oszalałaś czy co?:P:P:P...oczywiście,że odwzajemnienie uśmiechu nie robi z ciebie łatwej laski!!! Przecież nawet się nie znacie, facet cię widział pierwszy i pewnie ostatni raz.

koleś miało być nie koleŹ, sorry za błąd;) No mam taką nadzieję, bo już planowałam przechodzić obok nich obojętnie i z wysoko podniesioną głową ale to nie w moim stylu ... :)

Gość return ticket
Jeśli tylko kobieta nie odgwiżdże, to wszystko ok. :O

Gość a ja tak myśle
że my za mało usmiechamy sie do siebie własnie na ulicy:) nic w tym złego, sama tez usmiecham się często, uważam, że to miłe

a jak wyglada \"finezyjne gwizdnięcie\"? poprawiłaś mi humor z rana na gwizdnięcie mam jeden odruch - szukam wzrokiem psa, a nuż fajny jest :) ale nie odróżniam gwizdnięć finezyjnych i ordynarnych :)

heheh to miło, że nieświadomie komuś poprawiłam humor:) Chodziło mi o to, że finezyjne to takie inne niż jak \'na psa\' w sensie \'chodź do nogi\' yyyy noo... Tylko takie sympatyczne.. :)

ooo właśnie! np kiedyś jakiś facet szedł za mną i mi wygwizdywał \' I love You baby\' oo tak. i to jest FINEZYJNE gwizdnięcie! :D mam nadzieje, ze juz jasne ...:)