Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trawnik..

Referendum !!!!

Polecane posty

Nie podpiszę ponieważ nic się dla mnie nie zmieniło od 2000 roku. Rządy się zmieniały i nic z tego nie wynikało. Nie wierzę w zmianę mentalności Polaków a więc i rządzących. 🖐️

Gość oswiadczoww
nowe świnie do koryta ? eee i tak będzie po staremu jak przez ostatnie 100 lat

Gość ty tiaaaaa
Myrevin zawsze byłeś smierdzacym pierdzielem, starym grzdylem i głupim pacanem, zbyt głupim, żeby zmienic cos w sobie i w okól siebie - nawet szanowna małżonka cie opusciła - i słusznie !!!

Gość oswiadczoww
może i gość jest śmierdzącym leniem :p ale nie bądz taki mądry, jakoś naród od 100 lat g*wno zmienia wokół siebie, mają prawo głosować niestety wszyscy a nie tylko ci płacący podatki...

Gość ty tiaaaaa
no i co mi chcialas powiedziec ? że też jestes niemrawa?

Gość oswiadczoww
nie, chciałem powiedzieć że pier*ole takie podskakujące g*wna jak ty żyjące w wyimaginowanym świecie i liczące od dziesiątek lat na zmiany. Robię swoje i dobrze mi z tym, generalnie śmierć frajerom.

Gość lewa ręka moderatora
Oglądałem wczoraj program red. Lisa wystąpił tam między innymi profesor Krasnodębski szkoda, ze nie było takich projektów referendalnych w czasach gdy jak wczoraj powiedział prof. Krasnodębski, w programie red. Lisa, demokracja gniła. Kiedy to było? Nie tak dawno, gdy pani Jakubowska konstruowała ustawy...

Jacek Kuroń mówił - nie palcie komitetów, zakładajcie własne = więcej biurokracji a tak na marginesie Referendum ogólnokrajowe może być przeprowadzone w sprawach o szczególnym znaczeniu dla państwa. Zarządza je sejm bezwzględną większością głosów (większość głosów) lub prezydent RP za radą i zgodą senatu. Istnieje również społeczna inicjatywa referendalna – projekt referendum musi uzyskać 500 tyś. podpisów, wówczas kierowany jest do sejmu, który ma obowiązek prac nad tym projektem, lecz nie ma obowiązku zarządzenia referendum w tej sprawie. możecie się wypchać taką \"inicjatywą\" :)

Gość oswiadczoww
no i co to niby by dało ? Odwołali by pis, odwołali kaczki a głupi naród znowu by wybrał podobne ryje. Strata czasu, wizji nam długoterminowej brakuje.... szabelką na polu możesz pomachać...

Gość oswiadczoww
generalnie pisząc - robie swoje, miałem na mysli - sram pod siebie i dobrze mi z tym

ostatnio wziełam udział w jednym referendum..i co? i jajco...:o

Gość Aegata
pora wyjeżdżać albo umierać

{ pora wyjeżdżać albo umierać } Phi... I ciekawe że każe mi się ruszyć osoby, które nie mieszkają w Polsce. :P

Gość ich wiederhole