Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bobik82

Z żona tak z inną nie... dlaczego?

Polecane posty

Gość no kurde.....
ustami??? bleeeeee nie preferuję :P a rączką to on nie chce bo unosi się dumą jak odmawiam seksu :( ale mówie teraz ogólnie o okresie jak byłam w ciązy i teraz po porodzie.... bo wczesniej nie odmawiałam często....i co mi z tego przyszło????? DZIDZUŚ-nie planowany :)

Gość ddsa
nie jestem niczyją żoną i raczej nie bede bo nie chce być zdradzana

Gość no kurde.....
pare razy dziennie to ja też mogłam ale jakieś 8 lat temu.... :O

Gość POZDRAWIAMY
nikt nie karze parę razy dziennie

Gość a dlaczego tylko żona ma
"rączką " albo ustami , niech sobie facet sam zwali konia i pokłopocie...

Gość no kurde.....
właśnie dlaczgo tylko my mamy sie poświęcać??? dla dobra związku facet też mógłby czasem okazać troche zrozumienia.... ale niestety wam jak juz coś zalega w krzyzu to o niczym innym nie myślicie :O

Gość ddsa
no kurde..... >. popieram w 100%

Gość cwaniarka brązooka
a mie tylko jedno denerwuje ze jak FACET ZDRADZI TO OK WIELKI MACHO A JAK KOBIETA TO JUZ DZIWNAK SZMATA I NIEWIADOMO CO!

Gość Bobik82
Bo sie zdradza tak żeby druga osoba nie wiedziała... Jak ma sie dowiedfzieć to lepiej tego wogóle nei robić... Ja tylko w ten sposob robie !!

Gość obrzydlwiec jestes
:o:(

Gość no kurde.....
ja nie zdradziłam choć miałam okazje i powiem szczerze ze ochote tez ...bo mój maz jest moim pierwszym facetem i nieraz ciekawosc zjada,ale ciekawa jestem czy którys facet byłby lojalny gdyby mu sie jakas laska wystawiła jak na tacy-wątpie

Gość cwaniarka brązooka
ale chyba kobiety są słabsze psychicznie i nie umieją tak tego w sobie trzymac i udawac ze wszystko jest ok ;/

Gość cwaniarka brązooka
heheh okazje to i ja miała ale coz jestem w stałym związku przez pieć lat i nie skusiłam się na innego jedynym fiukiem jaki mnie podnieca jest fiutek mojego faceta mniam :D

Gość Anita..
Bobik.. kto CIe tego nauczył? Tatuś? zdradzać, zeby nie wiedziała? a może pomysleć po co? czy inne kobiety mają inną budowę? dają coś innego? jaki bezmyslny facet z Ciebie...poziom umysłowy przedszkolaka.... współczuć Towjej żonie takiego padalca

Gość no kurde.....
ja nie mogłabym wytrzymac jakbym miała zdradzic to bym najpierw zakończyła jeden zwiazek... po co krzywdzisz zone? ona i tak sie dowie predzej czy pozniej prawda wyjdzie na jaw-a wtedy niech Bóg ma cie w swojej opiece :D

Gość brytalne jest to
że facet zdradza dla przyjemności, a kobieta jak zdradza to dlatego, że czuje, że może polepszyć sobie sytuację i złapać lepszego i bogatszego faceta niż ma...

Gość do autora
najwyraźniej nie jesteś taki dobry w łóżku , wiesz, że z żoną jest ok bo ona cię zna i dlatego Ci staje, a z innymi jest stres i klapa bo z góry wiesz, że może Ci się nie udać... założe się , że gdyby żona zaczęła się np. z ciebie naśmiewać i wytykać ci coś to przy niej tez już by ci nie stanął...

Gość bobik82
no bo wam dziewczyny ulegne .. i przestane probowac;) zdradzać żone. Ale w pewnym sęsie zdrada sama w sobnie jest podniecająca...