Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delma80

dlaczego podczas miesiączki nie można korzystać z solarium?

Polecane posty

Gość delma80

Gość delma80
czy chodzi tylko o względy higieniczne, że mogę coś pobrudzić, czy jest to szkodliwe dla zdrowia?

możesz się czuć osłabiona a na łóżku jest raczej ciepło i można zasłabnąć odpuść przez pierwsze 2 dni najmocniejszego krwawienia

jak założysz tampon to nic nie pobrudzisz do solarium z podpaską nie wyobrażam sobie :D

Gość delma80
No o to mi chodzi, że przecież można użyć tamponów. Dlaczego więc w regulaminie korzystania z solarium jest napisane, że nie wolno korzystać podczas miesiączki. Czy naprawdę chodzi tylko o zasłabnięcie, którego wcale nie musi być?

chyba tak - nie chcą mieć kłopotów jakby ci się coś stało a poza tym jak masz silne krwawienie i nie daj boże boli cię brzuch to naprawdę chce ci się ganiać na solar? mnie osobiście nie :O

Gość grozi zasłabnięciem
krwotokiem a nawet śmiercią. U mnie w mieście dziewczyna umarła w solarium

Gość tak jak przy okresie
niepowinno sie brac gorących kąpieli, tak i na solare chodzić. zwieksza krewawienie i takie tam.

Gość jezu
a ja nie wiedzialam i bylam.. :O

Gość reeec
ja bylam ostantnio na solarium (nie mialam wtedy miesiaczki) i zaslablam, zdaje mi sie ze stracilam przytomnosc na jakas 1 a pozniej zachcialo mi sie wymiotowac :/ czy ktos z was moze ma jakies sugestie czemu mi sie tak stalo? byla to moja 3 wizyta na solarium, na wczesniejszych dobrze sie czulam. Boje sie teraz pojsc zeby sie sytuacja nie powtorzyla, ale chcialabym na studniowke ktora mam za pare dni byc opalona :p