Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentna_była

proszę_odpowiedzcie_mi

Polecane posty

Gość studentna_była

mówi sie ze na studiach mozna znaleźć męża... ja juz koncze studia.. z amiesiąc w tym czasie troszke sie bawiłam na pocztaku apotem byłam w dwóch powaznych związkach .. które jednak nie wyszły.. cóż bywa.. ale co teraz? mam prace gdzie głownie pracuja starsze osoby.. gdzie poznam męża? jeszcze poznam? duzo pracuję.. ze znajomymi się zcasem spotykam.. czuje sie tez juz za stara na randki :( czy któras z was tak ma? podobne odczucia...? gdzie spotkac fajnego facta? czy moge jzu tylko liczyc na cud czy dopiero wsyztsko sie rozwija? mówi sie ze na studiach najłatwiejj a potem to juz... ehh

Gość Faccettt
męża znajduje się tylko na studiach dlatego każda kobieta bez studiów nie ma męża

Gość studentna_była
co?? proszę tylko o normalne odpowiedzi... :( co Ty gadasz... wiem ze tak nie jest i nie masz racji... ale kurcze..:( wiesz jest taki dowcip.. ze do 25. roku zycia kobieta modli się Panie Boże daj mi madrego, czułego, dowcipnego, inteligentnego.. a po 25. roku zycia modli się.. Panie Boże jakikolwiek aby był.. :D

Gość z doświadczenia mówię ci
nie szukaj daleko, często ten jedyny jest na wyciągnięcie ręki - może właśnie z nim dzisiaj rozmawiałaś...:)

Gość Faccettt
ze mną przed chwilą rozmawiałaś, to moze być jakiś znak

Gość bez_majtkuuff
Weź sie kobieto w czoło palnij! Stąd się biorą "stare panny" - z takich jak Ty szukających chłopa na siłę do zamążpójścia. Żyj normalnie, baw się. Bądź wybredna! Facet się znajdzie:)

Gość studentna_była
myślisz? :) a gdzie imprezować? tzn nie zrozumcie mnie zle.. warzsawskie kluby sa pełne gimnazjalistek ubioerających się jak 25 latki.. a jakis fajne kluby? gdzie mozbna potanczyc pobawic sie? Park.. Proxima odpadaja...

Gość bez_majtkuuff
Jest mnóstwo pubów, knajpek, autobusy i tramwaje, starówka. Masa miejsc, w których możesz na niego "przypadkiem" wpaść ;) Znajdzie się, gdy przestaniesz szukać:)

Gość studentna_była
pewnie masz racje... w koncu duzo wiesz.. chodzisz bez majtasów... zartuje:d ale fajny nick :) dzieki.. często ejst tak ze samo przychodzi jak nie szukasz a jak zukasz to trudno znaleźc... dzieki:)

Gość Faccettt
wystarczy że pozbędziesz się majtkuuff a wtedy NA PEWNO się znajdzie ;)

Gość bez_majtkuuff
;) Ja już też "stara d**a jestem" :) I naprawdę, jestem pewna tego, że niesamowitego mężczyznę można poznać w każdym (no prawie każdym;) ) miejscu :)

Gość ech........
a czy TY szłaś na studia tylko po to by męża poznać????