Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak go zdobyć

co zrobić żeby widział we mnie kobietę nie kumpla

Polecane posty

Gość szołmenka
a moze jako koboeta mu sie po prostu nie podobasz?

Gość jak go zdobyć
w jakim sensie?

Gość jak go zdobyć
w łóżku było ok, wyglądam nieźle, ale się dopracowuję jak ta jego, może tu jest błąd. Po "przyjacielsku " mi wytykał, że do solarium powinnam iść, zacząć ćwiczyć itp.

Gość jak go zdobyć
*nie dopracowuję

Gość karinka4
nie chce cie martwic, ale skoro ci tak po przyjecielsku mowi:( to chyba mu sie nie podobasz, ja uwazam, ze nic na siłe,najgorsze jest narzucanie sie...znajdziesz sobie fajnieszego faceta..ktory nie bedzie ci kazał:)cery nieszczyc...zeby tylko wygladac jak tysiace innych solarek co do cwiczen czy Ty naprawde jestes gruba?zeby musiec cwiczyc?Czy ten Twoj kolega gustuje w chudych nastkolatkach Jesli dla niego wazne sa takie rzeczy, to jest bardzo niedojrzałym chłopcem a nie mezczyzna.i nie zawracaj sobie nim głowy, znajdziesz sobie jeszcze faceta..z klasa i pewnie o niebo lepszego niz Ten Twoj kumple..mowie ci

Gość karinka4
acha i znajdziesz sobie faceta..wierze w to, ktory bedzie Ciebie zdobywał i adorował..a nie odworotnie!! a zadbac o siebie zawsze ,mozesz.ale dla dobrego samopoucia dla samej siebie...a nie dla kumpla, pokochaj sama siebie najpierw, zanim zaczniesz szukac miłosc

Gość jak go zdobyć
jest dorosły i dojrzały. Myślę, że na siłę chciał mnie na nią przerobić. Nie jestem gruba, jestem akurat, choć ostatnio trochę za szczupła. Chodziło raczej o mięśnie. Widziałam tamtą: skóra lekko opalona, gładziutka, figura idealna, wszystko od igły, oprócz tego, że mi się nie podobała, ale była wyfiokowana. Ni chcęsię zmieniać, chcę, żeby mnie ktośpokochał jaką jestem:( Czy to dużo?:(

Gość jak go zdobyć
to co mam z nim zrobić?

Gość jak go zdobyć
a ja wygrałem - jeseś facetem, czy moze sz mi to wytłumaczyć?

Gość aska4534
ja bym go olała sorki, wydabac resztki szacunku do siebie! Na pewno jestes super atrakcyjna laska z tego co piszesz, a tamta to moze lalka barbie, ideał, sztuczna solarka..jesli taka mu sie podoba to ma spieprzony gust i tyle..olej go...jest tyle fajnych facetow

Gość jak go zdobyć
ok teraz naprawdę głupie pytanie co oznacza olej w praktyce? To mój kolega, dla mnie przyjaciel, choć on tego do końca nie zadeklarował. Co mam zrobić. Przestać sięz nim widywać? Nie kontaktowac sie?

Gość jak go zdobyć
:(

Gość jak go zdobyć
up

Gość dewq
nie widuj sie z nimt ak czesto..jak jestes zakochana ale jak jeszcze nie ejstes to po prostu nie mysl o nim t

Gość jak go zdobyć
dewq dzięki niestety to człowiek, na któym mi zależało najpierw jako na człowieku. Kocham go jak człowieka a teraz sę jeszcze zakochałam:( ale faktycznie, nie powinnismy się widywać

Gość jak go zdobyć
no i znow cisza....

Gość stokrota mała
łączę się w bólu

Gość jak go zdobyć
kochana, pal 6 ból, ja chcę coś z tym zrobić jeśli możesz. Napisz mi co to znaczy olać faceta, w praktyce

Gość jak go zdobyć
wrócę tu jak macie ochotę i pomysły t o piszcie, wdzięczna będę za każdą opinię

Gość jak go zdobyć
no tak, cisza.... w takim razie ponawiam apel. Jak mogę pokazać mu, że go olewam, albo co sobie zrobić, żeby przestać go kochac?

przestać tu to wypisywać, nie myśleć, nie dzwonić, nie pokazywać że olewasz bo tylko będziesz więcej o nim wmyślała... zająć się swoim życiem i w końcu przejdzie... na przynajmniej powinno 🖐️

Gość jak go zdobyć
w sumie racja. Miotam się bez sensu. Ale nie wiem czy powinnam odpuścić, czy moze da się coś zrobić? To jest najgorsze:(

Gość jak go zdobyć
kurcze, tu chodzi nie tylko o tego faceta, ale ja chcę wiedzieć jak być widziana jak kobieta nie kumpel i czy to da sięzmienić i jak. A może zupełni źle myślę. Może takie działania stawiają mnie na przegranej pozycji?:( W każdym razie dzięki wygrany za odpowiedź

Gość jak go zdobyć
tak, wiem wypisuję znowu, ale nosi mnie dziś strasznie. Mam ochotę zrobić jakąś głupotę. Pojecaćdo niego i powiedzieś, że go kocham, albo nie iwem sama... to jest uwłaczające mojej godności:( piszcie coś proszę!

Gość aga aga aga
to ja ci powiem- chcesz, zeby facet zobaczyl w tobie kobiete? Pozwol, by sie dowiedzial, ze umawiasz sie z innym. Gwarantuje ci, ze to niezawodny sposob, a jesli go to nie obejdzie, nie wzbudzi zazdrosci, to trudno, bedzie to oznaczac, ze jako kobieta go nie interesujesz. A tak w ogole mysle, ze to zly moment, bo on lata za tamta, poczkaj az mu tamta obrzydnie. Wtedy wdrazaj w zycie swoj plan, tylko z glowa!!!!!! Ostatnia rzecz, ktora ci wolno zrobic to jakies wyznania. Zadbaj o siebie, miej aktywne zycie i badz z niego bardzo zadowolona. Nie miej czasu zawsze, tzn. nie badz na kazde zawolanie. Powiedz (bardzo milo!) ze nie mozesz sie dzis spotkac bo masz inne plany ( i nie mow jakie!). Dobrze, zeby cie widywal w meskim towarzstwie. Faceci to takie stworzenia, ktore widza atrykcyjnosc kobiety oczyma swoich "wspolbraci". Kobieta moze mu lazic przed nosem i jej nie zauwazy, a jak zacznie si espotykac z jakims gosciem, to zaraz samcza natura kaze mu o nia walczyc. Tak to juz jest i uzyj tej wiedzy z rozsadkiem. Powodzenia!

Gość jak go zdobyć
aga aga aga dziękuję Ci bardzo, tego mi było trzeba. Siedzę tu i prawie ryczę. Tak właśnie zrobię, dizękuję Ci z całego serca

Gość aga aga aga
i usmiechnij sie do siebie :) powiedz sobie jestem sliczna, wspaniala, zajebista :) usmiechnij sie nawet na sile do siebie w lustre, ale juz! Pomysl o czyms milym, zajmij sie czyms, co lubisz. Te natretne mysli pojda precz. Trzymaj sie, ktora z nas tego nie zna?! 🖐️

Gość jak go zdobyć
masz ode mnie wielkiego buziaka:) wygrany i karinka też:)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup