Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haris Pilton

apel do odwiedzającyc to forum!!!!!!!

Polecane posty

bardzo prosze wszystkie kobietki, które współżyły bez zabezpieczenia aby przestały nas pytać, czy sa w ciąży!!!! My naprawde nie mamy rentgena w oczach i na znaczną odległość nie widzimy co sie u was między nogami dzieje!!!! bardzo prosze wszystkie dziewczyny, które pierwszy raz na oczy widzą opakowanie tabletek antykoncepcyjnych, aby przed wyjściem od gina zapytały go, jak je zazywać!!!!!!! bardzo prosze wszystkie dziwczyny, które zapomniały bądź wyżygały tabletkę, aby zamiast bic piane na forum, najpierw sięgnęły do swojej ulotki!!!!!

Gość mniam mniam mniaaammm
Oj, Haris, niektórym to ani ulotki ani lekarze nie pomogą, li tylko forum:D

Gość qwertyu
Haris masz rację. Już dawno powinien tu powstać taki temat i to najlepiej otwierający sie od razu po wejściu na forum. :)

Gość anteczka
ale po co az tak sie unosic :/ dziewczyny sa spanikowane i dlatego piszą... :o

ja sie nie unoszę w miare wiedzy staram sie doradzac ale czuje sie zmeczona powtarzaniem, ze zakladając topic na forum dostajesz mnostwo sprzecznych odpowiedzi, ktore robia Ci wode z mózgu, a to chyba nie o to chodzi...

Gość asdfghjklzxcv
Cóż może i tak ale na forum jakoś potrafią mimo paniki wejść. A poza tym to ileż razy można pisać o tym samym. Trochę myślenia nie zaboli.

dobre jest też to jak setny raz pytają \"a ile to ma kalorii?????????????? plis powiedzcie!!!!!!!!!!!\" :-P

Gość anteczka
o nic juz sie nie zapytam :p hehe ;)

Gość ok.ok.
BRAWO! Czasami mam wrażenie, że tabletki sprzedają jakieś baby w kiosku czy na rynku, a większość opakowań nie posiada ulotki:/ Nikt nie pyta o nic lekarza, nie czyta informacji dołączonych do leku tylko liczy na odp tak samo naiwnych i mało mądrych (nie dotyczy to wszystkich, więc bez urazy) nastolatek, które tu zaglądają... To się nazywa troska o własne zdrowie, dojrzałość i świadomość. Może chociaż jedna się zastanowi za nim zapyta czy jest w ciązy bo siedziała z chłopakiem na ławce....

niektórzy zaopatryja sie w tabsy poprzez ogłoszenia typu \"kupie - sprzedam\" MA KTOS DIANE 35 - WROCŁAW - PILNE !!!! :O

Gość qwertyu
Brak podstawowej wiedzy na temat własnego ciała i rozmnażania człowieka jest u niektórych osób wprost przyrażający.

Gość ok.ok.
Jedni ignorują podstawową więdzę, a drudzy obsesyjnie wyszukują różnorakich symptomów...najcześciej ciązy. Niestety matka natura to nie tabliczka mnożenia i nie zawsze wszystko zawsze wygląda tak samo, a tym bardziej u innych...Eh. Czasami to oczy otwieram z niedowierzenia jak można być tak ograniczonym...

podpisuję się pod tym apelem :D ale raczej na pewno on nic nie da :D pytania o ciążę, tabletki itd. będą nadal - bo \"forum prawdę ci powie...\" :D czasem tez odpisuję, ale czasem normalnie nie mam siły - pamiętam topik, jak dziewczyna pytała się czy jak bierze tabletki to moze sie kochać bez gumki, bo jej koleżanka tak robi i nie zachodzi w ciążę :D w trakcie \"rozmowy\" wyszło, ze panna bierze tabletki od kilku lat :D i jeszcze się obażała i twierdziła, ze \"nie wszysyc muszą wszytsko wiedzieć\", normalnie ręce opadały.

Gość ok.ok.
Czasami myśle, że w gabinetach powinno się wykonywać testy na inteligencje, czy dana kandydatka jest w stanie przyswoić zasady brania i wykazuje zainteresowanie materfiałem informacyjnym... Inaczej stempel na czoło, żeby wszyscy widzieli za durna na sex... Najelpsza była jakaś niewaista, która każde opakowanie zaczyanała 1 dnia okresu:/ nie do przebicia jak do tej pory...

Gość ok.ok.
Chyba nie... może matka natura sama się broni przed kolejną istotą małomyślącą...

Gość qwertyu
Marusia -poprostu powalająca ta panna. :D

Gość qwertyu
Zastanawiam sie ile z tych niedoinformowanych osób faktycznie taka jest a ile jest prowokacji. :)

link myszko to na bank prowokacja zastanawiam sie czy ta z murzynskim dzieckiem to prawda czy prowokacja jesli prawda to zal dupe sciska

oj, obstawiam raczej w większości przypadków niedoinformowanie - bo ulotkę za ciężko ze zrozumieniem przeczytać, lekarza słucha się jednym uchem, drugim już wypada, potem jeszcze koleżanki ze swoją \"wiedzą\" się dołączą i potem mamy takie topiki. mnie kiedyś moja gina na \"dzieńdorby\" przeegzaminowała z brania tabletek - bo od wizyty jednej pacjentki zaczęła sprawdzać tak każdą - dziewczyna przyszła na kontrolę no i gina zabiera sie za wypisywanie recepty (bo to akurat pól roku minęło) a na to tamta delikwentka, że nie trzeba, bo ona jeszcze tabletki ma! jak to ma?! przeciez ostatnio było 6 opakowań zapisanych?! no tak, ale wie pani, ja się tak często nie kocham,. więc nie muszę ich brac codziennie.... nie wiedziałam, smiac się czy płakać - a jakiego laska fuska miała, ze nie wpadła ;o

Gość qwertyu
Przerażające!! A potem przychodzi taka na forum i twierdzi że pigułki są do bani bo ona mimo ich brania wpadła. Litości.

Gość ok.ok.
Taaa.. źle działają... koleżanki w ciąże zachodzą... moja tez zaszła, tylko jej się dwa miesiące poźniej przypomniało, że antybiotyk brała... ale były fee i zawodne do momentu olśnienia i uświadomienia własnej pomyłki..