Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wg mnie jeeteee

CZY JEST JAKAŚ ZNANA KOBIETA KTÓRA WG WAS JEST ABSOLUTNIE IDEALNA???

Polecane posty

Gość wg mnie jeeteee

niekoniecznie aktorka i piosenkarka ale tez moze byc to kobieta znana na przyklad z polityki i innych grup zawodowych:) wg mnie jest jedna taka któa jest calkiem idealna poczowszy od buzi a skonczywszy na ciele i jest nią angelina jolie (teraz schudla i wyglada zle ale dla mnie zawsze bedzie piekna..!

Gość 000000000000000
Ja uwielbiam Heidi Klum :)

Gość nie ma ludzi idealnych
a zwłaszcza "absolutnie idealnych".

Gość CHUDA I WYSOKA
jest :castherina zeta jons ma najbardziej regularne rysy twarzy na swiecie.,

Gość jessica alba...
idealny wygląd wg mnie

Gość tak se myślę że
Przybylska

Gość dla mnie..
Liv Tyler, jeśli chodzi o twarz :) A całokształt (tu nie będę oryginalna) - Monica Belluci.

Gość eeeegfgf
wg mnie zeta też jons:)

Adriana Lima, Jessica Alba, Catherine Zeta-Jones, Anna Przybylska, Magdalena Mielcarz.

Gość maciek zaglobnaa
adriana lima tragiczne zęby i brak talii ;odpada jako ideał alba;trójkatna morda i zero biustu (co kobieta powinna miec idealna),zero seksu w oczach co akurat lima ma na pewno:) mielcarz :wyblakla blondyna nijaka szara mysz zeta jons :jej nic do zarzucenia nie mam opróćz malego wzrostu :)

Gość okooczko
Wg mnie adriana Lima, Nicole Scherzinger (ma niesamowita figure), Monika Beluci oczywiscie, no i Angelina :) Z polskich mysle ze Natasza Urban jest sliczna. a tez Jessika Biel...

maciek zaglobnaa------> Lima ma talię, tylko jakoś nikt tego nie widzi: http://egotastic.com/image?path=0611/victorias-secret-show-042.jpg&info=Victoria%20Secret%20Lingerie%20Fashion%20Show%20Pictures Alba ma twarz owalną czyt. idealną. Mielcarz ma regularne, subtelne rysy twarzy, ale jest blondynką, więc nie każdemu musi się podobać. Zeta Jones ma 174 cm wzrostu. Jeśli dla Ciebie to mało, to musisz mieć ponad 2 metry.:(

Gość zeza od niego mozna dostać
może Carmen Electra, ale ona raczej nie cała jest naturalna....ideały ? nie ma

Gość anusiaaaa
Adriana Lima, Liv Tyler, Natalia Oreiro - dałabym WSZYSTKO, żeby wyglądać jak któraś z nich

Gość nie ma ideałów

Gość chcę byś był moimężem kochanym
te w mediach są zrobione, a zatem nie są prawdziwie rosati ma dopinane włosy itp Idelana jest Sylwia mama zosi:) charakter, wartosci, uroda, głos, zamiłowania, figura:)

Gość fgfgfg
jakiej zosi cholera?

Gość jennifer lopez
alba i jolie, z polskich natasza urbanska

Gość fgfgfg
sorki ale ala ma wydatny podbródek i taki jakby trójkąt na podbrudku..nie widzicie tego czy co???a ima na tej focie z talia niby ma tragiczny nos i nogi:(a fuj!!

Gość tak taktak-
jessika Alba

Gość o mariannooo
matko faktycznie ma trójkąt w dolnej parti twarzy.. owal to ma jolie n abnak i belucci ale alba nie ma wolanej na pewno. tragedia !!!!!!!!!przez jej ładne oczy nie zauwaza sie ze ma dziwaczną twarz .

Gość Oj chyba nie ma idealnej
A to z takiej prostej przyczyny że nie istnieje jedyna i właściwa forma piękna. Każda z pięknych kobiet ma przecież w sobie coś innego, niepowtarzalnego, właściwego tylko dla niej. Poza tym kazdemu się podoba co innego co inni będą krytykować. W związku z powyższym napiszę które sławne kobiety uważam za jedne z najpiękniejszych i których uroda mnie fascynuje. Kolejność jest tutaj czysto przypadkowa Angelina Jolie Mary Kate Olsen Devon Aoki Jessica Alba Jennifer Lopez Nicole z Pussycat Dolls (nie pamiętam nazwiska) Catherine Zeta Jones Jennifer Love Hewitt Peta Wilson Roselyn Sanchez Beyonce Knowles i wiele wiele innych sławnych kobiet które akurat nie mogą mi się przypomnieć, a wśród nich wiele pięknych aktorek z brazylijskich, meksykańskich itp. telenowel, których jest cała masa. Prócz tego jest wiele znanych osób które z jednej strony mnie drażnią a z drugiej coś mi się w nich podoba. Np. bardzo podobają mi się usta Scarlett Johansson ale sama osoba Scarlett mnie drażni, irytuje. Albo np. Liv Tyler uważam że jest śliczna i ma piękne oczy ale jednak przeszkadza mi w niej ta tak jakby napuchnięta górna warga co nie jest oczywiście żadnym odchyłem ale jej cechą charakterystyczną. I temu podobne rzeczy. Ponadto bardzo kontrowersyjna i krytykowana obecnie postać Paris Hiton ma sporo różnych defekcików co nie pozwala jej nazwać ideałem ale jednak nie przeszkadza to ogólnemu wrażeniu że jest atrakcyjna i mimo że budzi najgorsze skojarzenia to przyjemnie jest czytać o kimś kto jest tak obrzydliwie bogaty i praktycznie każdego dnia ma inne ubranie.

Gość boshe jaka ona jest sliczna
poprostu cudowna !!!! chociaz troszke bardziej podoba mi sie bellucci

Gość boshe jaka ona jest sliczna
chodzilo mi mo albe -cudo :)

Gość owalisms
jezu ta alba jest paskudna :(:( monica bellucci to aniol zeta nie ma 174 cm wzrostu./.co wy gadacie/

Gość alba przepiekna na 100
tylko usta takie murzynskie ma dziwne troszke za duze

oj...zdecydowanie EVA LONGORIA- piękna twarz, piękna figura, sniada karnacja a do tego niesamowity sex w oczach....;)

Gość kationka
Owalisms ty jestes jakas głupią smarkula zapatrzona w siebie.Przed chwila załozyłas topik ze zdjeciem Alby (ta sama stronka co tutaj ktos podał) i błagałas zeby ci napisac jaka ma twarz ta Alba(kształt) bo ty masz podobna. A tu piszesz ze jest wstretna. CZyzbys chciala aby na tamtym topiku cie chwalili za to zes podobna no i piekana a tu podjudzasz zeby wszyscy zaprzeczali twoim słowom i pisali ze jest Piękna??? Ja pisze tak on jest piekna a ty prosta i pewnie brzydka!