Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no name...

Już chyba zawsze będę sama...

Polecane posty

Mam 22 lata, studiuję, mam wspaniałych rodziców, brata, przyjaciół lecz brakuje mi miłości:( Czasem wszystko traci sens, czuję taką pustkę:( Wydaje mi się, że nikt nigdy mnie nie pokocha:(

Gość bvre
nie trac nadzieji

Gość bvre
ja mam 24 lata .Nigdy nie mialem dziewczyny i nie narzekam.

Gość neturbinka
dziewczyno masz dopiero 22 lata a robisz z siebie tutaj ofiare losu. w tym wieku to ty sie ciesz ze sama jestes. to najlepszy czas by sie wybawic, podrozowac, zaac jakims hobby. A nie siedziec i marudzic na forum ze sie chlopa nie ma. Facet nie moze stanowic celu zycia. Jezeli w takim wieku jeczysz ze jestes sama to za piec lat co zrobisz?

Gość 32latka...
a ja jestem sama i nie uważam, że już zawsze będę sama

Gość jadzienka - wisienka
Niektore dziewczyny z tego forum to chyba maja tylko jedyny celw zyciu: zlapac faceta i wyjsc za maz. ja okres singlowania wspominam jako jeden z piekniejszych. podroze, imprezy, znajomi, nauka, czas na hobby. Jesli czlowiek w tym okresie sie nie wyszaleje porzadnie to potem kiedy? Kocham meza ale czasem wlasnie mi brakuje tego okresu swobody, braku kontroli, mozliwosci wyjscia powrotu kiedy sie chce. Mimo ze nawet jako mezatka nie stronie od spotkac znajomych to jednak juz nie to samo. wiadomo ze trzeba wrocic na dana pore bo praca czeka, obowiazki domowe. czasem mam jeszcze taka ochote by na pare godzin wyrwac sie i pobawic jeszcze raz tak jak za tamtych czasow

Gość gerwnk
ja mam 3o i jestem sama

W dzisiejszych czasach to starą panną będziesz nazywana jak skończysz 35 lat, tak więc się nie przejmuj na zapas :) A miłość spotyka się wtedy kiedy się o tym nie myśli i nie planuje. Ja mojego faceta poznałam jak miałam 24 lata, a wcześniej też prawie żadnych związków nie miałam, nie licząc jakichś epizodów paro tygodniowych.

Tylko gdzie mogę poznać kogoś interesującego? Wydaje mi się, że mnie nikt nie pokocha...

Gość neturbinka
intereujacego partnera mozna poznac wszedzi: - na imprezie -w pubie (tak poznaam meza) -na disco -na uczelni -na uicy - w tramwaju (moja kolezanka tak meza poznala) - na koncercie (tak poznlam jednego chlopaka) - w kosciele (tak poznalam mego ex) - przez neta

Gość hehehee
hahahah 22 lata i panikujesz? ales ty gllupia, poczekaj do 30 chociaz, narazie nie masz powodow. w tym wieku wiekszosc kobiet troszke madrzeje i nie ma faceta bo widzi jakcy to idioci, wiec szuka kogos na meza.

Gość a dlaczego tak uważasz
pamiętaj: "każda potwora znajdzie swego amatora":) Głowa do góry!

Gość młoda jesteś
jeszcze wszystko przed Tobą! Wyjdź do ludzi, uśmiechaj się, ciesz się każdym dniem- to przyciąga innych jak magnes:)

Gość 7889
ja wychodze, usmiecham sie, ciesze kazdym dniem i nie przyciagnelam do siebie faceta:P

Gość młoda jesteś
Może jesteś lub sprawiasz wrażenie niedostępnej?

nie martw sie moze teraz ci nie jest dane teraz kogos miec ale nie martw sie znjadzie sie ten ktory cie pokocha moze Bog tak chce musisz sie modlic napewno cie wyslucha.

Gość ciekawyyy...
skąd jesteś?

nie mozesz watpic glowa do gory moze poprostu przestan o tym myslec i nie skupiaj sie na tym a zobaczysz jak szybko obok ciebie pojawi sie kochany facet.Pamietaj milosc na nas spada w namniej oczkiwanym momencie naszego zycia.Buzka pozdrawiam.M.

Gość karolina_21
Hej:) macie racje:) nie możesz się załamywać:) ciesz się tym co już masz...