Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się nad tym żeby

KTO Z WAS UŻYWA PLASTRÓW ?

Polecane posty

Wiem, było już parę takich tematów, ale pomyślałam, że może warto odświeżyć? Wiele lat brałam pigułki antykoncepcyjne i myślę nad zmianą metody, ponieważ : -szkoda mi wątroby -trzeba o nich pamiętać codziennie -jakieś problemy żołądkowe - biegunka, wymioty - i już po pigułce Używacie może plastrów Evra? Chcę spróbować, ale nie wiem, czy warto...

Gość dziki dzik
do bani, odkleja sie.

Gość a ja polecam
stosuje juz koło 2 lat jak dobrze przykleisz to sie trzymają

Gość dziki dzik
chyba za czesto sie kapie. :( wole zastrzyki. na 3 miesiace mam spokoj.

Gość a ja polecam
a przepraszam bardzo co to za zastrzyki pierwsze słysze ile kosztuja

Gość Magda Mi
też się nad nimi zastanawiałam z chłopakiem... nie biore tabletek i nigdy nie brałam ale nad plastrami pomyśle jeszcze.. tylko nie wiem jakie są ich skutki uboczne wogóle o nich nic nie wiem...

Gość dziki dzik
no ja jestem w UK i co trzy miesiace chodze do lekarza pierwszego kontaktu na darmowy zastrzyk antykoncepcyjny (wczesniej sprawdzaja, czy jestes podatna na ostoreoporoze, czy nie, podobno ma to znacZenie) co 3 miesiace, skuteczny w takim samym stopniu jak tabletki anty. moze w Polsce tego nie ma.

Gość Magda Mi
:)

o zastrzykach też myślałam, ale jak będę miała jakieś skutki uboczne, to będę się męczyć 3 miesiące, a plastry najwyżej wywalę

Gość Magda Mi
cwaniak... ja tez o tym nie słyszałam ;/

magda mi- wystarczy wpisać \"plastry antykoncepcyjne\" lub \"antykoncepcja hormonalna\" w google i poczytać zarówno o pigułkach jak i plastrach- na pewno znajdziesz duzo stron z opisem działania, ew skutkami ubocznymi itp oczywiscie pamietaj ze wypisane skutki uboczne nie muszą u Ciebie wystąpic wiec nie mozna powiedziec jak Twoj organizm zareaguje na hormony pozdrawiam i zapraszam w razie pytan

właśnie się boję, że mi się odkleją te plastry :D

ja w sumie wole tabletki, ustawiam sobie przypomnienie na komorce i nie mam problemu z tym ze musze pamietac codziennie, a nie musze sprawdzać ciągle czy nic sie nie odkleja i nie mam potem śladów po kleju :P fakt jest tez taki ze jak łyknie sie tabsa to on sie wchłonie do 4 h i działa a plaser uwalnia hormony 24 h/d prosto do krwi