Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojej jakie to niedobre

obiad w sfinksie

Polecane posty

byłam dzis pierwszy raz w tym lolaku, zamowiłam shoarmę z drobiu, frytki, i surówki, taki zestaw, ledwo to zjadłam , tylko frytki były dobre, surówki jakies udeptane, sosy bez smaku, a kurczak lepiej ni mowic, ogryzki miesa wymieszane w smierdzącej potem przyprawie, a ludzi masa juz ready\"s jest lepsze

Gość nie żartuj
żarelko pyszne.

śmiem wątpić :P

Gość nie żartuj
HM, brak argumentów :P każdemu inaczej smakuje :D chociaż jedno jest faktrem - kelnerów maja lepszych niz menu ;)

mowie jak było, poszlam bo mialam dzis ochote na takie zarcie, juz lepiej trzeba było miisc do Maca lub KFC ale fakt kazdemu smakuje co innego, ja uwielbiam kebaby ale to zarcie w sfinksie było bardzo nieciekawe

Gość nie żartuj
buuu, przeciez sosik pomidorowy albo czosnkowy i shoarma z zapiekanym serkiem to poezja!!!!!!! tylko ceny trochę odstraszają, przynajmniej mnie :(

Gość blue zapalniczka
kiedys lubilam, ale po ostatniej wizycie dostalam koszmarnej niestrawnosci. shoarma wygladala jakby ja ktos najpierw zjadl, a pozniej wyplul. wczoraj zamowilam shoarme z jakiejs podrzednej pizzeryjki i byla duzo lepsza od tej sphinxowej

my za dwie osoby zaplacilismy 35 zl, jak na takie zarcie to duzo

W weekend,a w zasadzie juz 7.06. chodźcie na Pola Mokotowskie:D do Bieerhalle :D Najlepsze piwo w miescie i kurczak na ostro :D

Gość nie żartuj.
ja zazwyczaj płace ok. 30 zł za jedną osobę i żarełko jest chyba tyle warte :) i tak najlepsi sa kelnerzy :D

Co Wy z tymi kelnerami? mnie obsługiwał jakis chłystek w szortach

Gość nie żartuj.
nie zartuj.. :D:D to jedyna knajpa w miescie gdzie nie ma kobiet. dyskryminacja rulezz ;)

elnerzy słodcy. a co do jedzenia..zepsuło się bardzo. Ostatnio zamówiłam moją ukochaną shoarmę z kurczaka..mięso wyglądało,jakby wyjęte z zupy (mają ją w menu,może na łątwiznę idą?) frytki takie więcej zimne..bardzo się rozczarowałam. A kiedyś to był jeden z moich ulubionych lokali. Chyba przerzucę się na Siouxa. Nie jest zbyt tanio,ale nadal smacznie...

Gość simonita
ja też lubię sfinksa, kleopatrę...pyyycha zarcie i nie takie drogie, obsługa dobra...

Ja juz dawno zrezygnowalam ze Sfinksa. A bardzo lubilam kebab. Pyycha byl. Teraz tam siedza same dziewczyny sliniace sie do lalusiow-kelnerow. U mnie jest tyle fajnych knajpek, ze nie ma co sie opierac na jednej.