nowiusieńka jak para majtek 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 Kto dzisiaj wyskoczy ze mną na miasto??? Moi znajomi dzisiaj wszyscy zajęci :( Jestem z Łodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenasta 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 ja bym wyskoczyła ale ja z Lublina :o chyba ze sie gdzies w polowie drogi spotkamy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goldie Napisano Czerwiec 1, 2007 spadaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a zapytam sobie Napisano Czerwiec 1, 2007 mi sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie też dopadło . Napisano Czerwiec 1, 2007 ja jestem z Łodzi, ale: 1. jestem zajety dzisiaj - umowilem sie ze znajomymi 2. nie zaryzykuje wyskoczenia z kims na miasto "w ciemno" :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goldie Napisano Czerwiec 1, 2007 no smiley teraz to napewno jestesmy sobie przeznaczeni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie też dopadło . Napisano Czerwiec 1, 2007 jak chcesz ... zostaw maila albo gg ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goldie Napisano Czerwiec 1, 2007 pocaluj mnie w dupę :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach