Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pixelka

Co zrobić z facetem, który chrapie?

Polecane posty

Przydusić poduszką czy co? :) Kocham go ale to jego chrapanie sprawia, że włos mój się jeży. :D

Gość ubodło mię to
spanie na boku podobno pomaga ;) tzn. on ma spac na boku a nie Ty :D czy to na plechach było? niepamietam :O buu

On na wszelkich bokach, chrapie. Dobrze, że nadchodzi zawsze dzień :)

Gość lornetka
mój chrapie ale tylko czasami troszkę, cicho, właściwie to bardziej sapie. szturcham go wtedy i kaze spać na boku.

Drugiego pokoju brak :( Szturchanie, szamotanie nic nie daje, to zn.daje ale na moment. Gwizdania też próbowałam ale wtedy się budzi. :)

No tak, ale jak się obudzi to chce seksu :) a jak śpi to mam z głowy do rana ;)

to ja mam genialny plan. Kup mu dmuchana lale a sobie gwizdak i wszyscy bede zadowoleni :D

Gość lornetka
są jakieś krople na chrapanie ale nie mam pojęcia jak to działa. moze operacja przegrody nosa pomoze?

Gość zwinna kozica
dziewczyny swietne jestescie. Jesli chodzi o chrapanie to nawet to straszne przestaje przeszkadzac po kilku latach. Mozna sie przyzwyczaić ;)

Etammm, dmuchaną lala to zły pomysł. Nie mogłabym patrzeć na takie swawole we wspólnym łóżku :P Gwizdek mi nie potrzebny, umiem gwizdać bez niego :P

Gość zwinna kozica
pixelka my chyba mamy tego samego faceta hi hi

Gość zwinna kozica
moi znajomi byli razem 5 lat i podobno jeszcze przed rozwodem przestała słyszeć a kolo chrapie okropnie, nota bene to nie było powodem rozwodu ;)

Gość zwinna kozica
moi znajomi byli razem 5 lat i podobno jeszcze przed rozwodem przestała słyszeć a kolo chrapie okropnie, nota bene to nie było powodem rozwodu ;)

Gość ciemniak moherowy
a ty nie chrapiesz?tak ci sie wydaje?bo ja mysle ze wszyscy mniej lub bardziej. Ale mi sie podobaja te motta zyciowe niektorych z was.Macie co niektorzy ambicje byc kims wieeelkim,,,heheh

Gość .... .... ....
masz dwie opcje: albo wysyłasz faceta do lekarza diagnoza leczenie, a czasem nawet poprostu inna poduszka i bedzie po chrapaniu albo zaprzyjaźniasz się ze stoperami nic nie robić nie mozesz, bo nawet jak spisz to jego chrapanie zaburza twój sen i pprostu Ci organizm siadzie

Jesteśmy razem 4 lata. To znaczy, że jeszcze rok, i przestanie chrapać albo ja sama nie będę tego słyszała ? Ponętna perspektywa, ale jak przetrwać jeszcze ten rok ? On chrapie, gdy jest zmęczony, a jest zmęczony zawsze bo taką ma pracę. Błędne koło ;) Ciemniak - nie zostałam przychwycona na chrapaniu, nawet w domu rodzinnym, gdzie spaliśmy wszyscy w jednym pokoju, więc myślę, że to raczej niemożliwe żebym nagle zaczęła chrapać. Nie rozumiem co znaczy to zdanie:\"Macie co niektorzy ambicje byc kims wieeelkim,,,heheh\" :P Ale ja ciemniaków rzadko rozumiem ;) Do lekarza on zakropkowana nie da się wysłać, to przykre ale prawdziwe. :)

Gość ożesz nożesz
uua, patrzę że ten czip do nosa kosztuje 119 zł, troszkę drogo :o

Gość ożesz nożesz
to pewnie taniej Ci wyjdzie odchudzić faceta ;):D