Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olza

Polacy w ISLANDII - czy sa tu tacy???? Odezwijcie sie!

Polecane posty

dlaczego nikt z Islandii nie wypowiada sie na tym forum? :-((

Gość to az tam
rodakow wywialo ? Co Ty tam porabiasz ? chyba musicie duzo pic zeby jakos przetrwac ta pogode ??

w Islandii jest juz okolo 20tys Polakow (i tylko 300tys tubylcow). A na forum nikogo za wyjatkiem mnie :-( Pogoda nie zawsze jest beznadziejna - dzis bylo az 15 stopni!

jejciu...strasznie chce poleciec na islandie... cudowne miejsce... moze uda mi sie w tym roku...mam nadzieje... pozdro w uk ;)

milo mi przeczytac ze ktos uwaza Islandie za cudowne miejsce. Polacy mieszkajacy tu (i ja rowniez) raczej nie doceniaja urokow wyspy. Mysle ze glownym powodem jest zla komunikacja. Jest tylko jedna droga wokolo Islandii - nie zawsze asfaltowa i czesto nie do przebycia w zla pogode. Zeby cos ciekawego zobaczyc trzeba miec duzo czasu na podroz i... wydac sporo pieniedzy a przeciez wiekszosc z nas przyjechala tu zarobic nie wydac, wiec tak siedzimy tu i narzekamy jaka ta Islandia brzydka ponura i smutna... A tak wcale nie musi byc - pobyc turysta choc jeden dzien...ach :-)

Gość matylda74
ale co tam robisz?

Gość matylda74
pytam sie bo szukam swojego miejsca na ziemi . Niekonieczninie w mieście w którym mieszkam;-)

pracuje w fabryce krewetek - \"obieram\" je ze skorupek