Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastarenka

produkty ekologiczne - dajecie dzieciom?

Polecane posty

Gość jastarenka

Dziewczyny uzywacie produktow ekologicznych dla swoich dzieci?

Gość a niby gdzie mogę takowe
dostać nie wiesz ???:O

Gość jusiek
to są fantastycznie dobre produkty warzywa, owoce, soki ja daje je swojemu synkowi na warzywkach gotuje zupki. Synkowi nic nie jest zadnych wysypek mam je z gospodarst ekologicznych,które kontroluje moja tesciowa bo pracuje w tej branzy. A soki są wysmienite POLECAM w 100% chociaz nie są tanie

Gość minionka56
jusiek- ja niestety nie mam zadnej ttesciowej z ekologicznym gospodarstwem ale korzystam z produktow ekologicznych i potwierdzam-syn ani wysypki,ni uczulen nie ma,wszystko w jak najepszym porzadku. tylko ze ja korzystam z oferty rabenhorstu,,holle ewentualniie

Gość robixs
Najwyższej jakości ekologiczną żywność znajdziesz w sklepie www.singluten.pl .W ich ofercie polecane są produkty posiadające certyfikaty zdrowej żywności co w przypadku osób, które ze względu na swój stan zdrowia muszą się odpowiednio odżywiać jest ważne. Duży wybór i cena to kolejne zalety, które zadecydowały, że często korzystam z ich oferty.

Gość gość
Ja susze tu owoce http://terapiasokami.pl/dehydrator-d-cube i małemu daję zamiast cukierków ;) i też mu robię sama krakersy, pamiętam jak uwielbiałam krakersy sklepowe jako dzieciak a są tak niezdrowe jak cholera ;p

Gość gość
Ja zamawiam na http://www.ekooi.pl/ i jestem bardzo zadowolona z jakości. Mają duży wybór, sprawdzonych dostawców no i ceny nie są bardzo fajne ;)