Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucha jestem

czy 8 at roznicy w zwiazku to duzo?

Polecane posty

jupiter1 Ty chyba przeczytałeś jeden jej post i nie czytałeś moich (to ewidentnie widać) , więc najlepiej się nie odzywaj jak woogóle nie jesteś w temacie

Gość aas...
agnieszka masz racje ale on jak widzisz patrzy na wiek bo zwiaze sie z kims tylko mlodszym caly czas to podkresla tlmaczac sie ze w jego miescie nie ma starszych panien ja sie kuzwa pytam on do kazdego domu pukal i pytal

aas..czytalam wypowiedzi faceta rocznik 78 i cos inteligencja nie grzesza... To co ja chcialam przekazac ze w prawdziwej milosci wiek sie nie liczy. mozemy sie zakochac w rownolatku, w osobie starszej, mlodszej, osobie innego pochodzenia etc...i w momecie kiedy czujemy ze to jest TO wiek i inne nie maja znaczenia. \"zakochiwanie\" sie kryteriow typu musi byc mlodszy, starszy, blondyn lub brunet nie ma nicwspolngo z prawdziwym zakochiwaniem. ma charakter jakiegos konkursu. jeszcze brakuje by kazac napisac cv ze zdjeciem i dokladnm opisem osoby:))

agnieszko, TWOJE SŁOWA: \"mozemy sie zakochac w rownolatku, w osobie starszej, mlodszej\" W PEŁNI SIĘ Z NIMI ZGADZAM ! ! ! ! Ale i mam nadziej że nie zakocham się w mężatce :-) (innych rówieśniczek nie znam), (w lokalach dominują panny, ale one są młodsze. Urok kilkunastotysięcznego mista - dużo osób się zna) Tylko inni mi tu kretyńsko przypisują jakieś idiotyzmy (ja jednie na początku zareagowałem oburzeniem, bo niektóre złośliwie pisały brednie do autorki że \"8 lat to za dużo\" Czesc 🖐️

Gość aas...
agniesia no wlasnie on nie mysli by sie zakochac tylko by nie okazac sie w oczach kobiety nieudaczniekiem to nie ma nic wspolnego z miloscia . Facet chodzilo mi o to ze wmowiles sobie ze starszych nie ma , a tak naprawde nie chcesz miec z nimi do czynienia ( to najwygodniej tak pisac) tu jest cale setno spojrzmy prawdzie w oczy. I agniesia ktos slusznie zauwazyl ze on ladnie sie wyslawia ale gorzej z trescia , glebia ..

Gość aas...
poza tym agniesia czy inteligentny czlowiek pokazuje za przeproszeniem swojego fiutka w sieci czy towim zdaniem nie jest to glupota i dziecinada do potegi entej?

Gość aas...
powoedz mi jak poczulaby sie dziewczyna zaluzmy mlodsza od ciebie ktora upolujesz kiedy dowie sie ze wystawiasz sie nago w sieci ? pomyslales o tym co byloby gdyby to do niej dotarlo? przeciez to jest obrzydliwe

Rowiesniczki faceta 78 powybieraly sobie facetow odpowiednich dla nich oraz na poziomie a ze \"nasz\" facecik poziomem wypowiedzi nie za bardzo im dorownuje i chyba sobie zdaje sobie z tego sprawe to jego jedynym ratunkuem by miec jakas dziewczyne jest poderwanie mlodszej. odpowiednio mlodszej dziewczynie nie bedzie przeszkadzal jego brak inteligencji tylko sam fakt ze wyrwal ja starszy chlopak. tak wiec facet zdajac sobie sprawe ze u swoich rowiesniczek szans nie bedzie mial zeby wogole miec kobiete sila rzeczy musi sie brac za mlodsze panienki

Gość bodylicious
A kogo interesuje z kim sie zwiazesz?? Od razu mowie, ze startuj do glupiutkich malolat, bo wystarczy odrobina rozumku u kobiety i juz nie masz u takiej zadnych szans.

agnieszko Jesteś żałosna i politowania godna. Twoja wypowiedź o tym dobitnie świadczy. ps: i tylko skończona kretynka (jak np ty) wyrabia sobie o kimś zdanie nie przeczytawszy innych postów). Ale to juz twój problem że mój pies jak na swój gatunek jest bystrzejszy, niz ty na tle swojeo :O

bodylicious - tez nie czytałaś innych moich postów i piszesz w oparciu, o co ? ?. Nie cierpię topików, gdzie ludzie nie czutują cudzych postów (aż tak duzo ich tu nie ma) i \'wyrabiają sobie zdanie\" :O

Gość bodylicious
facet, czasami natykam sie na twoje wypowiedzi i zawsze piszesz to samo....

Gość do aga - italia
ile starszy jest od Ciebie Twój mąż ?

Gość do aga - italia
dziękujemy, wszystko w temacie 🖐️

No i każdego sprawa z kim się dobiera. :-) Już pisałem, skrytykowałem na początku osoby, które złośliwie dogryzały atorce wypisując jakieś idiotyzmy. I ostatni raz powtórze: będe szukać wśród panien (nie widzi mi się przytawianie się do czyiś żon) TO JEST JEDYNE MOJE KRYTERIUM 😭 ! ! ! Żegam :-) 🖐️

Gość aas...
a kto tu mowi o zonach? ty dalej wmawiasz nam i sobie facet przestan juz bo robisz sie smieszny

Gość c i to spore c
ass ty to chyba jestes stara panna wkurzona ze moze wlasnie okazja ci umyka bo facet woli wezmie mlodsza. przeciez kazdy tak robi, kobiety tez wola starszych ot mi straszna rzecz :D. to ty jestes zalosna i smieszna :O

Gość liga
facet dlaczego idoityzmy kazdy ma prawo miec swoje zdanie nie sadzisz? one uwazaly ze 8 lat to moze byc troche za duzo i to jest zrozumiale bo faceci w twoim wieku szukaja juz czegos stalego choc niekoniecznie ale czesto tak jest natomiast ty idiotycznie twierdzisz ze dziewczyny mlodsze sa najlepsze bo i tutaj wymieniles .. i kto pisze o idiotyzmach ? zastanow sie albo wogole tak nie pisz

Gość aas...
c --> no wlasnie w tym problem nie jestem:D mam 20 lat tylko pewnie jestem na tyle dojrzala w tym wieku ze potrafie sobie wyobrazic co bedzie kiedy kobieta faceta bedzie miec wiecej lat .. zostawi ja z powodu zmarszczek! potrafie czytac miedzy wierszami a niektore sie nabieraja bo ladnie pisze .. poza tym nie mialby u mnie szans facet ktorego fiutek widnieje w sieci no coment

Gość aas...
zgadzam sie z toba w tym ze to jest normalna rzecz ja sama wole starszych nie duzo ale starszych ! chodzi o to ze propaguje mlodsze bo jak twierdzi maja mlode cialo i sa bardziej romantyczne dlatego z takim podejsciem ja balabym sie byc z takim facetem bo mialabym obawy ze kiedys mnie zostawi dlatego wole dojrzalych facetow bo on do dojrzalych mimo wieku nie nalezy nie po jego wypowiedziach i nie po jego zdjeciu umieszczonym na erotycznym ! to tyle.

Gość SwiezaMezatka
Mam meza starszego 8 lat ode mnie - ja 24, on 32. ( jestem swiezo upieczona mezatka) Nie zamienilabym go na zadnego innego faceta w moim wieku albo w podobnym. Przynajmniej mam dojrzalego mezczyzne - a nie jakiegos chlopczyka nieiwedzacego co chce od zycia. Prawda to, ze faceci dorastaja pozniej od kobiet.

nieprawda:) Mój chciał rodizny juz jako 25 latek, a jak miał 27 to juz na 200%:) po prostu albo jest sie rodiznnym albo nie, wiek nie ma tu nic do rzeczy:)

Gość Ailatannn
hmmm myślę ze wszystko zalezy od osoby , i jej dojrzałości emocjonalnej np.. gdy dziewczyna ma 15 lat a chlopak 23 to nie widze ich wspolnej przyszlosci , ale jesli tak jak ty masz 21 a on 29 to nie jest to problemem .Przecierz oboje jestescie juz dorośli ;] Pomiedzy mna a moim facetem jest 7 lat różnicy , też się troche tego obawiałam (bo przecierz wszystkie moje przyjaciolki maja facetow o rok max dwa lata starszych), ale w sumie im dłuzej znim jestem tym mniejsza role odgrywa dla mnie jego wiem (dla jasności dodam że ja mam 18 lat a on 25).