Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna1

mężczyźni powiedzcie

Polecane posty

Gość taka jedna1

jak to z wami jest że zapominacie o czyiś urodzinach, czy jak zapominacie to znaczy że wam nie zależy i że nie myślicie o tej osobie czy po prostu macie słabość do dat:))

Gość taka jedna1
nie ma tu panów? /chłopaków? :)

Gość taka jedna1
eh... zaponiałam -pogoda barowa i do tego piątek - chłopaki są chyba na pifku ;)

Gość taka jedna1
........nawet tu dziś jestem sama:( mam dziś urodziny i nie dostałam życzeń:( trochę mi przykro dlatego napisałam....

Gość fsdwer
czasem warto przypomniec kiedy ma sie urodziny.Chocby miesiac przed.

Gość fsdwer
a gdzie twoj chlopak jest podczas urodzin?

Gość no raczej sie nie zapomina
chociaz o urodzinach, bo inne daty to faktycznie problem ;) btw wszystkiego najlepszego 🌼

Gość taka jedna1
dziękuję za podpowiedź:) to mówisz że warto przypomniec...hmm ale i tak mi przykro

Gość mężczyźni są prości
Trzeba im przypominać. A najlepiej dość wyraźnie zasugerować, co by sięchciało dostać, żeby nie przyniósł taki czegoś bez sensu :P

Gość taka jedna1
dziekuję za życzenia mój chłopak mieszka daleko - jakieś 1000 km ale znamy się prawie rok i ostatnio on jest bardzo zajęty że nawet specjalnie nie było kiedy rozmawiać:(

Gość fsdwer
ja bym nie zapomniał.Chociaz czasem warto przypomniec.

Gość taka jedna1
dziekuje wam za życzenia - trochę milej mi się zrobiło bo tak mnie to jakoś przybiło ale chyba nic dziwnego w takim dniu. do jutra minie smutek🌼

Gość kajaaaaaaaaaaaaaaaa
jak cie to pocieszy to moj moze i nie zapomina ale na jakis super pomysl co do prezentu to nie mam co liczyc. najlepiej jak sama powiem co chce. albo mowi zebysmy razem pojechali to sobie cos wybiore.

Gość fsdwer
przykro powinno by ci być gdybys tydzien przed urodzinami przypomniała mu o nich ,bo wtedy by na bank pamietał.JEzeli by nie zlozyl zyczen to bylby niezbyt wporzadku.

Gość taka jedna1
fsdwer no i teraz to nie wiem co mam myśleć właśnie - bo to jeszcze taka data... 1 czerwiec że łatwo zapamiętać

Gość fsdwer
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Gość taka jedna1
mi nie zależy na prezencie dla mnie dużo znaczy jeżeli ktoś pamięta, jak ładne życzenia dostanę - to mi wystarcza chyba nie dużo

Gość taka jedna1
fsdwer dziękuje:)

Gość taka jedna1
ja pamiętałam o jego urodzinach kurcze - żeby przez to złapać takiego doła w swoje urodziny....

Gość fsdwer
ja jeszcze nie miałem dziewczyny ,ale pewnie bym pamietał.

Gość taka jedna1
też tak właśnie myślałam że co innego pamiętać o jakiś rocznicach - zresztą sama nie bardzo mam do tego pamięć ale urodziny to nie to samo tylko tak się zastanawiałam jak to właśnie jest bo ktoś mi kiedyś powiedział że to że ktoś nie pamięta o urodzinach (chodzi o faceta oczywiście) to nie znaczy że nie myśli ale ja uważam że jak by myślał to chyba by pamiętał w takim dniu właśnie że to jest dla mnie ważny dzień tyle znajomych i rodzina pamiętało tylko on nie a jest dla mnie ważny

amajgad, jak zapomniał to znaczy że zapomniał. Zapomniał to znaczy zapomniał nie znaczy \"nie zależy mu\", nie znaczy \"nie kocha mnie\", nie znaczy \"nic dla niego nie znaczę\". :)

Gość olalalaa23
Ojeju mój nie obchodzi urodzin i co? Ani swoich ani moich ani innych :) PRzeżyłam. Nie dla prezentów jestem z nim, nie dla życzeń. On mi życzy codziennie wszystkiego co najlepsze:)

data urodzin zony i data slubu to rzecz swieta, nie mozna zapomiec jamam sprawe ulatwiona pamietam data urodzin zony, slubu nie musze bo jest w moje urodziny

Gość taka jedna1
maciek_pn a skąd mam wiedzieć czy zapomniał czy może "nie zależy mu", "nie kocha mnie" lub "nic dla niego nie znaczę". ja znam tylko efekt końcowy czyli nie odezwał się dzisiaj do mnie a od jakiś 2 tyg jest zajęty a że odległość duża to powodem że zapomniał równie dobrze może być to że np, już mu nie zależy a jak nie zależy to nie myśli o mnie a jak nie myśli to skąd miałby akurat przypomnieć sobie o moich urodzinach... A jutro będzie nowy dzień ja mu tego wypominać nie będę ten dzień był dzisiaj ważny dla mnie i dla tych dla których ważna jestem wszyscy pamiętali tylko nie on. nie będę już szukać powodów "dlaczego" co ma być i tak będzie... ale nic na siłę..

Gość taka jedna1
hrabia ... też tak myślę :) dziękuję

czasem faceci zapominaja ..To prawda jest ich garstka, zapominaja tylko dlatego ze sa zbyt pochlonieci sprawianiem przyjemnosci ukochanej w normalne dni a nie tylko od swieta..

Gość taka jedna1
trochę tego zrozumieć nie potrafię - urodziny to nie jest taki zwyczajny dzień i myślę że właśnie jeżeli się kogoś kocha i chce mu się sprawić przyjemność to właśnie planuje się coś wyjątkowego w wyjątkowy dzień.. urodziny raz w roku sa

Gość taka jedna1
ramzes dziekuje

Gość majsta
ja o swoich nie pamietam nawet :o