Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawinka

Jak często wasi faceci wychodzą na miasto z kumplami??

Polecane posty

Gość ciekawinka

Tak jak w temacie. pytam zwłaszcza te dziewczyny, które mieszkają razem ze swoimi facetami. jak często wasi faceci wychodzą napić sie z kolegami??? Bo mój ostatnio trzy razy w tygodniu i już się wk.urwiam

Gość mój nie wyłazi w ogóle
kiedyś byłam zazdrosna jak łaził (na początku związku) ale teraz mi to wisi i mógłby se łazić ale mu sie najwidoczniej nie chce. Najśmieszniej jak sie zapiera ze mu nie bede zabraniać (wcale tego nie robie) i bedzie sobie chodził kiedy mu sie podoba, to się usmiecham i mówię to idz na co czekasz, a on i tak nie idzie:) czasem po zajeciach albo miedzy wykladami sobie skocza na piwo, czesem jak z treningu wraca to z kumplami wypije jak na autobus czeka. A wieczorem jak na jakas impreze to razem wychodzimy, albo pije sobie piwko przed telewizorem np. na meczu.

Gość moj wcale
Niestety. Gnije przed kompem, a tak by bylo fajnie zrobic sobie czasem samotny wieczor maseczek blotnych w wannie ;)

Dziewczyny ile lat jestescie w tych zwiazkach z tymi \"swoimi popijajacymi facetami\"

Gość Żle by było ...
gdyby on wychodził, a ty byś siedziała w domu... Musisz mu uswiadomic, że macie takie same prawa ...

Gość Ja nie mam
takiego problemu bo mój facet uważa, że wychodzimy razem albo w ogóle. Umawia się z kumplami bardzo rzadko na piwko i mowi, że będzie ok. godz . ... i tak przychopdzi. Ja równiez nie raz umawiam się z koleżankami ...

Gość moj wcale
Ja nie siedzę w domu :P Tzn. jak mam czas gdzieś wyjść, a na ogół nie mam, bo praca i nauka. W każdym razie miewam życie towarzyskie, niezależnie od mojego domatora. :) Nie widzę związku.

Gość francuzeczka12
W ogole nie wychodzi, a z bratem spotyka sie w ciagu tygodnia w porze lunchu lub jak ja gdzie wychodze sama.

Gość francuzeczka12
*gdzies

Gość mitka34
Moj facet nigdy tak niewychodzi,przestan nigdy bym sie nato niezgodzila zeby facet tak czesto lazil gdzies sam.A ile ma lat?

Gość mój nie wyłazi w ogóle
no my jestesmy razem 5 lat, od 3 lat razem mieszkamy. dzis mam samotny wieczór bo on pojechał do rodziców, a ja dopiero trzeci raz w ciagu tych 3 lat sama gnije w domu!!!normalnie szok, nie moglam sie juz doczekac tego "wolnego" :D nikt mnie z kompa nie wygania:P

Raczej staramy się razem spędzać wspólny czas, mieć wspólnych znajomych. Mój sam zabiera mnie na takie spotkania. Jeżeli np ogląda mecz z kumplami to czasami sobie odpuszczam :) Ale ogólnie woli (podobno) :P ze mną niż z nimi. Zależy jakie są relacje między wami :) Ja kiedy trzeba jestem kumplem, lub kochanką :P :P :P Jesteśmy ze sobą prawie 2 lata.

Gość a moj to. .
tez nie wychodzi... uwaza ze kumple to zguba i namawianie...a piwa ze moze sie napic i w domu...

moj facet spotyka sie raz na 2 tygodnie 3 4 dni,ale ma manie wychodzenia codzennie z domu na miasto na godzine dwie probowalam mu to wybic z glowy ale nie da rady bo nic zlego nie robi,wiec sie przyzwyczailam do jego chodzenia

Gość heh minał prawie rok od czasu
jak się wpisywałam w tym topiku i nic się nie zmieniło, tyle że jeszcze rzadziej pije;)