Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamyk22

co moze jesc matka karmiaca a czego nie???

Polecane posty

prosze doswiadczone mamy o pomoc !!!!!!!!! co mozna jeśc a czego nie mozna ???? dzizdzia ma juz miesiąć :)

Gość Hmm.......
Jeśli dzieciaczek bezglutenowiec, to nie można mleka krowiego pod każdą postacią. Ogólnie nie można owoców cytrusowych, alkoholu...

dzidzia jest całkowicie zdrowa, zadne uczelenie nie wystąpilo a jak z nabiałem ??/ np jogurty??

radze ci nie pytac na forum - bo w przypadku twojego pytania dostaniesz tyle roznych odpowiedzi ile mam tutaj zajrzy:)wejdz na profesjonalne strony,tam jest wszystko i w szczegloach,nawet na stronie gazety jest dzial dzieciecy,wypowiadaja sie fachowcy a na ten temat to raczej zawsze:)badziesz miala konkret wiedze ktora potem zmodyfikujesz do swoich potrzeb i obserwacji dziecka.nie ma jednej recepty na to,co trzeba a czego nie mozna jesc karmiac dziecko...pozdrawiam

ja jem juz wszystko. mam 3 miesieczna niunie. dzis i wczoraj nawet podjadlam kila truskaek. po pierwszysm miesiacu zaczelam wprowadzac smazone i kazdego dnia praktycznie cos noweg. jesli widzialam kilka krostek na buzi to stopowalam na kilak dni a potem znowu. do wszystkiego trzeba dziecko przyzwyczajac nie boj sie