Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech.............

nosz kurna...sesyjny problem..........

Polecane posty

Gość ech.............

wpadam w panike:O mam tydzien do egzaminu i nic nie umiem, nuie wiem czy zdarze, to malo czasu, wiec sie denerwuje i nerwowo przekrecam kartki ksiazki, nie korzystajac z tego, wiec w sumie bledne kolo...jak opanowac ten stres??:O tez tak macie?:O

Ja brakiem czasu zaczynam się stresować na 5h przed egzaminem a jak mam tydzień do niego -> to nawet nie wpadam na pomysł by otworzyć książkę, ale mi wystarczy ze poczytam co nieco -> chłonny umysł :P

Gość ech.............
no jakbym otworzyla ksiazke pozniej, to raczej nic by mi to nie dalo, obawiam sie ze teraz tez niewiele da:O w sumie musze wkuc cala i jeszcze to zaczaic:O

Gość BOSZZZZ
Ło matko i tu się zakradnie gadanina o szkole! Idźcie się pouczyć a nie wpędzacie ludzi w poczucie winy bo zamiast się uczyć do sesji to piffko piją ;)

Hmmm ja do tego podchodze inaczej -> interesuje się tym co studiuje -> prawo więc czytam różne artykuły i jak przychodzi czas sesji to połowa wiedzy pochodzi właśnie z takiego codziennego życia, czytania, oglądania TV etc... Trochę doczytam w książce z reguły na 1-2 dni przed egzaminem i jest git :) Chociaż oczywiście mam też takie przedmioty gdzie trzeba sporo wkuć, ale pamięć dobra... na szczeście

Gość ech.............
o a ja leniem jestem i mi sie czytac nie chce jak mam wolne:P ale to troche inna dziedzina, wiec moze dlatego, taka mniej ludzka:P a ja to moze faktycznie spac pojde, a nie o nauce bede przynudzac:)