Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

popkorn

Od rana mam dobry humor

Polecane posty

Gość a ja kaca
masz całkowitą rację Karolinko, ale są ludzie chorobliwie zazdrośni, trudno z nimi żyć

Gość karolina_21
widze że to jakaś sugestia co do mojego nicku to moze wyjde i wejde jeszcze raz poi pseudonimem co??????

Gość karolina_21
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość karolina_21
mam sobie iść od was?

tez mam kochajaca rodzinke, to najwazniejsze, co nie?;) slyszalam, ze suszy na kacu. ja co najwyzej mialam silne zawroty glowy po 3 lampkach wina. ale jazda byla:D

a ja kaca :) 🌼 Tak naprawdę nie zwracam uwagi na osoby niezadowolone z życia. Widocznie Karolina, ma dzisiaj zły dzień :D Spacer w chmurach :) - i tak trzymaj! 🌼 A wracając do tematu: mimo, że pogoda nie jest najlepsza - niebo pełne chmur, zimno jak nie przymierzając...[wyciszenie ;] mój humor związany z dniem dzisiejszym jest poparty innymi zgoła prozaicznymi zdarzeniami...po prostu, tak MAM! Smutasów unikam jak ognia. Rozumiem, że nie zawsze jest do śmiechu ale wieczny smutek jest przygnębiający i dla właściciela i dla otoczenia. Dlatego wolę osobiście rozdawać uśmiech i cieszyć się z życia :D

Gość karolina_21
dobra już nie mule:) zadowoleni?:P

zostan, karolina. dodam, ze mam chlopaka, ale i tak podobaja mi sie inni, w tym sensie, ze obiektywie ich oceniajac uwazam, ze np. ktorys jest przystojny. moj nie jest zaborczy i wie, ze szaleje za plcia przeciwna:P

Gość karolina_21
spacer w chmurach pewnie że tak :) co robisz na codzień? studjujesz pracujesz? czy Ty na forum tez sie nie ujawniasz?:P

Gość a ja kaca
nie idź karolinko, nie wiem czemu odczytujesz moje wypowiedzi jako atak na siebie czy ja wyglądam na osobę niezadowoloną z życia?

Gość jeger
Jeśli jest tu ktoś aktualnie w kleszczach stresu, to bardzo polecam: http://stres.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php (autor doświadzczony psycholog) znajdziesz między innymi rady na to jak wykorzystać to, co Cię boli i dokucza dla własnych potrzeb i zlikwidowania huśtawki nastrojów! Pozdrawiam, zróbmy wszytko, aby nie budzić się ze wstrętem!

Gość karolina_21
spacer w chmurach i bardzo dobrze to normalne że kobieta przepada za facetami a nie za kobietami bo to chyba ne było by normalne nie?:P

Jeśli pytanie Karoliny było do mnie - to, pracuję. Studia już za mną. Co do mojej anonimowości, wolę aby tak pozostało. Tym bardziej, że żadnej z Was nie mam zamiaru podrywać ;)

Gość karolina_21
a ja kaca chyba się mylisz ;p ja niezadowolona z życia hehe dobre;p

Gość a ja kaca
chodziło mi o to, że nawet osoby zazdrosne zasługują na szacunek, tylko tyle....

Gość karolina_21
nie popkorn nie było do Ciebie;p nie wiem czy Twoja laska sobieżyczy zebym do Ciebie pisała;p

udzielam sie na forum, ale rzadko i dlatego nie naleze do jego elity, nie jestem rozpoznawalna jak np. idealista z marsa, czy lusesita. za to przesiaduje tu bardzo czesto i to forum jest moim guru:P studiuje i wogole sobie zyje szczesliwie. generalnie tak sie dzis wam narzucam ze swoja radoscia, bo w zwiazku nam sie poprawilo i slucham teraz ulubionej muzyki.to mnie tak cieszy, ze susze zeby:) mam tez nr gg do lecha kaczynskiego, bo podawal miecugow w \"szkle kontaktowym\". ktos oglada?? normalnie nie moglam uwierzyc, ze on podaje gg prawdziwego prezydenta, ale podobno to prawda

Gość a ja kaca
oki, zostawmy to, sztama?

Gość karolina_21
każdy zasługuje na szcunek ale zazdrośc do niczego nie prowadzi...

Gość a ja kaca
wiem, ja na szczęście jestem w związku na zdrowych zasadach

Gość karolina_21
ta sztama to ze mna tak? ok sztama:* a Ty jeste k czy m?;>

Gość karolina_21
ja do poniedzaiłku mam staż w zusie a poźniej odpoczywam a w lipcu jade nad morze:)

Gość a ja kaca
sztama z Tobą Karolinko, jestem babeczką, pracuję

Gość karolina_21
:) no to sztama :) ja chyba musze isc cos zjesc i nie wiem czy wroce bo jak moj btar siadze na kompa to ja nawet myszy nie rusze... :(

Gość a ja kaca
a to smacznego!