Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loveeeeeee

jutro minie tydzien......

Polecane posty

Gość loveeeeeee
ja wiem ale ja dzis nie wytrzymalam i go zapytalam czy przywioezc mu sznur a on mi na to ze jeszcze dziekuje mi za te slowa bo bardzo mu pomoglam i wylaczyl tel.

Gość loveeeeeee
pojade wieczorem i sprawdze czy pali sie swiatlo nie bede odbierac telefonu i sms a po cichu bede sprawdzac czy "zyje" dzieki ze mi odpisalyscie mam nadzieje ze racja lezy po waszej stronie.

Gość loveeeeeee
Witam! oczywiscie mialyscie racje on nic sobie nie zrobil i tak mysle ze w niedziele minie 3 tygodnie od rozstania wiec jakby mial cos zrobic to juz by zrobil.nie bede juz plakac bac sie o niego i czytac smsy.. na wszystkie odpisuje mu ze nie czytam wiec zeby nie marnowal kasy i nie pisal:). Dzis zdalam sobie sprawe ze te jego szantaze doprowadzily do tego ze ja juz nie chce z nim byc ze czuje ulge ze nie wyszlam za niego za maz. Jestem na etapie smutku,zlosci ale czuje tez spokoj ze mam to za soba...troche to nieskladne ale ta czuje teraz.

Gość subtelny usmiech
Witaj droga LOVEEEEEEE!!!głowcie do góry!!!! ja bylam zareczona... dwa miesiace temu wszystko diabli wiezielo.... teraz wiem ze to byla prawidlowa decyzja.... pamietaj zyze teraz zyczasu dla Ciebie to jrzysz... ze warto bylo ccie jest piekne....a jezeli sie kocha i traci....odnajdziesz to czego oczekjesz od zycia.... daj tem czas.... jezeli jz minie odpowiednia ilosc cziasu zauwazysz ze teraz jest Ci lepiej pozdrawiam cieplo

Gość loveeeeeee
subtelny usmiech- dzieki bardzo:) ja obiecalam sobie ze juz nie pozwole na to zeby jakis facet mnie zranil.Chce byc sama nie dopuszczam mysli ze moglby byc w moim zyciu jakis facet. Wiec mam zycie w swoich tylko rekach i postatram sie nim pokierowac tak zeby myslec jak napisalas...ze zycie jest piekne

Gość loveeeeeee
jutro minie juz 4 tygodnie...