Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loza

PIERWSZE OBJAWY CIAZY PROSZE O WYPOWIEDZ KOBIET W CIAżę ALBO JUZ PO ???

Polecane posty

Jestem zainteresowana jakie objawy występują najpierw i po jakim czasie od zapłodnienia czekam na wasze odpowiedzi.pomóżcie .

loza każda kobieta ma inne objawy iczęsto starając się o dzidzie wyszukujemy ich u siebie... przed terminem @ raczej nie doszukuj się żadnych... podstawowym objawe jest spóźniająca się @, dużoi dziewczyn pisze że miały bóle jak na @

Moim jedynym objawem było brak okresu. Nie miałam żadnych bóli, mdłości itp

wciąż czekam na inne odpowiedzi dziewczyny piszcie o swoich objawach czekam.

ja nie mialam absolutnie zadnych obajawow ,oprocz barku @.do tej pory jakby nie brzuch to bym nawet nie czula ze jestem w ciazy a to juz 38 tydzien.

myślę że bedzie dobrze ja również trzymam kciuki , jednak boje sie troche rozczarowac ze to nie ciąża no ale trudno sie mówi w sumie dopiero pierwszy miesiąc staramy się o dzidzie i jeszcze troche chorowałam na grypę no ale może kto wie...

Gość aaccbb
A u mnie przed okresem byly dziwne pryszcze-pierwszy raz takich dostalam.....a za pare dni pozytywny test:)

u mnie nie ma nic takiego , a czy bolały cie sutki???

Gość aaccbb
Sutki bolaly,ale bolaly przed kazdy okresem.......

dziewczyny a ból sutków moze byc objawem ciąży???

hejka loza mnie sutki tez bolaly i to tak dosyc mocno w wiekoszsci artykolow pisze z pierwszych objawow ciazy jest metaliczny smak w ustach zwlaszcza rano :)u mnie sie sprawdzilo

mnie też bolą sutki już długo... w poprzednich cyklach bolały całe piersi... a teraz tylko sutki... no i troszke boli mnie brzuch jak na @... ale nie za bardzo

ja nie mam takiego smaku metakicznego w ustach albo nie umie go rozpoznac

napiszcie mi jak dłudo starałyściesie o dzidzie i po jakim czsie wam sie udało???

Gość wez sobie wrzuc w wyszukiwarke
taki pytanie pojawia sie srednio 2-3 razy dziennie na tym forum

Gość objawy.....
wiec ja tydzien po zblizeniu mialam ciagnace bole w dole brzucha zas piersi bolaly mnie ale byly bardziej miekkie i bolaly z boku doskonale znam swoje cialo i czulam ze to moze byc ciaza:)

swędzenie skóry, strraszne ;/, skurcze łydek i nadwrażliwość na zapachy, no i oczywiście brak @ Pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość uuuuuuuu
u mnie ból sutków, pieczenie delikatne w podbrzuszu, kiedy próbowałam napić się wina do obiadu - też piekło mnie podbrzusze, byłam zmęczona i miałam więkzy apetyt

Gość iwona3333333333333333333333
witam🖐️,ja w pierwszej ciazy nie mialam zadnych dolegliwosci,teraz oczekuje drugiego dzieciatka (17 tydzien ciazy)i mam chyba wszystkie mozliwe dolegliwosci tz.nudnosci,zgaga ,wrazliwosc na zapachy,odmienny apetyt,placzliwosc z byle powodu,rozdraznienie-wszystko mnie denerwuje-doslownie,nawet taka drobnostka na ktora normalnie nie zwrocilabym uwagi,na twarzy wyskoczylo mi mase pryszczy,na szczescie nudnosci troche mija🌻🌻ja,pozdrawiam!!!!!!!!!

a co do piersi to w pierwszej ciazy w ogole sie nie powiekszyly,dopiero po porodze ,a teraz jestem w czwartym miesiacu ,a juz mam 2 rozmiary wieksze.

i to ciagle zmeczenie,nigdy nic mi sie nie chce,zero energii,od poczatku ciazy do tej pory:(

Gość mnie od poczatku bylo
niedobrze, wlasciwie juz gdzies w trzecim tygodniu, stad tez domyslalam sie, ze to ciaza (w sumie to bylam pewna) jeszcze zanim zrobilam test. piersi mi sie troszke powiekszyly (po terminie okresu juz bardziej). pobolewal mnie brzuch, tak troche jak na okres, z tym, ze mnie raczej nie bolalo normalnie, wiec tez cos bylo na rzeczy.

Gość Misiaki
Cześć! Ja dosyć szybko wyłapałam ciążę bo w 1 tygodniu. Objawy to wyjątkowe nudności, niesamowita wrażliwość na zapachy i zmęczenie, mogłam non stop spać. Ponieważ szłam na parapetówę to zrobiłam sobie test i już wiedziałam wszystko. A potem czekałam tylko czy przetrzymam miesiączkę, czy popłynę.

Gość pomocna1111poczta.onet.pl
Hej. Mam na imię Kaska i kocham pomagac ludziom. Nie jestem zwykłą dziewczyną, która ma jakąś ochotę pomagać. Jestem po studiach psychologicznych, kursach psychologiczno-pedagogicznych. Przeczytałam setki kasiążek na temat, ciązy, nie chcianych dzieci, zabezpieczen itd. Dziennie odpisuje na około 100maili. Kocham to robic (pomagać). Piszcie, a odpowiem na kazdego maila : pomocna1111@poczta.onet.pl Ps. W weekendy, długie weekendy, święta nie odpisuje, ponieważ często nie mam dostępu do internetu, lecz odrazu po wolnym, każdy z was dostanie wyczerpującego zwrotnego maila z odpowiedzią. Pozdrawiam. Katarzyna 26lat.

czesc dziewczyny dzieki bardzo za wypowiedzi okres miałam dostac niby dzisiaj i ieszcze go nie widac choc moze mi sie spóżnić ze stresu jaki miałam we wczesniejszym miesiacu tylko zastanawia mnie to ze mam podwyższoną temp. dzisiaj miezyłam dwa razy o 7.15 i miałam 36.9 a potem ok 10 to miałam 37.2 co wy na to dziewczyny doradzcie mi cos .czekam.

tak ja wiem ale pytam czy moze ktos tak miał , je sie go troche boje zrobic no ale wole jeszcze z tym poczekac