Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scooby

nie chce mi się opalać, wolę krem

Polecane posty

Gość scooby

Właśnie dostałam azetkę promocyjną z Rossmana, w promocji są balsamy brązujące-ganiera,dove i loreal, który polecacie? A i jeszcze krem brązujący do twarzy - który jest najbardziej odpowiedni co cery mieszanej/tlustej? Ma być lekki i nie zapychać porów

Gość scooby
gazetkę, hihi, odpiszcie proszę

Gość scooby
hauhau.. czy żadna z was nie uzywala tych balsamow brazujacych

Gość _wredota_
moge polecic garniera innych nie znam :)

Gość madziXXX
ja tez polecam garniera lae nie stosowalam do twarzy, tylko do ciala

Gość Garnier jest rewelacyjny
uzywalam go w tamtym roku jak nie bylam jeszcze opalona i naprawde polecam bo nawet jak potem sie opalalam to mialam ladny kolor opalenizny A loreal tez jest fajny, dave nie polecam bo zapach mnie draznil przedewszystkim

:d haha Garniera jasne kolezanka uzywala potem miala zolte plamy pozniej bylo jeszcze gorzej jeszcze przez dluzszy czas nei chcialo schodzic strasznie to wygladalo jak poparzenia jakies:/ja za to kupilam Nivea brazujaco-ujedrniajacy uzywalam kilka razy ale postanowilam odlozycto i opalac sie naturalnie najwzyej czasem solarium;)

Gość scooby
no wlaśnie, tego sie obawiam, że skóra po tych balsam,ach będzie wyglądała nienaturalnie, nie mam zbyt dużo kasy,żeby testować wszystkie te balsamy dostępne na rynku, może nie warto..

Gość niebieskookaaaa
to juz lepiej idz 3-4 razy na solare, a pozniej na sloncu sie opalaj:)

Gość scooby
o to chodzi,że nie mogę sie opalać za bardzo, solara odpada, rok temu sie masakrycznie spaliłam na solarce, coś nie tak było z lampami, mam teraz traumę i nie pójdę wiecej do solarium, a naturalnie nie mam kiedy

Gość z tymi balsamami jest tak ze
jak zle rozprowadzisz to masakra plamy zacieki i te sprawy jak za szybko sie ubierzesz to balsam moze sie w niektorych miejscach zetrzec ewentualnie mozesz miec ciemniejsze lokcie i kolana Polecam garnier lub loreal

Gość *nigdy nie mów nigdy*
Kurcze, niby solarka niezdrowa, ale te balsamy brazujace to masakra totalna. Ja to zawsze mam po tym jakies zacieki wstretne i smierdzi strasznie.

Gość scooby
:-( szkoda, szkoda, a tak je reklamują.. a który z nich daje wg was najbardziej naturalny efekt