Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokkkk

CZY MOZNA BYC ATRAKCYJNA JESLI SIE JEST CHUDĄ DZIEWCZYNA?

Polecane posty

Gość szokkkk

mam 172 cm wzrost i wage 58 kilo ,25 lat i uslyszalam od lekarza ze za chuda jestem i dlatego nieatrakcyjna.:(mam dosc:(

Gość moe to prawda
no bo jestes chuda.

Gość przeciez to jest normalna waga

Gość dedef
A JA BYM CHCIAłA byc tak szczupła jak Ty!!jak Ty to robisz?a wcale nie jestes chuda..tylko szczupła

Gość weź nie przynudzaj
i nie osmieszaj się:O 172cm i 58kg i Ty masz być chuda??? proszę Cię:O

Gość dedef
Jestes szczupła...ale nie chuda..chuyda bys była gdybys wazyła 45 kg

Gość c.p.
mam nadzieję, że mozna: mam tyle samo centymetrów wzrostu, waże 53kg i mam 24 lata. Staram sie przytyć, ale w moim przypadkujedzenie nie pomaga!

Dziewczyno Ty wcale nie jest chuda, a szczupła. Ja mam 170 wzrostu i ważę 54 kg i za chudą się nie uważam a w sam raz. Może zmień fryzurę , styl ubierania, zrób makijaż i poczujesz się bardziej atrakcyjna. Tego Ci życzę i dużo się uśmiechaj.

Gość dajcie spokój dziewczyny
przecież to stały punkt dnia - laska z normalną wagą udaje, że jest chuda zupełnie nie wiedzieć czemu:O nudzi ci się?:O

Gość ZAZNAJOMIONA W TEMACIE
ona jest chuda na swoj wiek..

Gość ona jest chuda jak na swój wie
k?:D a to dobre, bo moja mama wazy dokładnie 58kg przy wzroście 172cm, a ma 50 lat

Gość plamkaa
To też nie zalezy od wagi tylko od kształtów. Mam dwie kumpele, które mają tak jak ja 160cm wzrostu. Wagowo mam najmniej z nich - 47kg. A wygladają na dużo szczuplejsze ode mnie...dlaczego??? Otóż mi "ciała" dodaje okragły tyłek i średniej wielkosci biust, one mają dużo drobniejsze kształty. Chcesz wyglądać na grubszą - założ pushup, lub bluzeczkę z marszczeniami przy dekolcie, poza tym o ile biust cięzko powiększyć cwiczeniami, to inne mięsnie można znakomicie wyrzeźbić, masz chude nogi to jeździj na rowerze, ramiona - zacznij się wspinać.. itp:) pozdrawiam wszystkie drobinki!!:*

Gość szookkk
ale ja biust mam spory bo miseczke e ..

Gość interesantka
kochana ja przed ciaza wazylam 49 kg na 172cm wszyscy wyzywali mnie od chudzielcow chlopaki dziewczyny od malego bylam szczuplai przesladowana przez wszystkich to byla moja obsesja jak juz sie ktos spojrzal to wiedzialam o co mu chodzi a po chwili moje precuia sie sprawdzaly bo padaly bardzo przykre dla mnie komentrze typu:same skora i kosci ,zero tylka ,jaka chuda ,kosciotrup .Mimo tego chcialam dodac ze jadlam duzo ,slodyczy tez sobie nie odmawialam i strasznie zazdroscilam moim kolezanka ze na nich tak fajnie wszystko lezy a na mnie wrecz wisi .Mam 20 lat obecnie jestem w 8 miesiacu ciazy i z 49kg przytalam na 63 zmiane widac diametralnie poczawszy od nog wiadomo tylek brzuch ,rece nadal szczuple ..gdyby nie ten brzuch moglabym taka zostac ,dobrze sie czuje jako grubsza alem oj facetpokochal mnie jako szczuplutka i mowi ze juz sie nie moze doczekac kiedy worce do swojej wagi:) w szkolesredniej mimo swojego szczuplego wygladu mialam bardzo duze powodzenie ale zdarzali sie glupole ktorzy dogryzywali kwestia gustu dla jednych bedziesz chudzielcem a dla drugich idealem kobiecosci cos w stylu modelki:)

no to masz taki sam biust jak moja mama:) ile masz pod biustem? 70cm?

Gość wszystkiejestesciezazdrosnice
interesantka,, to Twoj facet kaze ci chudnac do 47 przy 172 wzrostu. ro jaKIA PSYCHOL, TERAZ JAK MASZ PRAWIDłOWOA WAGE..a ona piszesz, ze bedzie czekał, az schudniesz, a co jakbys nie schudła to by Cie zostawił.. a co to w ogole, za argument, ze skoro poznał Cie chuda, to musisz do chudosci wrocic, ale sorki, ale zaden normalny facet by sie tak nie zachowywał..moze jest kryptogejem skoro lubi takie chude szkapy.. zostan przy swojej wadze, na pewno wygladasz supr, a faceta olej co za skurwysyn

"facetpokochal mnie jako szczuplutka i mowi ze juz sie nie moze doczekac kiedy worce do swojej wagi" to pokochał Twoja wage?czy ciebie..co za ..k.tas z niego.sorki, ale czy dla niego liczy sie tylko twoja cielesnoc..i TWOJE WYSTAJACE KOSCI!! BOZE TO JEST CHORE1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

CO TO ZA MIłOSC.."nie moze sie doczekac, kiedy wrocisz do tamtej wagi bo pokochał cie szczupła"pownien cie zawsze kochac!!nawet jakbys wazyła 90kg.. ciekawe jakbys zachorowała i wazyła 90 kg..cz nadal by cie kochal!załoze sie ze by cie rzucił jest z TOBA ,tylko dla Twojej chudej dupy zboczeniec.. pewnie jeszcze pedofil skoro lubi takie dziewczece kształty, załoze sie ze sie za chudymi nastolatkami oglada

Gość interesantka
nie to mial na mysli tylko dal mi do zrozumienia ze podbalam mu sie jako szczupla osobka:) samazadalam mu pytanie a co bedzie jak nie schudne to powiedzial ze bedzie mnie tak samo mocno kochal i ze seksownie wygladam ztym brzuszkiem -trochezle mnie zrozumieliscie..bez newow spokojnie

ja rowniez uwazam, ze nie jestes chuda... ja mam 176cm, a waze 59 kg i wcale chuda nie jestem... yhh prowokacja jakas?!

Gość jedym sie podoba
do wszystkiejestesciezazdrosnice -ale z ciebie hipokrytka, niedawno zachwalalas figure alby a tutaj najezdzasz na jej faceta ze to pedofil:O chyba masz cos z glowa, przeciez wiadomo ze facet ja kocha, ale woli ja w mniej obfitych ksztaltac, mimo wsztstko dla niego zawsze bedzie atrakcyjna,

Gość szookkk
no ja pod biustem mam 75 cm a w biuscie mam 102 cm a ile twa mama ma?

Gość interesantka
wszystkiejestesciezazdrosnice wydaje mi sie ze jestes zakompleksiona nastolatka do tego mocno otylą wnioskuje po twoim topiku o jessice albie

pod biustem 70cm, a w obwodzie to nie wiem tylko wiem, że miskę E, ale wielkie ma te cyce do swojej szczupłej sylwetki:D

mi sie jessica alba bardoz podoba, gdybym była otyła pisała bym, co za głupi chudzielec.HAHA JA OTYłA..WAZE 55 KG PRZY 170 WIEC WAGE MAM PRAWIDłOWA!

Gość ninkLLLa
zaraz tutaj wpadne w kompleksy przez takie gadanie :P skoro panna która ma 25 lat 172 cm i waży 58 kilo to w takim razie ja jestem doszczętnie spasiona :P mam 19 lat 170 cm i waże 63 kilo :P:P ale dobrze mi z tym :D

bo smieszny mnie facet , ktory dziewczynie z niedowaga przy 172 49 kg to niedowaga, kazde chudnac..jak wazy prawidłowo.ja chciałabym z 2 kg przytyc! i moj facet mi kaze przytyc..bo mowi ze , jestem zbyt szczupła wiec dla mnie nienormalne by było, gdyby facet lkazałby miw ygladac jak chodzaca anoreksja..a Alba ma w sam raz figure, ani za chuda, ani za gruba\Poza tym masz niedowage 7kg, zreszta sama sobie sprawdz , na www.dieta.pl Masz niedowagę ok. 7 kg!

Gość interesantka
wszystkijejestesciezazdrosnicie moze i mam niedowage ale przynajmiej pierdolca nie mam jak ty na swoim punkcie

Gość jedym sie podoba
czyli idac twoim tokiem myslenia, twoj facet tez jest nienormalny, bo mu sie nie podobasz ze swoja waga, wez pomysl czasami zanim cos ''madrego'' napiszesz

sorki interesantka tzn miałas niedowage.. teraz nie masz, niedoaga nie jest czyms normalnym