Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiatko14-11-83

zapalenie jajnikow

Polecane posty

Dziewczyny jak sie go pozbyc...teraz mi podbrzusze tak napuchlo ze wygladam jak bym byla w ciazy..:(za chiny nie mam pojecia jak sie tego nabawilam:(ehhh

Gość madziarek55
Mnie tez cos jajniki dziwnie bola i podbrzusze nigdy wczesniej tak nie mialam zaczynam sie zastanawiac czy to nie zapalenie jajnikow. A masz jeszcze jakies objawy??

Nie lecz się na własną rękę tylko marsz do lekarza!! Jajniki to nie żarty! Ja miałam podobne objawy czekałam tydzień i o mały włos nie wylądowałam w szpitalu. To było zaawansowane zapalenie przydatków!

a co ma ci to clotrimazolum pomóc na jajniki??? ono jest na grzybka! radzę jak najszybciej udać się do lekarza, a nie leczyć się na własną rękę i to w dodatku nie tym co powinnaś. nie wiem czy możesz coś sama zrobić ja na zapalenie przydatków antybiotyk bralam! więć zapraszam do ginekologa!

Ja brałam 2 antybiotyki i silny lek przeciwzapalny. 2 tygodnie byłam na zwolnieniu. To naprawdę nie są żarty-szczególnie jeśli myślisz o dzieciach w przyszłości, zaniedbane zapalenia mogą prowadzić do niepłodności!

Gość malenka122335
Dokładnie, musisz jak najszybciej isc do ginekologa. JA jak mialam lekko powiekszony jeden jajnik to dostałam globuli do pochwowe i czopki doodbytnicze. Nie bagatelizuj jajnkiow

witam.a ja mam nastepujece pytanie: czy wiecie co moze oznaczac twardy janik? tzn. nie mam zadnych boli, cykle bardzo regularne 28-29 dni, zadnych uplawow, ale jak bylam miesiac temu na wizycie kontrolnej to dr mi tak powiedziala i kazala przyjsc za miesiac by zobaczyc co dalej z tym bedzie, ale jakos nie rozwinela tego tematu a jak spytalam sie co to oznacza to powiedziala,ze jej sie to nie podoba ehh... czy ktoras moze z was tak miala? pzdr

Bituwell przykro mi ale ja nie wiem ae skoro jest twardy to znaczy ze coe jest nietak..tak mysle wiec idz z tym do lekarza...dziewczyny przekonalyscie mnie ja ide do lekarza dzis...znaczy sie umowie sie na wizyte bo jestem w Anglii....zeszlym razem jak bylam przepisala mi clotrimazolum dlatego tym razem jak zaczelo sie to samo zasugerowalam sie ze tez pomoze ale juz 3 dzien a ja mam nadal twardy i wydety brzus i sie boje:(wiec ide napisze wam co mi powiedziala:(