Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajcie mi spokój

Nie chce mieć dzieci bo...

Polecane posty

Gość dajcie mi spokój

wiem, ze sie wtedy roztyje:( to nie jest moim powołaniem i tyle !!! nie chce miec dzieci! a dlaczego Wy nie chcecie drogie panie??? jesli nie chcecie...

Gość bo to głupie bachory są
Ja też taki byłem (uprzedzając fakty).

Bo nie widzę siebie w roli matki. Lubie swoje zycie takim jakim jest, nie wyobrażam sobie, że mogłabym teraz miec jakieś małe dziecko 24h na dobe :O Zegar jeszcze nie zadzwonił i mam nadzieję, że nie zadzwoni :)

Gość tez nie lubie dzieci
i nie chce ich mieć, dlatego że ;sie roztyje, dlatego ze nie lubie byc uwiązana, bo nie pozwoliłoby mi to spełnić swoich marzeń....moglabym wyliczac dalej ale to najwazniejsze powody

Gość mowie niee
nienawidze bachorow, wstretne male potwory!!!! nigdy nie urodze, jak facet ebdzie nalegal dam mu kopa w dupe i niech wypier...a

jakbym słyszala siebie przed osmioma laty...jednak czlowiek sie zmienia...mam synka i juz nie chce mieć wiecej dzieci:) :)

Gość kobieta jest stworzona
do rodzenia i do uslugiwania mezczyznom. Pol biedy, jesli spelniasz druga role, ale jesli rzadnej z tych rol nie spelniasz, to co z ciebie za kobieta?

Gość mowie niee
agawa1977 tylko prosze daruj nam wywod na temat " jak wspaniale jest byc matka"" jak pomysle o dzieciach to mi sie rzygac chce

Gość do tego to chyba trzeba dorosn
ac. Ja bym chciala ale jeszcze nie teraz tak za dwa lata. Zreszta jak ktos nie chce to przeciez nie jest wielki problem gorzej jak ktos chce a nie moze.

alez ja nie chce robic wywodów...czy jest wspaniale???? nie wiem sama jest jak jest ale jest dobrze...

Gość a ja powiem tak.......
nie chce miec dzieci bo nie chce stracic figury, poza tym nie nadaje sie na matkę

co to znaczy dorosnąc ? sa kobiety, które chcą mieć dzieci, rodzenie albo posiadanie to cały cel ich zycia a wcale nie potrafią sie nim zając :O

Gość no właśnie ty wyżej
te wszystkie które nie chcą być matkami powinny być bezpłodne po co im okres :) jak i tak z tego porzytku nie będzie, a te co chca a nie mogą :( powinny móc.

Gość mowie niee
jak ( odpukac) bym zaszla usune- bez skrupulow

Gość ale z was pustaki
rozumiem, jak ktos nie chce, bo posiada wlasne pasje, albo nie czuje sie w roli matki, ale boi sie roztycia?

poza tym BARDZO boje sie porodu :o

Gość dajcie mi spokój
nie prosiłam o wypowiedzi facetów ani bab , które chcą miec dzieci ;) ja nie wyobrazam sobie, ze nie mogłabym np przez 2 godziny robic cos tylko dla siebie albo ze nie mogłabym sobie czegos kupic bo dzieciak jest albo ze sie roztyje...

okres jest także wtedy kiedy jest się bezpłodnym, na biologi jeszcze nie uczyli ? być może w starszych klasach sie dowiesz ... Bezpłodnośc w wypadku nie chcenia miec dzieci jest dobra w tym, ze nie tracisz kasy na pigułki ;)

Gość bleeeeeeeeeeeeeee
nie będe cierpieć wypruwając sobie zyły żeby wycisnąć z siebie jakiegoś wrzeszczącego bachora ktory potem stanie się skurwysyńskim nieznośnikiem i nie dam sobie posiekać pipuni

Gość niechcedzieci
Nigdy nie bede miala dziecka, wiedzialam to juz jako nastolata. Powod?? Po prostu nie chce byc matka jakiegos stworzenia, ktore pochlonie 20 lat mojego zycia. Mam swoje pasje i nie potrzebuje dziecka, aby miec jakis cel w zyciu.

bede dobra nawet nie skomentuje :O ale z tym roztyciem przez ciążę pierrdolicie jak potrzaskane :O moja kuzynka urodziła dwójke dzieci a ma figurę jak modelka a najlepsze jest w tym, ze przed urodzeniem nawet w połowie taka chuda nie była. Ciekawe co mają powiedziec te male nastoletnie grubaski, moze sa po kilku ciążach ale je poupychaly w smietnikach ?? Roztyc mozecie sie w kazdym momencie swego zycia :O

nie lubię dzieci :o

Gość niechcedzieci
Jeszcze jedno, chce byc plodna, bo wiem, ze jak czegos nie mozna miec, to nagle zaczyna sie tego pragnac.

Gość xxxcccczzz
ja tez nie lubie

Gość do xaxaxa.
tu nie chodzi o to roztycie wiec sie tego tak nie czepiaj! to akurat najmniejszy problem!! mimo ze dla mnie istotny, bardziej chodzi o to że niektóre kobiety nie lubią najzwyczajniej dzieci wyobraz sobie że takie też są!!! SEX TAK DZIECI NIE!!!

Gość mała prawdaa
po dzieciah mozna miec zylaki.. na nogach.. no tez sie mozna poszerzcy:P i co?:) i ktos moze uciec:P a tak powazniej dzieci to czasem wynik tego czy ma sie ukochaną osobę, wtedy hop siup:P jak ktos sie uczy lo, podstawowka wiadomo, ze nie chce:) itp

do xaxaxa przeczytaj wszystkie wypowiedzi i policz mi ile razy napisano, ze jednym z powodów jest roztycie a potem zastanów sie dlaczego napisałam własnie o roztyciu.