Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....kobieta....

Jak powiedzieć chłopakowi ze...

Polecane posty

Gość ....kobieta....

go czasami (czesto) wcale nie czuje w srodku? On sie czesto pyta jak jest ja odpowiadam ze przyjemnie,ale tak po zastanowieniu sie to tylko ze wzgledu na nasza bliskosc,zlaczenie cial... On wie ze nigdy orgazmu pochwowego nie mialam. Czy powiedzec mu o tym?Czy lepiej przemilczec? Kochamy sie bardzo,ufamy sobie,wspolzyjemy od 2 lat. Co mowic jak sie zapyta czy mi sie podoba? Boje sie ze kiedys w trakcie powiem mu zeby przestal i zaczne plakac...

Gość ....kobieta....
Tylko bez zlosliwych komentarzy ze pewnie ma malego itp. Owszem nie jest bardzo obdarzony przez nature, ale tez bez przesady :)

Gość yhy
no pewnie ze mu powiedz...skoro jestescie ze soba tak blisko to powinniscie o tym porozmawiac

i bez watpienia napewno kiedys tak sie stanie . zmieńcie pozycje . może od tyłu będzie lepiej ,

Normalnie powiedz: \"może zmienilibyśmy pozycję, bo chciałabym cię poczuć mocniej\". Ja tak mówię i działa :D A jaki chętny hehe.

Gość yhy
od tyłu to go wogóle nie poczuje skoro nie jest za bardzo obdarzony...najlepsza bedzie pozycja na jezdzca

Gość ....kobieta....
nie chce mu sprawiac przykrosci bo widze jak sie stara :( On naprawde chce zeby bylo mi dobrze... Ale jak mu to powiedzec? Pozycji wyprobowalismy wiele i fakt czasami jest lepiej,ale ja nie mam pojecia dlaczego tylko czasami.

Gość yhy
po prostu mu powiedz...jak cię kocha to się nie obrazi tylko jeszcze bardziej bedzie się starał

Gość ....kobieta....
Troche mi glupio ze przez 2 lata nic mu nie powiedzialam. On widzi ze nie jestem do konca usatysfakcjonowana czy jeszcze mam mu to mowic? Wiem ze to dla mezczyzny istotne,czy jego kobiecie jest dobrze. Gdy piescio mnie inaczej jest mi super ale gdy jest we mnie... :(

To lepiej udawać, że jest fajnie? :O Bez sensu :O Tym bardziej będzie się wkurzał, jak się za którymś razem dowie, że nie jest ci przyjemnie, bo się np. rozpłaczesz. Mów prosto z mostu, normalnie.

Gość ....kobieta....
w trakcie np pyta sie jak jest,czy mi sie podoba a ja mam odpowiedziec ze nie? on sie zapyta dlaczego kochanie? a ja..bo Cie nie czuje? on:jak to? ja: nie wiem. Nie chce tak :( Wiem ze by mnie zrozumial,nigdy niczego nie udawalam. Powiedzec w prost....nie jest tak latwo to bardzo delikatna sprawa. Nie chce go urazic bo wiem ze na poczatku mial male kompleksy.

a może jakaś palcówka zamiast , żebys miała . i była zadowolona(wiem jakiś substytut) . ale zawsze jakiś orgazm . a moze wolałabys ostrzej . i nie możesz się odblokować . nie wiem , pisz co lubisz . zaradzimy 🌼

Dziewczyno, błagam, nie komplikuj! Liczysz, że sam się domyśli? Nie, nie domyśli! Powiedz mu przed grą wstępną albo w jakiejś intymnej sytuacji bez podtekstów, że masz problem, bo nie zawsze go czujesz tak, jakbyś chciała i że jest ci smutno, bo nie wiesz, czy nie ranisz go tymi słowami, ale chcesz, żeby wam obojgu było dobrze. Ja się rozstałam z facetem między innymi z powodu takich problemów: ja mówiłam, on mruczał, że coś się zmieni i nic się nie zmieniało.

Gość ....kobieta....
zwykle przed albo po doprowadza mnie do orgazmu raczka albo ustami i naprawde jest cudownie.... Probowalam delikatnie i bardziej ostro ale nic:( Czasami mam wrazenie ze za bardzo skupiam sie na nim a nie na sobie. Wy podczas stosunku myslicie o czyms czy poprostu sie wczuwacie?

bywa róznie . czasem tez sie \"poswięcam \" dla jego przyjemności .

To może jakaś wstrzemięźliwość, żeby się podkręcić albo gadżety? Może jesteś po prostu przyzwyczajona do palca albo języka?

Gość ....kobieta....
Chyba najpierw poracuje nad gra wstepna. Dam mu do zrozumienia ze chce troszke inaczej moze w tym tkwi problem... A powiedzcie ile trwa wasza gra wstepna gdy macie duzo czasu,cala noc jestescie razem?

No ja rzadko mam go na całą noc :( Ale jest świetny mmmmmmm. Gra wstępna może ciągnąć się godzinę i zawsze myśli najpierw o mnie. Zdecydowanie w wielu przypadkach, jeśli chodzi o kobiety, gra wstępna to klucz do sukcesu.

Gość ....kobieta....
ferry gratuluje faceta:) Ja sobie troche wydluze gre wstepna. Tylko ze moj czasami jest tak napalony ze po 15 min widze ze juz musi. Najwyzej powiem mu ze jesli chce zebym go czula, zeby bylo mi przyjemnie musi popracowac nad gra wstepna. Moze problem sie rozwiaze

Myślę, że będzie dobrze, macie może za mało wspólnego doświadczenia? My do wszystkiego dochodziliśmy bardzo przyjemną metodą prób :) Musisz mu mówić, bo nie ma bata: sam się od razu (a czasem wcale) nie domyśli!

Gość wcecw
autorko, nie piszę żeby ci doradzić bo nie umiem, wyznam tylko że jakbyś opisywała mój problem (nawet też od dwóch lat kocham się z partnerem) aktualnie studiuję "Sztukę kochania" Wisłockiej i tam jest sporo na ten temat wraz z poradami

Gość fajfuska
Rozumiem problem :O U nas jest tak - mój facet jest wiecznie zmeczony i niedospany, więc wieczorem mu kiepsko staje, a jak stanie, to zaraz mieknie. Rano nie ma czasu, bo się trzeba szybk zbierac, a po południu, kiedy bysmy obydwoje mgli i on nie jest jeszcze jaks bardz zmeczny - to on gląda tv . Bo się musi zrelaksować po pracy. Seks gdzie indziej niz w łózku odpada, bo on chce tylk w łżku, gdzie indziej po prostu się nie zgadza - no a w łóżku to alb wieczorem - kiedy mu nie staje - alb rano, kiedy nie ma czasu - i kłko się zamyka. Raz na tydzień da sie z tego coś wykombinować, ale niewielka z tego pociecha, bo ledwie we mnie wejdzie, to zaraz kończy albo jego wacek po prstu mięknie i kurczy sie i gówno. Jak mówię, że coś z tym musimy zrobic, to zaczyna mi grać na sumieniu, że on się nawet nie chce zabierać za seks, bo znowu mu zmięknie, a mieknie mu, bo ja go budzę , b chdzę później od niego spac, no i on pł nocy nie przesypia przeze mnie, oczywiście wszystk podkolroowane, przesadzne, a on się jeszcze obraza, że mu nie wierzę - a jak mam wierzyć , jak on zawsze przesadza i podcukrowuje, żeby wyszło na jego. A jak chodzę spac tak jak on, to wtedy jest i tak niewyspany, bo budzi go pies i on jak głupi wstaje w nocy , żeby wystawić dorosłego psa na podwórze. I tak już się robi, ze mi się wcale nie chce z nim chodzić spac. Bo i tak nic z tego nie bedzie, to p co mam sbie rbic nadzieję. I dlatego dzisiaj sbie robię nasiadwke przed kompem, bo jutro wolne - i pierdle to wszystko.

Chcesz. Zapraszam. Dobry hotel i pieprzymy się bez opamiętania. Ja nie widziałem Ciebie, Ty mnie. Taka seks randka w cimno. Masz maila.