Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aAaAaA..aA

Marzycie o seksie? Ja marzę.

Polecane posty

Gość aAaAaA..aA

Zastanawiam się czy to naprawdę takie trudne do spełnienia. Oczywiście nie chce iść do prostytutki ani uprawiać seksu z pierwszą chętną tylko mieć dziewczynę.

Gość T5
zeby miec seks, trzeba miec dziewczyne, a to jest przeszkoda nie do pokonania :(

Gość aAaAaA..aA
ja wciąż nie tracę nadziei, że będę miał dziewczynę, Jak tak obserwuje świat i się zastanawiam to dochodzę do pewnych wniosków. Czemu dziewczyny mnie nie chcą. W moim przypadku to jest głównie brak pewności siebie. Dziewczyny instynktownie unikają chłopaków którzy nie sa pewni siebie. Nie ufają im gdyz pewnie istynktownie czują ze taki nie zapewni bytu ewentualnej rodzinie, ze nie umie rsobie radzic w zyciu. Przeciez brutalowi czy chamciuchowi predzej zaufają. Coprawda moze je skrzywdzic ale jest zaradny. To poprostu natura tak jak chlopakom podobaja sie głupie ślicznotki. No ale jak się w tym odnaleźć? Musze stac sie bardziej pewny siebie i wtedy będą na mnie leciały. Ale będzie super:) Pewnie dzięki temu bede sie stawał jeszcze coraz bardziej pewny siebie:)

a właśnie tacy \"niedorajdy zyciowe\" pózniej sie o wiele bardziej staraja i pokazuja ,że potrafia i sa lepszym \'towarem \" w związkach 🌼

Gość ja tez nie lubie
chamciuchow... wole takich jak ty. i lubie jak facet najpierw sie zaprzyjaznia a pozniej powoli cos z tego wychodzi. jak tak odrazu chce do rzeczy to jest beznadziejny...

Gość ojeju_
bla bla bla... i ciekawa jestem jakich wy maxcie facetow dziewczybny ze zachwalacie tych mniej pewnych siebvie :/ klamczuchy jedne pewnie macie facetwo ktorzy wiedza czego chca od zycia... co? przyznajcie sie

Gość wildfrog
nienawidze zarozumialych, zbyt pewnych siebie facetow..

Gość a wg mnie żadna skrajność
nie jest dobra,ani cham ani zbyt wstydliwy ,chociaż fakt -nieraz sie przekonałam że dobra gadka to połowa sukcesu

Gość _ml_
U mnie powodem braku powodzenia u dziewczyn jest mala pewnosc siebie. Ale zapytaj jakiejkolwiek kobiety, kazda powie, ze jesli ma do wyboru, faceta malo pewnego siebie i drugiego - zbyt pewnego siebie, to wybierze tego pierwszego. Ale realia sa inne, tylko te cwaniaki i maczo maja powodzenie. A potem kobiety beda narzekac, ze faceci to swienie. Takie zycie.

dokladnie zgadzam sie z przedmowca Bo kobiety z zasady sa bierne w poczatkowym poznawaniu seksu ,faceci z tej drugiej katorii sa dla nich latwiejsi ,choc ich nie lubia

Gość wiem wiem że marzysz
o sexie ze mną, ale.................................