Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana08

Martwię sie....

Polecane posty

Jestem w 9 tygodniu ciąży...do tej pory miałam mdłośći i brak apetytu a od jakiegoś tygodnia nic brak mdłośći apetyt wprost przeciwnie dopisuje...nie wiem czy to normalne bo zwyke mdłości ustają w 12 tygodniu ciąży...Czy któraś z Was tak miała??

Gość SanSan
nie kazdemu rowno w 12 tyg ustepuja mdlosci u mnie trwaly o wiele dluzej niz 12 tydzien..., niekrote kobiety wogole ich nie maja a ze Tobie skonczyly sie w 9 tyg to chyba raczej powod do zadowolenia nie? :) nie ma sie czym martwic!

Ja sie z tego faktu bardzo ciesze tylko poprostu siostra mnie wystraszyła...opowiadała o swojej koleżance która też tak miała z dnia na dzień wszystkie dolegliwośći ustopiły i okazało sie że dzidziuś umarł.....

Gość SanSan
wspolczuje siostry-potrafi pocieszyc widze... nie ma sie czym martwic!

nie przejmuj sie gadaniem siostry, kazdemu wkoncu koncza sie mdlosci, jedni maja je kilka dni, inni kilka miesiecy nawet ja mialam dlugo do az do 19 tygodnia ciazy bralam na to .. czopki i naprawde cieszylabym sie gdybym miale je tylko 9 tygodni :)

A ja w ogóle nie miałam mdłości, naprawdę każdy organizm reaguje inaczej, nie martw się;-)

Spinka, ja bym Ci proponowała pójcie do lekarza na USG, aby sprawdził, czy wszystko ok. Niestety Twoja siostra ma rację. Mnie również dwukrotnie ustąpiły mdłości z dnia na dzien i ciąża obumarła. A jak leżałam w szpitalu czekając na czyszczenie, lekarz wypełniając dokumenty, pytał, czy nie zauważyłam, że ustąpiły mdłości, piersi przestały boleć i w ogóle wszystkie dolegliwości ciążowe. A tak na marginesie, to termin masz pewnie na styczeń 2008. Ja również jestem w ciązy. Zapraszam do nas Styczeń 2008. Trzymaj się i dołącz do nas. Będzie nam raźniej :-)

:)Tak termin mam na styczeń...2008.Jutro lece do ginekologa...a na topik styczniówek napewno wpadne:)

Wogóle to była na tym topiku czytałam różne wypowiedzi i tak mnie dreszcze przechodziły jak dziewczyny pisały żeby wykreślić je z tabelki...Boże jakie to jest nie sprawiedliwe

ja nie miałam w ogóle objawów ciąży. Jadłam normalnie nie czułam sie źle, miałam duzo energii, widziałam tylko jak rośnie brzuszek, a później jak kopie. Nie raz sie zastanawiałam, że to moze jednak nie jest ciąża...., ale usg pokazywało w brzuszku dzieciątko, które teraz jest na świecie :) [rzez całą ciąże prawie zero objawów :) później sikanie co chwila i miałam bardzo wyostrzony węch. Z daleka czułam perfumy, których zapach mi przeszkadzał :) nie masz sie czym martwic, tylko cieszyc sie :) moja kuzynka juz 3 miesiac wymiotuje w ciąży... i ma dość.

Jak można dziewczynę straszyć, że ciąża obumarła ????!!!!!! Gratulować tylko wyczucia i taktu. Oczywiście, najlepiej pójdź do ginekologa i sprawdzić i uspokoić się a nie słuchać opowieści dziwnej treści.

spinka69----Ty się nie martw tylko się ciesz że się nie meczysz :) bo mdłosci to pewnie nic przyjemnego.Ja nie miałam takich obajów ciązowych ,jedynie co brak okresu i tylko to.

xaxa to nie są \"wypowiedzi dziwnej treści\" to jest życie i moje własne przeżycia. Nikt tu nie straszy, tylko potwierdza wypowiedź. Nikt nie napisął, że autorce ciąża obumarła. Poczytaj, przemyśl, a potem pisz.

Dziewczyny bez nerwów,nie można sie teraz denerwować...każdy może pisać co chce to wkońcu jest forum...Ja ostatnio cały czas chodze znerwicowana,nie moge nad soba zapanować...

Zgoda. Ale to, że komuś się tak zdarzyło nie oznacza, że taka oznaka u każdej dziewczyny oznacza że coś złego się stało. A takie pisanie to tylko powoduje strach u dziewczyny i niejednokrotnie niepotrzebny, najlepiej iść do gina na badania. Ja oprócz pozytywnego testu nie miałam żadnych standardowych oznak ciąży. Ja nie miałam na myśli , że autorce ciąża obumarła.

spinka idż jutro do gina i nie martw się, wszystko jest na bank ok :-) I czekamy na ciebie na naszej stronce. A co do wykreślania z tabelki, to nie jestem, nie byłam i nie będę za tym. Wg mnie dziewczyny, którym się nie powiodło, bądź już do nas nie zaglądają powinny zostać w tabelce. Powodzenie!! 🌻

no może trochę się poplątało, ale czasem trudno przelać zgrabnie myśla poprzez klawiaturę, ale sens chyba został uchwycony. Nie martiwć się na zapas !

Gość fgdfgs
ja tez sie martwilam bo nie mialam objawow ciazy a lekkie mdlosci pojawialy sie i znikaly a dzidzia rosnie sobie zdrowo i to juz 6 miesiac a ja sie czuje jakbym nie byla w ciazy

Gość mamusia21
wymioty nie są oznaką obumarcia ciąży fakt jest taki że wymiotów wogóle może nie być!!

mamusia21 \"wymioty nie są oznaką obumarcia ciąży fakt jest taki że wymiotów w ogóle może nie być!!\" skąd Ty to wzięłaś? Co to za teksty? Kto tutaj napisał, ze wymioty to zła oznaka? Matko kobiety!!! Przeczytajcie najpierw dobrze tekst, przemyślcie co chcecie napisać a potem zabierzcie się za klikanie, bo paranoja z tego wychodzi....masakra!!! Spinka, spokojnej nocy :-) 🌻

ja jestem teraz w 30tc i nie miałam mdłości w ogóle, ani zadnych wymiotów, dziecko rozwija się prawidłowo, nie kazda kobieta w ciązy musi za przproszeniem żygac jak bóbr