Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhh

co on mysli, jak wytlumaczyc jego zachowanie

Polecane posty

Gość ehhhhh

sytuacji bylam w pt na randce super wrocilam o 3 odproawdzil mnie, calowalismy sie, ekstra, wczoraj napisal o 13 hej kotek jade do rodziny na wies... pozniej o 15 napisal sms, o 18 ja mu wyslalam z zapytaniem co robisz? a on nic...., wiec wyslalam po 22 30 jeszcze jednego, z trescia chyba nie masz ochoty sie do mnie odzywac.... itp, dobranoc.. i co nic kompletnie nic, a w pt mowil, ze sie spotkamy jeszcze, ze moje oczy przyciagaja go jak magnes, co mam myslec, wiem tylko jedno, ja sie pierwsza nie odezwe... ehh mezczyzni...

Gość mona11111
zobaczyl ze jestes na kazde skinienie,narzucasz sie smsami to olewa Cie

Gość ehhhhh
latwa, skad ty mozesz to wiedziec?? to co mam sie nie odzywac, co mam robic??

Gość ehhhhh
BMI nigdy nie liczylam :)

hmmmm... dajcie se troche luzu. jak obojgu wam zalezy to sie ulozy. po co od poczatku chcesz go osaczac?

Gość znalazla sie cnotka
niewydymka :P Ciebie pewnie nikt nawet na randke nie zaprosi, ze o calusie nie wspomne :O Swietojobliwa stara oblesna krowa :P

Gość grecja____
jeny dziewczyno, pojechal na wies, musi ciagle o tobie myslec? A moze wysiadla mu bateria albo nie ma zasiegu?

Gość ehhhhh
tobie nigdy nie zdarzylo sie calowac na pierwszej randce??

Gość mona11111
faceci nie lubia takich latwych,lubia zdobywac,a Ty juz pokazalas ze ci zalezy to facet odpuscil...i teraz bedzie cie wodzil za nos,trzeba znac umiar

Gość ehhhhh
dobra, pytanie jest takie co mam robic w tej sytuacji, dodam, ze nie mamy po 17 lat tylko on 27 ja 24

ja pierdole. i znow odzywaja sie te co niby takie swiete (a chyba raczej niedojebane i zazdroszcza). po co oceniacie to, jak ktos sie zachpowuje na 1 radnce? chyba to jej sprawa czy da sie pocalowac czy wsadzic reke w majtki (konsekwencje wasze nie beda)

Gość mona11111
na 1 randce caluja sie tylko puszczalskie,bo facet widzi ze skoro od razu caluje sie ze mna to i z kazdym...

Gość ehhhhh
eh...

Gość załosna jestes
to mysli

Gość mona11111
olcha---skoro jest taka latwa to niech nie zali sie na forum bo to logiczne ze dla faceta jest nastepna naiwna...

Gość ehhhhh
jakos mi nie zdarzylo sie puscic, wiec nie wiem dlaczego generalizujesz tak

Gość mona11111
olcha---nie rozsmieszaj mnie:)

ale ona nie prosi o ocene swojego zachowania, czy wy to widzicie? pyta sie jak ma tlumaczyc sobie jego zachowaie. dlaczego ludzie maja tendencje do oceniania innych, w dodatku nie znajac osoby... to jest zalosne. a nie to, ze 2 , wolnych jak mniemam ludzi, cos do siebei czujacych (no bo byli na randce) caluje sie po 1 spotkaniu...

Gość ehhhhh
:/ dzieki za opinie o mnie,

Gość ehhhhh
wlasnie, jak mam ocenic jego zachowanie??

mona, widze ze Ty z tych co wiedza najlepiej. no wyobraz sobie, ze nie czekalalbym z pocalunkiem czy seksem 2 lat zeby upewniac sie czy facet mnie kocha tylko po to, zeby zaspokoic Bog wie jakie swoje odjazdy, typu testy na facecie pod katem uczciwosci.

Gość załosna jestes
zachowujesz sie jakbys miała ,lepiej nie bede mowic co...:/najlepiej od razu zmombardowac faceta miliardem smsow

Gość a ja powiem tako
Jesteście nienormalne pisząc że dziewczyna jest łatwa bo się całowała na pierwszej randce :/ Śmiechu warte!!! PUSZCZALSKA HAHAHA ehhhhh posłuchaj dobrze zrobiłaś że napisałaś tego sms ale już więcej nie pisz, tak myślę że się odezwie zobaczysz

Gość ehhhhh
to byly 3 sms w ciagu dnia, jak tak to on mi po 50 dziennie pisal wiec nie wiem o co chodzi...

Gość załosna jestes
dodja jeszcze ,ze poznaliscie sie przez neta,hahahaha.wsadz sobie cos to sie usopokoisz

Gość a ja powiem tako
a jak nie to kij mu w oko ;) buzioOoOOOLEK i

Gość ehhhhh
ciezko znalesc kogos na forum kto pomoze, normlanie najlepiej to dokopac, pojechac itp lepiej wtedy sie czujecie co??

chodzi o to, ze cos sie stalo, byl pocalunek (niwazne ile macie lat, cos zaiskrzylo). mysle ze on musi sobie to albo przeanalizowac i zdecydowac co dalej, ale skoro wyjechal to chce sie zrelaksowac. daj mu czas, a przede wszystkim daj sobie czas. co ma byc to bedzie. zdystansuj sie do niego. kota bardzo latwo mozna zaglaskac. nie pisz do niego., poczeja az on sie odezwie, wiem ze to trudne, ale zrobilas juz jeden krok, moze i za daleko, pokazalas ze Ci zalezy. teraz daj sobie na luz. czekaj. i nie zamartwiaj sie :)

Gość 900909
"hej kotek jade do rodziny na wies" kto sie zwraca do dziewczyny kotek po pierwszej randce :o to musi byc jakis palant :o uwazaj, zeby tylko cie kantem nie puscil